Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

Gość czekająca.......

Gość czekająca również
3 dzień:( mam nadzieję że w końcu nadjedzie.:(:(

5 dzień. dziś mam urodziny to może chociaz dostanę prezent w postaci okresu:) fajnie by było.....

Gość czekająca.......
to wszytskiego najlepszego Mia:P ja czekam już 8 dzień wieć chyba jestem w najgorszej sytuacji:(Boję się tym razem on nie nadejdzie....

mam tak mało regularnie ale zwykle 25-28 dni.. a dziś już jest 31 :( Boję się strasznie :( z drugiej strony wiem że taki stres opóźnia ale tak sie potrafię nakręcić że już żyć mi się odechciewa :( Trzymajcie się Dziewczynki :) I wszystkiego naj Jubilatce :)

dzieki:) ja wlasnie tez mam nieregularne....ale bez przesady....to juz 31 dzien i u mnie....i do tej pory sie nie stresowalam wiec nie wiem czemu mi sie spoznia...to znaczy podejrzewam ale wole o tym nie myslec:)

Gość niezabardzo
ja dziś dostałam. w 42 dniu. brawo brzuchu.

czyli jest nadzieja i dla nas...:) a zawsze mialas regularne czy jak my jestes rozregulowana?

Gość oczekującaXXX
a ja czekam juz 12 dzien ..:( i nic.. fakt .. , ze ostatnie dwa tygodnie byly dla mnie strasznie stresujace.. faktem jest tez to .. , ze mam powody aby myslec , ze byc moze zostane mamusia.. w sobote robie test..

też 31 ?? to jesteśmy w podobnej sytuacji ...miejmy nadzieję że podobnie szczęśliwie się ona dla nas skończy... Trzymaj się dzielnie Mia :)

Gość oczekującaXXX
dodam, ze zawsze mialam regularnie okres.. i nie mialam zadnych problemow z tym.. :(

Gość niezabardzo
rozgregulowana jak cholera :) strasznie to jest męczące ale cóż - taka uroda. trzymam kciuki, spróbujcie o tym nie myśleć.

BRawo dla brzuszka Niezabardzo ;) a zdarzało Ci się już tak długo czekać kiedyś ?? Bo ja w sumie- wstyd się przyznać - jeszcze jako lekarz przyszły :/ - jakoś nie zwracałam uwagi za bardzo na to - po prostu dostawałam i tyle , ale teraz po nocy z chłopakiem ( co prawda bez stosunku , tylko takie głupie pieszczotki łóżkowe ale oczywiście szansa podobno zawsze jest...) to odliczam każdy dzień i coraz bardziej się nakręcam i ...już powoli nie daje rady :(

Gość do przyszlej pani doktor
przyszly lekarz , a nie wie , ze plemniki nie spaceruja po poscieli??? smieszne

Gość niezabardzo
Panikara - w takim razie proszę się absolutnie nie denerwować! To nie jest takie proste, że się tylko dotknie i już. Wszystko będzie oki, a okres nie przychodzi bo wyczekujesz. Ziu z domu, do kina czy z przyjaciółką gdzieś i samo przyjdzie mój standard to jest takie 35 dni ale biłam i rekordy 50dniowe

Przyszły lekarz ale najgorsze że ... Kobieta i to z ogromnymi możliwościami babskich fantazji ;) Po pościeli nie spacerują ale zawsze mogą się gdzieś przylepić ;P ale dzięki za informacje że jednak nie mają nóżek i sie nie przechadzają po pościeli ...

nawet jak Ci sie przylepia np do piety.. mozliwosc zajscia w ciaze jest znikoma ..:D Pozdrawiam.. i uwazam , ze nie ma co sie martwic.. zobaczysz ..niedlugo juz dostaniesz upraagniony okres.. ;)

ja się kocham przerywanym wiec szansa jest spora mimo ze moj chłopak nie zawiódł mnie nigdy i i tym razem zarzeka się że na 100% nie jestem w ciązy...ale szansa jest niepokojąco duża....moj standard przed braniem tabletek był 30 dni a po ich odstawieniu miałam cykl raz 34 a osotnio 20.... wiec teraz liczylam sobie tak po srodku czyli 25-26....ale jak widac przeliczylam się:/ mam nadzieje ze wsztskie dostaniemy wkrótce bo zal naszych nerwów:/

a znacie moze jakies naturalne metody aby wywolac okres? slyszalam , ze kapiel w cieplej wodzie rozluznia miesnie i moze przyspieszyc przyjscie miesiaczki.. macie jeszcze cos? dodam , ze moj sie spoznia 10 dzien..

Dzięki Niezabardzo :) Panika to chyba moja specjalność ... aż dziw że do medycyny ratunkowej mnie ciągnie ;/ i tyle sobie wkręcić potrafię , że aż sama się dziwię skąd to się bierze... Dzięki raz jescze - tak dobrze jak ktoś podtrzymuje na duchu i wiem że nie tylko ja tak czasem mam ...

z takich naturalnych metod to właśnie gorąca kąpiel albo rozgrzany termofor na brzuszek ;) ale w Klinikach i przy takich powaznych zaburzeniach to sie farmakologie stosuje , o naturalnych metodach niewiele sie mowi...10 dni... pamiętam że kiedyś 2 miesiące nie miałam i nie miałam też żadnych powodó do podejrzeń o cokolwiek więc nie wiem skąd się biorą takie \"szopki\" w naszym organizmie... :( więc się nie przejmuj ;) PS.Zauważyłam że łatwiej mi zrozumieć czyjąś sytuacje niż własną :( więc dzięki za te dobre słówka :)

ja tez slyszalam o kapietli wiec idę wziąc sobie super gorącą....wieczorem napisze czy okres nadszedł:P panikara chcialabym mieć taka sytuację jak ty:) wtedy na pewno nie bałabym się czy okres przybedzie;) bo w Twoim przypadku stanie się to na 101%

dzięki Mia :) jednak wiesz- ta potęga umysłu ... :( to miłej gorącej kąpieli Ci życzę no i koniecznie sie oczywiście odezwij jak Ci poszło ;) mam nadziej , że nawet jak nadejdzie dziś to nas nie opuścisz w tym oczekiwaniu ;)

wszystkie wykąpane w cieplutkiej wodzie ?? i jak ?? ja nadal nic i chciałoby się napisać - czekam cierpliwie , ale z tą cierpliwością to nie takie proste :(

Gość dobra rada 27
Dziewczyny, owszem gorąca kąpiel jest skuteczna, ale może też wywołać poronienie. Więc chyba lepiej najpierw sprawdzić , czy to ciąża, a dopierow potem wywoływać.

witam! polece Wam (stresujące sie dziewczyny) picie alko, chyba najlepiej wina, podobno przyspiesza okres! \"podobno\" poniewaz na moja ukochaną gorąca kąpiel ani winko nie działa :P poza tym troche nie rozumie Waszych obaw!!! w ciąże tak łatwo sie nie zachodzi!!! jeśli tylko stosujecie jakiekolwiek zabezpieczenia, np. zwykłych gumek to ryzyko wpadki jest na prawde miiiiiiiiiinimalne!!! ja sie kocham z od wielu lat z dziewczynami, zabezpieczam sie zawsze gumka i (odpukać :P ) nie odlałem jeszcze formy :P zdarzało mi się tez odbyc stosunek bez żadnego zabezpieczenia ( ale tylko tuz przed okresem lub max dwa dni po) wkładać \"mokre\" palce, i takie tam rózne ryzykowne akcie..... wiem ze jestem płodny, dziewczyny z ktorymi sypiałem tez raczej były i jakoś ojcem nie zostałem! głowa do góry! z mojego otoczenia zaliczali wpadki tylko ci co bzykali sie bez żadnych zabezpieczeń lub co odbywali stosunek przerywany. i to nie były sporadyczne stosunki tylko jebańsko na okrągło!!! :D Ps ostatnio przeczytałem w ksiązce od biologii do szkoły sredniej że plemnik w organizmie kobiety moze maksymalnie przezyc 24h a komórka jajowa max do 12 h więc sami zobaczcie jaki trzeba miec niefart by zaliczyć wpadke!!! aha jeśli strzelam dzis byki to wybaczcie ale jestem juz po 4 piwach :P

mówisz że nie tak łatwo ?? ;> Wiesz, babska psychika płata takie figle że nic nie poradzę na panike :( Szczęściarz , ze mimo tak wielu udało Ci sie nie doczekać potomka ;) Nie to ,że ja bym nie chciała ...Marzy mi sie boabsek ale nie wiem czy teraz koniecznie i czy na pewno Ten okaże się dobrym materiałem genetycznym ;) Pewnie panikuje , bo raczej nie należe do tych zmieniających łóżka - tak naprawdę to do stosunku nigdy nie doszło , ale i tak się boje czy aby na pewno nic na ręku albo coś :( ech... życie

Gość dobra rada 27
Panikara. jak nie mialas stosunku to jakim cudem, mozesz byc w ciazy? Chyba, że jesteś wiatropylna i Cie halny przeleciał ;) Masz opóźnienie, może jestes przeziębiona, może to pierwszy znak poważniejszych problemów hormonalnych, ale na pewno nie ciąża !!!

etam... jeśli stosunku nie było to moim zdaniem szansa na to że jesteś w Ciąży jest jak 1: 1000!!!! uwazam ze opózniający sie okres jest przede wszystkim spowodowany stresem który same sobie nakręcacie (no moze jeszcze przez jakieś przeziebienie :P ) a tak w ogóle to doskonale Cie rozumiem jak to jest z tymi \"mokrymi palcami\" bo sam tez sie zarzekam że musze uważac, zawsze \"po\" myć ręce i takie tam.. ale jak dojdzie co do czego to czasami nawet zapominam o gumce :P 31 dni? co to jest...... kiedyś moja dziewczyna dostała dopiero w 47dniu cyklu! wtedy ja juz nawet mamie powiedziałem ze ojcem bede! :D

ja też czekam 4 dzień, ale to ma być mój pierwszy naturalny @ po odstawieniu tabsów, więc nie denerwujję się, zwłaszcza że od 2 dni brzuch mnie boli jak ch... powodzenia wszystkim czekającym życzę