Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

Gość blekitna glebia
Ana zrob :) bedziesz troche pewniejsza chociaz w moim przypadku dwa testy nic nie daly i nadal dygam ale moze z toba bedzie inaczej :) oby Ci przeszly te nerwy :)

blekitna glebia a Tobie dlugo juz sie spoznia okres ? a testy co wykazaly ?

Gość blekitna glebia
Ana rozumiem cie... ja tez sie balam.. kiedy otwieralam ten test to rece mi sie strasznie trzesly i myslalam ze padnie. nie sadze zebys byla w ciazy :) wiec chyba nie masz sie czym martwic

Gość blekitna glebia
mi sie okres spoznia juz 2 tygodnie. testy wyszly negatywnie, ale jak juz pisalam nadal dygam :(

Gość blekitna glebia
jasne:) podaj gg odezwe sie :)

Gość teranova
no kazda sobie wmawia. Juz teraz staram sie myslec pozytywnie :) chlopak mowi, ze okej...to mu ufam :P ale i tak zupelnie sie uspokoje, jak dostane okres :P a co do tej rozmowy o ginekologu. Raz bylam u kobiety i nigdy wiecej nie pojde. Nie byla ani troche delikatna...a to bylo dawno takze zrazilam sie okropnie. Teraz chodze do mezczyzny. Jest bardzo sympatycznym facetem. Cjpdze do niego od poczatku. Przyzwyczajal mnie do tego gabinetu, byl mily...pokazal mi te narzedzia. Jest bardzo delikatny i nie wyobrazam sobie pojsc do kobiety....

ja tez czekam juz nawet nie wiem ktory dzien, mialam krwawienie z odstawienia tabsów w pazdzierniku potem 1 grudnia okres normalny potem 5 stycznia okres i teraz czekam, jak widac mam dlugie cykle zawsze takie mialam, ale teraz mam o tyle dziwnie ze mam brudzenie drugi dzien, wiec strasznie sie boje, bo naczytalam sie o tym ze mozna miec okres w ciazy. Jak myslicie dziewczyny, zajsc w ciaze moglam kiedy jeszcze bralam tabsy czyli w polowie pazdziernika, ale i tak sie boje bo to juz 41 dzien cyklu. Glowa mnie strasznie boli chyba z nerwów.

Gość próba odblokowania

to jak udalo sie powiedzcie dziewczyny wiem ze mam paranoje ale chyba top znacie, pocieszcie mnie, bo chyba tu zwariuje

Gość Panikaraaaaa__
przy tabletkach nie zaszłaś w ciąże , a mówię Ci - takie brudzenie to brudzenie ... oże być ;> A w ciązy nie okres tylko plamienie jest !! mówie Ci jako przyszły lekarz to uwierz ;) sie nie martw nic !!

dziekuje panikara, ale sama do siebie tej wiedzy nie wykorzystujesz widze :)

Gość blekitna glebia
Ana doskonale cie rozumiem... Cold mamy ta sama sutyacje mi tez sie tyle spoznia okres tyle ze ja nie bralam tabsow

widzisz tylko ja chyba wolalabym nie miec wcale okresu niz takie brudzenie ktorego nigdy nie mialam i nie wiem co oznacza.

Gość Panikaraaaaa__
no wiesz... jak to mówią o szewcach co to w podartych butach chodzą ;) w odniesieniu do mnie samej wiedza ma mniejsze znaczenie od fantazji :( ale TObie mówie z racjonalnego medycznego punktu widzenia , ze to nic groźnego i wszystko bedzie ok :)

Gość nie chce was kobietki
staszyc ale ja po tak zwanym "pzerywanym"zaszlam w ciaze:O

Gość blekitna glebia
cold tez to mialam.. i uwiez mi.. przezywam to samo co ty :(

hehe dobrze ze jest nas kilka chociaz bo jakbym byla sama to bym chyba juz zwariowala

Gość blekitna glebia
ja nie mialam przerywaniego.. uzywalismy prezerwatywy niby nie pekla ale ten okres tyle mi sie spoznia ze sama juz nie wiem :/

blekitna glebia a Ty stosowalas stosunek przerwany, tak? ja tak czasem jade autobusem albo ide ulica i patrze na kobietki, i mysle one napewno tez uprawiaja seks, biora tapsy albo przerwany i co wszystko w porzadku. A takie malolaty krore ida na żywioł bez żadnego zabezpieczenia i tez nie sa w cizy i w ogole sie tym nie przejmuja?

Gość faczek..........
kurna a mi sie 6 dzien spoznia okres.......a nie wspolzylam od 2 miesiecy, od kad na tesnie wyszedl mi wynik pozytywny:(, po zrobiniu testu dostalam okresu i wynik byl juz negatywny, bylam u lekarza, stwierdzil ,ze nie jestem w ciazy, ale wyslala mnie na USG, zeby sprawdzic czy wszystko w srodku sie ladnie wyczyscilo..bylo to podobno wczesne poronienie, nie poszlam na to USG.najwazniejsze bylo to ze nie jetem w ciazy, a teraz kurde, okres mi sie sppoznia i mam shizy , ze jednak jestem w ciazy.a okres raczej mi sie nie spozniał nigdy wczesniej, no chyba ,ze przy tej wpadce. ehhhhhhhh, juz nigdy wiecej sexu!!!!!!!!za duzo sterów jest po nim

aha cofam pytanie to tym bardziej sie nie martw, ja nie wiem czy tabsy dzialaly czy zahamowaly jajeczkowanie, Ty mozesz byc pewna ze zaden plemnik Cie nie zaatakowal ;)

faczek przy poronieniu napewno potrwa zanim wszystko wroci do normy

Gość blekitna glebia
faczek zle zrobilas ze nie poszlas na to USG... ale mysle ze to nie jest ciaza tylko nerwy i obawy cold i tak sie boje. zadne argumenty do mnie nie premawiaja. moj chlopak nie chce ze mna juzo tym gadac bo uwaza ze jego pewnosc i te 2 testy to wystarczajacy dowod na to ze nie jestem w ciazy, ale okresu nadal nie ma...

ja mialam trzy okresy po rzekomym zapłodnieniu a i tak sie boje bo czytam tu na forum ze nie ktore mamusie tak mialy :o

Gość blekitna glebia
a we krwi pojawily sie skrzepy czy leciala sama krew? bo jezeli byly skrzepy to nie jestes w ciazy:)

Gość Panikaraaaaa__
jak już 3 okresy po rzekomym zapłodnieniu , Cold - to juz byś brzuszek miała - spoko - sie nie stresuj !!

ja zadko kiedy miewalam skrzepy, ale byly takie nie wielkie ilosci tego \"naskórka\"