Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

czesc kobietki a ja dalej nie mam okresu i na dodatek jestem przeziebiona dol totalny:(

a który to dzień spóźnienia ANA10750? Mi się okres spóźnia 8 dzień.A bolą cię piersi?robiłaś test?Może niepotrzebnie się denerwujesz jak się zabezpieczałaś, ja to co innego:(

Gość bezmyslan kobieta
ej dziewcyzny ja to juz nie wiem...pislaam wczesniej jaka mialam akcje..zapomnialam pigulek 2...dostalam jednodniowy okres..:( zrobilam badanie z krwi i wsyzlo ze ni jestem w ciazy...myslalam ze taki krotki okres to przez sters czy cos..teraz powinnam dostac za 2 dni..i nic..nic nie czuje..nic mnie nie boli....jesli nie dostane to okaze sie, ze bede w 7 tyg ciazy..:/ ale z drugiej storny badanie z krwi jak robilam po 18 dniach od stosunku powinno wykazac:( juz sama nie wiem:(((

Ja wlasnie przeszlam nastepny stres w moim cyklu. Obawialam sie ciazy z 7 dnia cyklu + prezerwatywa. Na szcsecie dzis dostalam okres...uff!!! U Was na pewno bedzi etak samo, najwazniejsze to odpuscic te ciezkie mysli....i bedzie dobrze trzymajcie sie i dostancie.... :))

bezmyslan kobieta niestety nie jestem w stanie Ci pomoc bo na tych tabletkach to sie nie orientuje,ale sadze ze test z krwi to na 100% powinien wykazac ciazem najwyrazniej po prostu w niej nie jestes pozdrawiam

Gość bezmyslan kobieta
heh mam nadzieje, bo jeszcze za wczesnie dla mnie na to.. Zastanawiam sie tylko, czy nie zrobilam go za wczesnie bo 18 dni po stosunku ale powinno cos wykazac..wkoncu nawet tygodniowa ciaze wykrywa to badanie..

ja tez wlasnie czekam kochalam sie z chlopakiem 4 dni przed okresem mialam globulke i troche sie we mnie spuscil. ale boje sie.. bola mnie piersi mam krostki ale nie boli mnie brzuch..:(

Gość żonka małżonka
okres miałam dostać 30.03 i nadal czekam... boję się zrobić test:-(

Gość bezmyslan kobieta
lepiej wiedziec wiece..zrob test..

Gość Katrina04
Ja tez czekam na okres ... mam nadzieje ze bedzie oki kochalam sie kilka razy w miesiacu w sumie zadna gumka nie pekla ale obawa zawsze jakas jest eh

Czesc dziewczyny Prosze o rade, bo zaczynam panikowac -.-\' od 27 do 31 bylam u swojego chlopaka (wypada 18-22 dzien cyklu). Kochalismy sie w tych dniach uzywajac prezerwatywy i globulek (patentex oval). Jednak ja nigdy nie mialam jakos zaufania do tych metod, ale po tabletki narazie nie moge sie wybrac...I zawsze przeszywal mnie dreszcz kiedy on wyjmowal kondom juz z zawartoscia z pochwy i sciekalo z niego cos bialelego. Oczywiscie sprawdzalismy czy sa szczelne i czy moglo dojsc do przebicia, ale nie bylo takiej mozliwosci , poza tym mogly to byc resztki plynu ktory powstal po rozpuszczeniu globulki. Ale procz tego uprawialismy petting, przed ktorym czesto on \'poprawial\' sobie skore w tamych okolicach (ma z tym problemy), zawsze jak na niego krzyczalam , mowil ze na skorze nie ma przeciez plemnikow, nawet jakby jakies zostaly. eh Sytuacja dzisiaj wyglada nastepujaco: to 5 dzien od kiedy wrocilam i nie wspolzylam, jutro mam dostac okres (jakos nic na to nie wskazuje poza \'wysypaniem\' na twarzy), i wszystko fajnie gdyby nie to ze dzisiaj od rana co poltorej godziny musialam wychodzic siusiu do lazienki, powiekszyly mi sie sutki i mam 37,6 goraczki. Co wy na to? test moge zrobic dopiero po swietach.

Na częste siusianie (jezeli byla by ta ciąża)jeszcze jest napewno za wczesnie. Ale nic się nie martw napewno wszystko jest wporządku i lada dzien dostaniesz okres.:) Niemozliwe ze jestes w ciąży skoro gumka wam nie pękła i jeszcze do tego uzywaliscie globulki. A tak w ogole to widze ze nasz temacik nie podupadł i cały czas ktos tutaj pisze :) ale to fajnie... 👄

no tak, troche sie uspokoilam. Aczkolwiek ten pecherz mnie irytuje, poza tym zero oznak do okresu. Co do samego wspolzycia - nie ma bata zeby doszlo do zaplodnienia, bardziej martwie sie o pojedyncze osobiniki na palcach mego lubego podczas pieszczot... -.-'

goraczka. hm. pomijajac fakt ze naturalnie mam 37,2 jako stala temperature ciala (goraca ze mnie baba xD), to czuje oslabienie i sennosc. ale nic poza tym, watpie ze grypka, jesli juz to mam nadzieje ze zblizajacy sie lata dzien okres. eh.

Może się gdzis nadziębiłas i dlatego chodzisz częsciej się załatwiac... Z tego co wiem to oddawanie częste moczu jest objawem juz w pozniejszych miesiącach ciązy. A co do tych plemników na palcach,jest minimalna szansa aby doszło do zapłodnienia przez cos takiego.Tym bardziej że to było w takcia (z tego co tutaj wyczytałam) czyli do wytrysku jeszcze nie doszło... Nic się nie martw:) Napewno okres niedlugo dostaniesz

w kazdym razie, dopoki nie zaczne krwawic bede zyc w stresie. eh. a to niedobrze, bo nie moge sie przez to uczyc :(

Ale pamiętaj ze stres tez może opoznic Ci okres. A więc nie mysl o tym że możesz byc w ciąży bo napewno nie jestes... Nie jest wcale tak łatwo zajść w ciąże jak to się wydaje...tylo kobitek się stara o dziecko i nie mogą zajsc...a co dopiero tutaj skoro mowisz ze gumka napewno nie pękła.

ja zawsze panikuje :P nawet po wspolnej kapieli. eh. histeryczka jestem po mamie... ale to samopoczucie mi nie pasuje jakkolwiek. Tak samo przed okresem nigdy nie mialam takich wiekszych objawow, ktore mogly by usprawiedliwiac moj dzisiejszy stan. no ale postaram sie nie martwic. :) a tak apropo, czeste sikanie po ilu tyg. moze wystapic?

Dokładnie to ja nie wiem ktory to miesiąc bo nie byłam jeszcze w ciąży.Ale z tego co czytałam i co tutaj kobietki piszą to jak dzidzius juz jest większy i zaczyna uciskac na pęcherz. Ja kiedys tez byłam taką panikarą...ale jakos mi to minęło :)

Gość bezmyslan kobieta
dostaniesz okres:)

Słuchajcie, jak w zegarku szwajcarskim! Rano obudzil mnie potworny bol no i jak wyszlam do lazienki to wiadomo o co chodzi. Wszystkim czekajacym z calego serca zycze tego samego !

ja tez dostałam wczoraj i tez mnie nic nie bolalo ale jak czytam ze mozna mniec okres i to normalny i mozna byc w ciazy to mnie dreszcze przechodza..wrr

Gość bezmyslan kobieta
ja tak chyba mam...chyba jestem w cizy..2 okres trwal mi 2 dni...ten drugi byl skapy bardziej niz pierwszy...21 dnia po stosunku robilam test z krwi..wyszlo mi wiecej niz 1 a wiec negatywny wynik..wczoraj robilam zapteki test..negatywny...dzis poszlam na krew...Nie wiem co o tym myslec:((( zawsze mialam okres 6,7 dniowy..

Gość Katrina04
ja dalej czekam eh