Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

Gość blekitna glebia
no to nie masz problem :) na bank nie jestes :)

bardzo dziekuije takie slowa naprawde wiele znacza, ale... wiadomo urojenia robia swoje teraz zaczynam sie zastanawiac czy mialam te skrzepy hehehe oglaszam ze jestem debilem.

Gość Panikaraaaaa__
miałaś ;) nie jesteś :D wszystkie tu jesteśmy takie same wiec to niemożliwe że tylu na świecie debili ;)

Gość blekitna glebia
Panikaraa a jak tam ten twoj okresik?

Gość Panikaraaaaa__
jakiś taki wątły ale mam nadzieję że to on i że sie rozkręci ... w końcu już dość stresu przez niego przeżyłam :(

Gość blekitna glebia
no nie watpie szkoda tylko ze mi nic nie leci :[

Gość Panikaraaaaa__
nie myśl o tym .... jak tylko zapomnisz to poleci ... chyba on to lubi zaskakiwać ;)

Gość blekitna glebia
tylko jak tu przestac myslec? no po prostu w moim wykonaniu to nie mozliwe :( zawsze histeryzuje.

Gość Panikaraaaaa__
no ja wiem ... mi też łatwiej dawać dobre rady niż sie do takich stosować :( trzeba sie czymś zając żeby nie myślec... idź sie gdzies pobawić bo koniec karnawału ;) ja robię pączki i jakby ktoś miał ochote i był w okolicach 3 miasta to zapraszam :D

Gość blekitna glebia
mi do trojmiasta daaaaaaaaaaaaleko daaaaaaaaaaaleko ;) a co do imprezowania to nie mam ochoty :( zrteszta brzuch mnie boli to i tak bym sie dobrze nie bawila.. ale pojde sie chyba gdzies przejsc...

Gość Panikaraaaaa__
przejdź... tylko weź ze sobą jakąś psiapsiółke i nie łaź sama z bólem brzucha... i odezwij sie co i jak ...

Gość blekitna glebia
wrocilam.. troche mniej boli ale jeszcze... nic nie dal ten spacer :( nadal sie boje ;( i zaczymam panikowac rzed ta wizyta u lekarza ;(

Gość Panikaraaaaa__
Spokojnie ,nie martw się - naprawdę - wiesz - ja mam dość nieregularny okres ale w granicach tak 24-29 , pamiętam jak raz czekałam 2 miesiące ... także Twoje 2 tygodnie to pikuś ;) się nie martw na zapas ...każde głupie zdenerwowanie Ci wydłuża czekanie :(

ja wzielam goraca kapiel i dalej nic, tylko glowa mnie tak strasznie boli ze chodzic nie moga, moze to objaw ciazy??

Gość blekitna glebia
wiesz co jest najgorsze? to ze zrobilam e dwa testy wyszly niegatywnie i nie wyobrazam sobie ze mialabym teraz uslyszec od lekarza inna wersje ;(

Gość blekitna glebia
te gorace kapiele to chyba mit.. bo ile razy ja je juz bralam.. i nic.. a co do glowy to mnie tez czesto bolala i to jeszcze przed tym jak zaczelam miec obawy wiec te bole to moga byc przypadkowe :)

mnie tez cale zycie w sumie glowa boli ale jak paranoja to na calego. nie mysl o tym bo na serio mozna zwariowac ja mam jutro kolokwium, nie wiem jak zalicze, pocieszalam sie tez ze to walsnie przez sesje mi sie tak cykl pomieszal, ale tlumaczyc to sobie moge, widzissz Tobie nawet negatywny wynik testu nie pomógl, ale sluchaj tyle kobiet je robie, maja niewielka niepwnosc wyniku, nie martw sie pomysl ze pojdziesz do lekarza powie Ci ze wszystko jest ok. i bedziesz najspokojniejsza z nas wszystkich, napisz jak bylo

Gość blekitna glebia
tak tylko ze ja ide do lekarza pierwszego kopntaktu zeby ewentualnie podal mi namiary na jakiegos dobrego ginekologa (koniecznie kobiete) takze juteo pewnie nic sie nie dowiem ewentualnie nastraszy mnie jeszcze bardziej

nie sluchaj jej wtedy, ile ja znam dziewczyn ktorym tacy pseudolekarze mowili bzdury, a okazywalo sie zaraz ze to bajki. wiec radze Ci nie martw sie.

Gość blekitna glebia
wiesz jakby nie bylo to lekarz... i z tego co wiem (bo jestem zapisana u niej od niedawana) jest bardzo dobra, mila kobieta i zna sie na rzeczy.

poki nie zrobi Ci usg nie bedzie pewnosci a ktory to bylby tydzien bo czytalam ze po 8 mozna samemu uslyszec tetno dziecka przes sluchawki lekarskie

Gość blekitna glebia
boze nie wiem.. kochalalm sie w drugim albo trzecim tygodniu stycznia. boze byla gumka, chyba nie pekla bymy testy :( czym ja sie martwie ;(

Gość kochane kobitki
okres normalnie może się spóźniać nawet do 14 dni i to z różnych powodów:)

Gość blekitna glebia
tez mi pocieszenie ;p dzis wlasnie jest 14 dzien jak nie mam okresu ;(

kazda z nas sie martwi. Ja jak sobie wyobraze ze moglabym kiec dziecko, tak strasznie bym zawiodla rodziców, zawalilabym studia. Czekalam z seksem do pelnoletnosci takze emocjonalnej, bralam tabletki naprawde solidnie sie za to zabralam, a teraz tyle stresów. Nie wyobrazam sobie zebym mogla byc w ciazy, musialabym urodzic i sie dzieckiem zajac bo nigdy bym nie oddala a co gorsza usunela.

Gość Panikaraaaaa__
Koleżanki Kochane , przestańcie już sobie wkręcać ... wiem że łątwiej mówić niż zrobic... ale co do głowy bolała mnie panicznie jak sie zamartwiałam - w sumie nic dziwnego ...do tego cierpie na bezsenność a tu - spałam - po prostu wszystkie objawy jakie wyczytałam i jakie znam to miałam ... Wkręcić sobie można dosłownie wszystko !!! Po testach bym sie nie martwiła naprawde , znaczy one w sumie pewne przecież ... a z tym lekarzem to może idź Błekitna prosto do ginekologa , bo Ci pierwszego kontaktu to nie maja punktów żeby Ci np. usg zrobic i w ogole... nie ma sensu tracić dnia jak już postanowiłaś do lekarza.. po badaniu wiesz wszystko a takowe tylko Ci ginekolog zrobi - pojdź do przychodni i sprawdź kto przyjmuje i sie zapisz do kogos...i spróbuj mniej panikować ...

Gość Panikaraaaaa__
Cold, ja też oczywiście już przygotowywałam scenariusze coby tu zrobić jak się okaże że dziecko ... też najgorsze mi sie wydało że bym zawiodła rodzicow chociaz wiem ze pewnie by mnie zrozumieli ... rodzice to rodzice - mi byłoby głupio szczególnie ze nie jestem do konca pewna czy potencjalny tatuś jest taki jakiego potrzebuje ;) na razie spróbuj sie uspokoić ... czekajmy dzielnie - na pewno wszystko będzie ok :)

Gość Panikaraaaaa__
Błekitna, nie tylko 14 ... mówie Ci raz 2 miesiące nie miałam ...!!! Test to test - może powtórz jutro to sie uspokoisz troche...

ja Cie i tak blekitna podziwiam ja sie boje nawet testow zrobic wole czekac, panikaraaaa moze pogadamy na gg wszystkie trzy a nie bedziemy swoje wywody publicznie udostepniac? Ja tez nie wiem czy tatus bylby odpowiedni chociaz planujemy wspolna przyszlosc, ale i tak...

Gość Panikaraaaaa__
6953058 dobry pomysł z tym gg ;)