Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

cześć kobiety. Czekam juz 5 dni, mdłości są, nos na zapachy wrazliwy jest, test negatywny, bóle brzucha są a @ niema. Co to jest???

Gość blekitna glebia
boje sie powtorzyc test... pojde jednak pierw do zwyklego lekarza... o 8:30 wychodze i zaraz umre ;(

Gość khaki82
ja 2 dzień czekam dopiero ale mam poważne powody przypuszczać że @ się jednak nie pojawi. Ale będzie masakra

mi dzisiaj chlopak przyniesie test, ale nie wiem czy go zrobie boje sie jak cholerka

witam dziewczyny. ja nadal nie dostalam....to byłby już 7 dzien spoxnienia.... ale jestem dobrej myśli;)

ja tez Mia juz tydzien tylko ze od trzech plamie

Gość blekitna glebia
bylam u gina i powiedzial ze nic tam nie widzi i ze jakby co to jeszcze za wczesnie na wykrycie ciazy ale pow tez ze jesli zrobilam 2 testy to na bank sie dwa nie pomylily..wiec chyba nie jestem:) mam sobie spokojnie czekac na okres :) a jak nie zjawi sie do dwoch tygodni to mam przyjsc znow.. nie dostalalm zadnych lekow na wywolanie okresu bo niby one moga mi go jeszcze opoznic. za to stwierdzila ze to chyba hormony sa przyczyna braku okesu i mam sie wybrac do endokrynologa. takze dziewuchy robcie testy ;)

jestescie dziewczyny? Ja dalej nic, mam test ale boje sie zrobic i nie zrobie bo chyba sie posram

cold jak plamisz to na pewno dostaniesz...ja nie mam nic...nawet najmnijeszgo bólu pieprzonego jajnika:(....

mnie tez nic nie boli boje sie ze to plamienie w ciazy kurde nawet nie wiesz (tzn pewnie wiesz) jak strasznie sie boje, koniec mojego zycia by bylo, a ja ani troche sie nie zachowalam nieodpowiedzialnie bralam tabsy kurde mam stalego partnera, za co mialabym byc ukarana.

skoro brałas tabletki to wybacz ale nie rzouemiem czego miałabyś się bać?

nie mam okresu tego sie boje :o a Ty jaka metode stosowalas??

nie rozumiem. skoro bralas tabletki to na pewno nie jestes w ciązy..wiec nie widzę powodów do obaw....ja z kolei stsowalam stosunke przerywany wiec ryzyko jest już konkretniejsze.

no ja wiem ze to malo mozliwe ale dlaczego wiec nie mam tyle czasu okresu, i takie dziwne plamienie

Gość Panikaraaaa_
Kochane Dziewczynki :) ja się doczekałam i okresu i bólu strasznego - tym razem nawet mi on nie przeszkadza tylko cieszy :) byle bym tylko teraz sobie nie wkręciła że mimo że wygląda jak @ to może nie jest @ ?? :( ech... babska daremna panika ;/ no nic - trzymam kciuki za Was i chyba spać pójde bo dziś od 3 jestem na nogach bo wstałam sie rano uczyć , ale w sumie sie oplacalo poczytać bo tylko mi sie udalo zaliczyć dzisiaj :) trzymajcie się Dziewuszki i jak coś to piszcie , budźcie jak Wam źle będzie i się przynajmniej spróbujcie nie martwić...

Gość blekitna glebia
dziewuchy co tam u was?

Gość blekitna glebia
no to biegusiem po test albo do ginekologa i bedziesz miala pewnosc :)

Ja jestem w jeszcze gorszej sytuacji...bo nawet nie wiem kiedy ten okres dostanę poniewaz brałam tabletki i niestety z dnia na dzien musialam natychmiast odstawic,poniewaz się bardzo źle czułam(a testu się strasznie boję zrobic:()

ja dziękuję za taka pewność...wolę sobie poczekać.... śniezynka...a robiłaś coś co mogłoby uzasadniać obawy o ciązę?

Mia ryzyko jakies tam u mnie jest.Bo niestety dzien wczesniej przed odstawieniem tabletek kochałam się z chłopakiem(wtedy jeszcze nie wiedziałam ze będę musiała na drugi dzien odstawic tabletki:()jedyne pocieszenie to to że skonczył wtedy nie w srodku...no ale mimo to i tak się strasznie boję:(