Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

Gość Maleńka_21
Cze kobietki ja to juz dostaje siwych wlosow:-)moj okres spoznia sie 15dni zawsze wczesniej mialam na czas a teraz........Od listopada sie niezabezpieczam z chlopakiem robilam juz 2 testy inic wczoraj bylam u lekarza powiedzial tylko ze to za wczesnie na ykrycie ze no mam powiekszona macice ale mam przyjsc za 3 tyg a wy co myslicie o tym????????

Gość boje sie
Maleńka_21 ja mam podobnie spoznia mi sie juz 14 dni okres i nic:( robilam tez 2 testy i negatywnie wyszly. ehh mam tylko bole podbrzusza i jakies brazowe plamienia. mam juz tez dosc czekania...

Gość Maleńka_21
boje sie:ja tez mam bole podbrzusza i to prawie codziennie tez mam dosc czekania ciagle tylko patrze na majteczki czy jest czerwono a tu nic poprostu nic co masz zamiar dalej robic bo ja sama nie wiem

Gość Maleńka_21
boje sie:nie wiem ale masz regularny okres?jak nie to byc moze te plamienia topoczatek okresu ,kiedys tez tak mialam.gdybym wiedziala ze jestem w ciazy to by byloinaczej noi oczywiscie gdybym wiedziala ze nie to tak samo a tak to dupa musimy czekac nawet nie wiesz jakazla jestem na to wszystko.

Gość boje sie
ehh poczekam jescze do poneidzialku i pojde do lekarza..w ogole sie nie zabezpieczalas??? ja tylko prezerwatywa, ale mimo wsyztsko mam schizki

Do boje się : No ale skoro zabezpieczałas się prezerwatywą i ona nie pękła to czego Ty się boisz? Nic się nie martw jezeli tylko z gumką było wszystko ok to nie ma szansy abys byla w ciąży. Malenka a co do Twojego przypadku no to juz nie ma takiej pewnosci skoro się w ogole nie zabezpieczaliscie.Ale pewnie tez będzie wszystko wporządku... Ja dostałam dzis i się strasznie cieszę dlatego trzymam kciuki ze i u Was niedługo się pojawi.

Gość Maleńka_21
no w ogole sie nie zabezpieczalismy bo moj chlopak chce miec ze mna dzidziusia a ja tak wiesz jak bedzie to bede sie cieszyla a co do ciebie jesli sie zabezpieczaliscie prezerwatywa to raczej powinnas byc spokojna mowie ci zobaczysz pewnie niebawem pojawi sie ciocia:-)

Gość Maleńka_21
Śniezynk 19:No to fajnie ze dostalas dzis przynajmniej sie juz niczym nie martwisz a ja to tak bez sensu nic nie wiem a jak myslisz jesli jest sie w ciazy to macica sie powieksz? bolek powiedzial mi ze mam powiekszona.

Gość Maleńka_21
sniezynka 19 tzn.lekarz mi tak powiedzial

Malenka nie chę sie wypowiadac bo poprotu nie wiem jak to jest z tą macicą czy się powiększa.A lekarz nic Ci nie powiedział dokładniej dlaczego tak jest?

bolek mi powiedział:D śmiesznie wyszło...macica rozpulchania się w pierwszych tyg ciąży to fakt ale skoro testy wyszły negatywne....a robilas je w terminie spodziewanej miesiaczki? testy i to 2 nie powinny się pomylic...

Gość Maleńka_21
Mia:juz sama nie wiem co mi jest zaczynam sie bac w sumie to mam nadzerke lekaz mi powiedzial i to gleboka przepisalmi tapsy ale ich nie biore bo sie boje tez powiedzial ze jak sie boje to zebym nie brala i za 3 tyg sie pokazala tak w ogole to moja kumpela tez robila 2 testy i nic nie wyszloniby nie tak jak mi a jednak zrobila 3ci i byla a teraz ma maluszka tak to jest teraz badz madra i pisz wiersze:-)

Gość błękitna głębia
DOSTALAM!!!!!!!! po trzech tygodniach dostalam okres :D:D:D:D:D:D w piatek ide po tablety do gina :P

no blekitna glebia gratuluje cieszymy sie razem z Toba, ale odwiedzaj ten topik czasem ;)

Gość błękitna głębia
no na bank bede odwiedzala i pewnie za miesiac znow bede przezywala koszmar :p

DOSTAłAM DOSTAłAM:d:d:d:d:d:d:d::d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d PO 19 DNIACH CZEKANIA DOSTAłAM:d:d:d:d:d::d:d:d:d:d:d::d:d:dd: NA CAłEGO TRZYMAM KCIUKI KOCHANE ZA WAS

eee tam wiedziałam że kazdy dostanie:) błekitna głebia ja tez od razu leciałam po tabletki:P

oczywiście \"każda\" a nie \"kazdy\";) no chyba że o czyms nie wiem...;)

Gość Ksiaze de Blangeis
Przyznam sie, ze ja czekam kiedy ma corka wreszcie dostaeni okresu bym mogl go spokojnie skonsumować

Dziewczyny co tam u Was?Czemu juz nikt nic tu nie pisze? Jeszcze ktoras czeka na okres czy juz wszystkie z tego kóleczka dostałysmy?:)

Gość yasmina19
ja czekam na okres dis mija 9 dzien...

Gość yasmina19
nie nie robilam jeszcze,,, i chyba jezszce sie wsytrzymam ,, boje sie

ja czekam, założyłam kolejny topik, bo tego nie zauważyłam... czekam 5 dzień, we wrzesniu tabletki odstawiłam:) kochamy się w gumce, raz tylko tak na refleks, ale nawet nie do końca, nie pamiętam nawet kiedy to było...czy przed czy po ostatnim okresie. brzuch mnie nie boli, w sumie to 5 dni, poczekam do przyszłego tyg, jak nie dostanę to lecę po test:)

Gość błękitna glebia
co tam u was kochaniutkie? widze ze zamar ten topik. z jednej strony dobrze bo problemy sie skonczyly ale z drugiej szkoda:(