Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

dziewczyny..bedzie dobrze...musi byc:( Kazda za jaksi czas napisze, ze dostala...dzieki Mia za podtrzymanie na duchu- NAPRAWDE to pomaga hehe co do tych plamien.. u mnie byly to zaburzenia hormonalne..tez cos takiego przerabialam.. najlepiej isc do lekarza..

a ja tez czekałam i poszłam do gina i powiedział że mam groszka w brzuszku :))))))))

Gość Cath_
Cold- ja tam bym wierzyła testowi, z tego co wiemim później robiony tym bardziej wiarygodny więc na 99,9 % nie jesteś :)

Gość ale pasztet
nadal czekam :( miesiac i 19 dni :O

czesc dziewczyny po 13 dniach czekania dostalam dzisiaj okres nareszcie :)

gratuluję:) w koncu wszytskie dostaną założę się o głowę:)

ja odczekam 2 tygodnie i robie test..bo dziwnie sie czuje..boli mnie jajnik lewy, jakeis dziwne rzeczy sie w nim dzieja..nie wie mcyz sie sama nakrecam czy nie...ale wyliczylam dzisiaj sobie, ze zapomnialam tabletki 4 dni rpzed koncem paczki...to sie nazwya kurna glupota..:/

Mam nadzieję dziewczyny ze macie rację:P Kurczę ja juz tez się bardzo denerwuje...tyle tylko ze ja nawet nie wiem dokładnie kiedy go powinnam dostac,bo przez te tabsy wszystko sie pewnie rozregulowało.

Witam wszystkim... Ja miesiąc temu odstawiłam pigułki (marvelon)... a teraz 17 lutego miałam dostac okres... i nic zero okresu... nawet nie mam obiawów co by miały zwiastwoać okres (bólu brzucha czy piersi) tylko sutki mnie bolą... A co do tabletek to już tyle brałam ich bo żadne nie chciały sie przystosować... dopiero marvelon ... Pozdrawiam Motylek

Gość Aleksia*
Jak to jest się kocha z chłopakiem????Jak zajdę w ciążę to co zrobię.;(Nie boicie się że wasz chłopak opowie swoim kolegą co wy robiće i jak wyglądaci erozebrane??

nie martw sie jak keidys tez odstawialam tabletki i okres spoznil mi sie 1,5 tyg to normalne po odstawieniu... Nie wiem jak reszta ale ja nie mam juz 17 czy 18 lat by sie wstydzic..

już 15 dzień:((((((((((((((( ja normalnie oszaleje tęst już kupiony czekam na jutro rano TRZYMAJCIE KCIUKI:(

ja nie chce być jeszcze mamą za młoda jestem:(

Gość mi tez sie spoznia
eh Kochane..ja w dni plodne kochalam sie w prezerwatywie,, ale juz ponad 10 dni spoznia mi sie okres robilam test ciazowy, niby 2 dni po spodziewanej miesiaczce, a tu nic. wynik wyszedl negatywny, a ja ani okresu, tylko dziwne bole w podbrzuszu. dodam ze wvzesniej zabezpieczalam sie tabletkami, pozniej je odstawialam, a okresu jak nie bylo tak nie ma... zrobic nastepny test?? p[owiedzcie mi bo juz mi to nie daje spokoju miesac temu rzucialam palenie czy to moze miec wplyw na sponzenie sie okresu, czy to moze dlatego ze odstawialam tabletki?? kurcez nie moge byc terz w ciazy

Aleksia a Ty co masz na mysli :D:D hehe

Gość magducha23
a ja mam pytanie bylam akurat w tych dniach co jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze i robilam to z chlopakiem ale po chwili przerwalam :) a czy moze byc jakies prawdopodobienstwo ze cos tam sie dostalo bo mowia ze w tych plynach poczatkowych chlopaka moze juz cos tam byc kto mi odp??

huanka trzymam kciuki za jutro:) mi tez sie spoznia----> nie znam nikogo kto po odstawieniu dostał okres w terminie. nikogo! wiec nie sądze by Twoje spoźnienie było powodem do obaw

20 % facetów ma plemniki w płynie ejakulacyjnym ale w większosci są zbyt słabe by zapładniać. parwdopodobienstwo wiec jest ale niewielkie

ja wogole mam jakies dziwne objawy..palilam terazmi papierosy nei smakuja, od piwa mi niedobrze..ciagle mi sie dobija i przez pierwsze 3 dni bolal mnie jajnik lewy..czuje, ze cos jest nie tak...jeszcze za wczesnie na test..slyszalam, ze sa takie co po 7 dniach wykrywaja..to prawda?

po 6 dniach :) a ja zrobiłam teścik i nie jestem:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D teraz tylko na okres czekam zaczełam brać tabletki na wywołanie mam nadzieje że sie pojawi nie długo:) ale kamień spadł mi z serca:) dzieki za kciuki i trzymam za was kobietki kochane w końcu babska solidarność nie:D

Gość lalciA15
i na co tu ludzie czekac?? na okres? ja to bym sie cieszyla, gdybym więcej juz go nie musiala miec, chocbym miala podupaść na zdrowiu(mam gdzies zdrowie moich jajnikow;;;;P) ...a ta wredna @ zawsze musi przychodzic...kiedy mam nadzieje, ze juz jej nie bedzie i sie pozbędę jej raz na zawsze to ona znowu jest;/;/;/ chyba popadnę w koncu w anoreksję tak bardzo nie chce miec tej glupiej cioty!

Gość lalciA15
jakos mi nie jest do bniczego potrzebna.... niby po co ? nie chce mies ani dzieci, nie zalezy mi na sprawach intymnych(wiecie o co chodzi) ..... wiec nie rozumiem dlaczego musze znosic to okropieństwo! co miesiąc(nawet wczesnie!) musze patrzec na ta obrzydliwa wydzielinę, nie moge spac w nocy, bo boje sie, ze jak sie rusze to mi przecieknie, stresuje sie w szkole, bo ciagle sprawdzam, czy nie przecieklo....do tego te uczucia ,,chlupnięcia" , kiedy gwaltownie sie poruszysz.... ach, nie wiem, jak mozna chciec miec okres!!! to chyba najgorsza kara jaka spotyka kobiety... faceci mają takie luksusy i nie doceniają tego.....

witajcie dziwczyny i jak sie czujecie?? ja nie mam okresu ale chyba juz nie bede miala, dopiero za ok. miesiac jak pisalam mialam te plamienia troche sie nasilily, mnóstwo malych skrzepów, no i teraz juz mam prawie czysty sluz. Wiec to chyba po dostawieniu tabsow tak mam :o trudno poczekam, mam pytanie czy przez caly okres ciazy stezenie tego HCG ktore wykrywaja testy jest podwyzszone??

Gość Bebiko
Mi sie spoznia juz 6 dzien:( zawsze kiedy mi sie spoznia to mam glupie mysli nawet gdzy jest bezpodastawnie... teraz mam male zmartwienie. ost doszlo z moim chlopakiem do pieszczot w wyniku ktorych moglo sie dostac w poblizu pochwy troch sluzu przed wytryskiem:( po tym za jakies kilka dni dostalam dziwne plamienia. nigdy ich nie mialam... teraz powinnam dostac 16 a to juz 21:( czy moge byc w ciazy??

cold stęzenie hcg w ciąży jest coo raz wyższe i wzsze:) bebiko nie moglas tak zajść w ciąże....plemniki musza być wprowadzone głęboko...same sobie nie powędrują i jajeczka...poza tym (ile razy ja już to pisałam) 20% meżczyzn ma plemniki w tym płynie ale i tak w większości przypadków nie są one zdolne do zapłodnienia a tym bardziej do takiego magicznego wymagającego od nich jeszcze dostania się jakimś cudem w głąb pochwy:) nie rozumiem co to znaczy że za jakieś kilka dni dostałaś dziwne plamenia...tzn rozumiem ale smiesznie to napisalas. plamienia mogą świadczyc o zblizajacym sie okresie lub o owulacji. moze Ci się przesunęła i masz ją dopiero teraz co oznacza że okres może się pojawić za 2 tyg. nie sądze zebyś była w ciązy.

JejQ ale jestem szczęśliwa dostałam okres:) mimo tego ze brzuszek boli i tak się cieszę :) No i tak z moich wyliczen to nawet w miare regularnie bo po 29dniach:) (az jestem w szoku bo tyle się slyszy ze trzeba czasami długo czekac) Dziewczyny nie ma się co martwic....wszystkie dostaniemy prędzej czy pozniej :)