Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca.......

która z was włąśnie czeka na okres...i który to już dzień?

Polecane posty

Gość Taka Diffrent
Czekam ... :( to powazna wpadka. Chlopak sie spuscil na zewnatrz od razu po wyjeciu - moze ciaza? :( ... nie wiem. Juz 4 dzien

a ja jednak dostałam:) szkoda....wolałabym nie dostać:)ślub za 3 m-ce w sumie nic by sie nie stało. ale tydzień sie opóźnił...idę do ginekologa, dziwny ten okres 1 dzień i do tego jeszcze jakby kot napłakał. Ale ciązy nie ma. pozdrawiam

Gość blekitna glebia
up

Gość anioleczek006
ja czekam 3tyg. i nie ma:( Ale zrobiłam testy 4 i wyszły negatywnie wiec sie nie martwie.Mysle ze dieta sprwiła opoznienie i antybiotyki.Trzymam kciuki za was wszystkie

Hej:) Anioleczku nic się nie martw ....a spoznienie napewno jest ze względu na te antybiotyki i odchudzanie:) A co tam u Mia słychać?I u innych dziewczyn??

Gość wyć mi się chce
nie wiem co mam już myślec okres mie sie spoźnia już ok 2 tygodni, współżyłam tylko raz w zeszłym miesiącu i używalismy prezerwtyw, nie wiem co to ma znaczyć, ciągle boli mnie brzuch tak jak przed okresem, tylko juz nie wiem czy za bardzo się skupiam na tym czy mnie boli czy boli mnie naprawdę, juz sama nie wiem i boje sie strasznie

Gość biedrlonka
a ja mialam ostatnio 2 grudnia okres:( od 3ch dni bola mnie piersi .. i nic pozatym:(

Gość blekitna glebia
:::wyc mi sie chce::: mi sie spoznial trzy tygodnie, to na pewno nerwy i dlatego. mialam ta sama sytuacje co ty. byl raz seks, byla prezerwatywa, nie pekla ale... ALE my sie TYLKO boimy, nic wiecej. to na pewno nie to czego bysmy nie chcialy :) :::biedrlonka::: od 2 grudnia minelo munostwo czasu!! nie bylas u ginekologa? masz powody by sie obawiac ciazy?

Gość biedrlonka
tak jak wspominalam ,nie mam zadnych mdlosci,ani razu,zadnych bulow brzucha,dopiero od 3ch dni bola mnie piersi ale tak troche tylko kiedy naciskam(podobno sciemnienie brodawek jest oznaka cizy) ale takiego objawu u siebie nie zauwarzylam.i tez tak od 3ch dni mam smaki na ostre rzeczy.Test robilam pinad 2 tyg.temu i wyszedl negatywnie,ale pozniej wspolzylam i moze..cos sie porobilo.. :( oczywiscie nie chce byc w ciazy:(

Gość blekitna glebia
:::biedrlonka::: twoje dolegliwosci moga byc oznaka ciazy, ale nie musza. wiesz zapewne ze oznaki ciazy nie wystepuja wszystkie na raz. zreszta nie sadze zeby to byla ona.. moze masz jakies zaburzenia hormonalne. okres ostatni mialas bardzo dawno temu i dlatego uwazam ze powinnas pojsc do ginekologa. pozdrawiam

ja czekam 2 dzie nna okres..tabletki sie konczyly...jutro powinnam dostac..ale nic nie zapowiada jego pojawienia sie..biedoronka.idz do lekrza albo zrob test z krwi

biedrolka ;) mi tam nic nie sciemnialo na cyckach a tez mnie bolaly jak dotykalam :) i to byl pierwszy objaw ciazy :) bo jestem w ciazy ;] ale ty sie pewnie schizujesz stresujesz i takie tam i juz masz fazy na ostre zarcie;) hehe to tak szybko sie nie pojawia;)

Gość upupupupupu...

Gość aggggg
ja juz czekam 5 dni. juz jest 35 dzien cylku. powinnam juz dostac. ale jestem chora. mam gorączke katara i kaszel. czy sądzicie ze to moze byc przyczyna opóźniającego sie okresu???

Gość juz nie czekam
:D:D:D Dostalam po 21 dniach opoznienia

Gość aggggg
szczęściara :) ale ja nie chce tak długo czekac... przeciez kilka dni gorączki nie mogą spowodowac takiego opóźnienia prawda???

agggg oczywiście że takie przeziębienie może powodowac opoźnienie..czasami nie zdajemy sobie sparwy ze dosłownie wszytsko może je spowodować... Sniezynka>> oj dawno mnie tu nie było...widze że topik podupada:( u mnie nic ciekawego...postanowilam juz nigdy nie czekac na okres i zaczełam brać tabletki ale cholera już mi znowu nie pasują. skutki uboczne mnie dopadły:o a zmieniac zal bo wykupiłam głupia zapas...zoabzcymy może przy 2 opakowaniu moj stan sie polepszy...a co u Ciebie?kiedy masz dostać kolejny okres?:P

hej dizewczyny...jadlugo nie pisalam..wkoncu dostaalm okres...ale jest jakis dziwny..:((( pol dnia byl ok jak zwykle..a teraz to takie plamienie..Przypomniam ze bralam pigulki i zapomnialam 2 a uprawialam sex wydaje mi sie, ze to moze byc oznaka ciazy..:(

spokojnie bezmyslna. na pewno dopiero sie rozkręca...gdy brałam pigułki miałam raz sytuacje(po zmianie na inne) że plamiłam od drugiego do czwartego dnia przerwy a dopiero potem zaczeło ze mnie leciec na dobre. dobrze że w ogole dostałaś...to na pewno dobry znak:)

Dzieki Mia:)) jednak ja sie martwie bo wiesz...ja zmienilam pigulki 5 miesiecy temu i bylo ok wszystko....nie mialam tego ale wiesz co biore pod uwage...ZE TO Z BARKU SEXU hehe tak sobie mowie...bo po rozstaniu z facetem ponad pol roku w celibacie zylam...i ze o moze tez przez to..jutro robie bete w sobote mam wyniki wiec sie okaze..:)

to zrozumiałe że sie martwisz...łatwo jest gadac komus kto nie jest w Twoim ciele że wszytsko bedzie ok...no ale powaznie...zdziwiłabym się przeogromnie gdybyś była. ja robiłam gorsze kombinacje z tabletkami i nie wpadłam.... koniecznie napisz jaki jest wynik zaraz gdy go otrzymasz:)

jasne dziewczyny wszystko powiem i dzieki , ze JESTESCIE..nawet tutaj na necie..ale to daje jakies poczucie bezpieczenstwa..ze jest ktos kto cie wyslucha..mnie facet olal i pomgaja mi...moi przyjaciele..ale tez nie chce ich zadreczac tym..dziekuje:)

Gość piekna lusesita
no ja czekam juz 10 dzien....i lipa, bo ostatni miesiac nie bralam tabletek...........mam dziwne bole brzucha..czy to ciaza? jest mi juz wszytko jedno....byle juz wiedziec na czym stoje!!

bezmyslna co ja o tym wiem....:/ moj facet nigdy nie traktował powaznie moich obaw:/ byl sceptycznie nastawiony i tez w zasadzie mialam tylko siebie i kolezanki...az wstyd sie przynznawac. no ale cóz:)... piekna lusesita jesli to ma być pierwszy okres po odstawieniu to nie ma powodów do niepokoju(no chyba ze miałaś jakas ryzykowną akcje). okres po ods. spożnia sie prawie kazdemu

Gość czekam już 9 dni ....

Gość piekna lusesita
u mnie sa tylko akcje:).........kiedys juz 2 miesiace nie mialam okresu, zrobilam chyb z 10 testow ciazowych, wszystkie negatywne....jestem juz wprawiona w czekanie...zobaczymy komu sie predzej znudzi:)

ja jesli nie bede albo bede..bede miec nauczke na cale zycie...i juz nie bede taka roztrzepana jesli chodzi o pigulki... p.s faceci..to jest przykre ale widzisz...mnie facet zostawil...i sama z tym sie borykam..dobrze, ze saprzyjaciele

Gość PaulaPaula
w 3 dniu okresu sie kochalam. i po 2 dniach brania tabletek. nawkrecalam sobie do glowy... a noz jakis tam sobie jakis plemnik "przelecial"? umre od tego schizowania;( caluej wszystkie!

Gość she_22
38 dzień cyklu :(

Gość afitos
Witam Panie, proszę o pomoc bo moze jesteście barziej uświadomione: ) Zrobiłam sobie przerwe z zażywaniu tabletek antykoncepc. po 3 latach stosowania. Pierwszy okres po odstawieniu był idealnie w tym samym czasie co poprzednie. Tydzień temu powinnam dostac drugi i nic... ciągle nic. Bardzo sie mrtwie. Zrobiłam juz nawet test ciążowy ale wynik był negtywny. Czy któraś z was moze mi cos poradzic? Bardzo proszę o wsparcie.