Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolutka

Które z Was uważają, że są dni płodne podczas przyjmowania tabletek anty????

Polecane posty

no wiesz teoria - nie wiesz co robią twoi sąsiedzi... wiesz ile nasienia pływa w takich kanalizacjach?dostaje się to do wód gruntowych... pózniej do Twojej wanny... a ja słyszałam że niektóre plemniki żyją nawet do 3 miesięcy. :classic_cool:

Gość kurcze mnie zastanawia
bo w sumie nie głupio by było jakby poszerzyli materiał biologii o więcej informacji nt płodności, antykoncepcji. wtedy moralno - etyczną stronę można by podać na religii czy etyce, już jak kto chce. tylko jak zmusić dzieciaki do uważania na lekcjach?

a pozatym skąd te dzieciaki maja sie dowiedziec jak i skąd biora sie dzieci skoro lekcje wychowanie do zycia w rodzinie czy jak to sie tam nazywa prowadzą jakies koscielne dewoty które uznaja tylko kalendarzayk małzenski i obserwacje sluzu...:O ha ha ha

Nelke ---> \"PS jestem w pelni swiadoma ze NIE MAM dni plodnych po Cilescie.. a ta gumka to moja psychika\" no i tym sie właśnie różnisz od dziewczyn , o które nam chodzi ;) RYBKA --> ja tez mówię, ze mój facet się \"spuścił\" bo nie chce mi sie za każdym razem mówić, że osiągnał orgazm i miał wytrysk albo że skropił rosą mój ogród różany :P :P w sumie ja nic złego nie widzę w tym słowie ;)

watpie, ze sie jakas odwazy.. jeszcze czytalam kiedys post dziewczyny, ktora zazywala tabletki, tak jak jej fundusze na to pozwalaly.. przez miesiac zazywala... przez 2 nie... i najlepsze, ze pisala, ze caly czas jest zabezpieczona, bo \"BIERZE TABLETKI\"

Gosia ---> eee o tym to wiem ;) dlatego codziennie po śniadaniu łykam zapobiegawczo POSTINOR :classic_cool:

Gość kurcze mnie zastanawia
na takie pomysły to już nie pomoże ŻADNA lekcja wych. sexualnego czy jak to zwał. to jest nieuleczalna głupota i bezmyślność.

tak. są lepsze :P cześć.mam na imię gosia.może tu mi pomożecie! biore od 1,5 roku tabletki antykoncepcyjne, zawsze zabezpieczamy się prezerwatywa oraz globulka patentex oval. Staram się kochać tylko w dni nie płodne oraz zawsze stosujemy stosunek przerywany aby miec 100% pewność. Wczoraj kochaliśmy się tak jak zawsze jednak dziś coś mnie kłuje w lewym kolanie. Nie mineły 72 h czy powinnam isc do lekarza po Prostinor? :classic_cool:

teoria: jak sie robi takie szip-szopy jak masz w stopce? chyba tego mojego co wyhaczylam o occie NIC nie pobije:P ile macie lat dziewczyny? tak z ciekawosci pytam... jesli mozna:)

hyhyhhyhyh teorka a myślałam że tylko ja mam tak z tym prostinorem :) ja to prostinor jak draże... to mówisz że na śniadanie parówka i prostinor. Ale wiesz że nie można popijac mlekiem bo wtedy on nie zadziała? :P

ja mam 23 , jak skończę 24 to musze już łykac 2 POSTINORY dziennie bo to się dobiera wg wieku :classic_cool: Nelke --> wejdź na www.szipszop.pl i dalej se chyba poradzisz ;)

\"\"cześć.mam na imię gosia.może tu mi pomożecie! biore od 1,5 roku tabletki antykoncepcyjne, zawsze zabezpieczamy się prezerwatywa oraz globulka patentex oval. Staram się kochać tylko w dni nie płodne oraz zawsze stosujemy stosunek przerywany aby miec 100% pewność. Wczoraj kochaliśmy się tak jak zawsze jednak dziś coś mnie kłuje w lewym kolanie. Nie mineły 72 h czy powinnam isc do lekarza po Prostinor? \"\" :D:D sorry ale po co oni wogóle uprawiają seks??maja z tego wogóle jakąs przyjemnośc??uwazam akutar ze stosunek przerywany jest jednym z najgorszych...po pewnym czasie facet moze zacząc miec problemy...no i sam fakt ze trzeba przerwac jak tu tak miło...:P

ja mam 13, współżyjemy z moim Miśkiem od 5 lat ale dopiero po roku znajomości... nie myslcie że jestem łatwa! :) :P :classic_cool:

Gosssienka: dobre:) porazajace jest to, ze z dnia na dzien sa setki takich dzieczyn, ktore biora hormony i nie wiedza jak dzialaja, ze nie maja dni plodnych, ktore pytaja sie kiedy wogole sa dni plodne.... mi byloby wstyd zapytac na forum kiedy mam dni plodne tego ucza na biologii w podstawowce.. a pada wielkie oburzenie, jak sie taka panieneczke odesle do ksiazki biologii z gimnazjum.. ja w ich wieku szczerze mowiac mialam nieco inne zajecia... moze jestem staromodna, ze za sex sie tak pozno zabralam.....?

Nelke ---> najpierw się tam zarekestruj a potem wejdż na zakładkę LINIJKI (tam na górze) i potem rób jak Ci napiszą :D

teoria oszalałaś?! ?! ?! w twoim wieku to już trzeba łykać 4!! Bo 6x4 to się równa 24....przez swoją nieświadomość możesz być teraz w ciąży w ciąży... wiem że miałaś okres ale ja słyszałam że do 9 msc można miec normalnie krwawienie!

Gosia ---> \"Bo 6x4 to się równa 24....\" a ekskjuzmi to 6 to skunżeś wytrzasła ?? :classic_cool: i przestań już bo maciek znowu kaftan wyciagnie :O 😭

a serio to mam 24 lata i tez zapraszam do nas :) u nas żadnych pierdół... szkoda że dziewczynom się nie chce czasem na nasz topik wpaść tylko zakładaja setki własnie takich o których mówimy!

24 w lipcu koncze..wiec wiekowo tak samo jestemy:) eh... skzoda, ze ta nasza mlodsza mlodziez taka gkupiutka :( dzieki Teoria:)

a jesmy jedynym topiciek o antykoncepcji, ktory poleca kafeteria :) i dosc czesto jest widoczny link do niego :D mnie nie ma tylk ow weekendy a tak jestem od poniedzialku do piatku :)

o rety jakto skąd to 6.... bo to się liczy z liczby plemników przypadających na kg ciała. Z Twoich proporcji tak wychodzi.... No jasne jak słońce. Nie rób sobie siary!

sorry za bledy!!! mialo byc: nasz topic jest jedynym ktory poleca kafeteria o tematyce antykoncepcji :)

heheheh Gosia ale ściemniasz ja nie sunę :O :O :O :O z moich proporcji to wypada 5,5 kg plemników więc 5,5 razy 4 nie równa się 24 :O nie wiem ile się równa :classic_cool: siare se narobiłaś hehehh ;)

Gosia ma 24 ale w tym roku będzie miała 25 :P :P :P :classic_cool: