Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a r c i a

8OOkcal od 19.02 czy ktoś się przyłączy?

Polecane posty

Gość jo jo czuwa
anunanuna91 a ja sie z toba nie zgodze trzeba zmienic nawyki zywieniowe i wlaczyc duzo ruchu nie tlumacz otylosci w ten sposob bo to gowno prawda otylym staje sie bo sie je byle co, o byle jakiej porze i nie rusza sie dupy a jak ktos ma tendencje do tycia, to tym bardziej musi sie pilnowac diety 800 kcal - nie sa dla grubasow, dla grubsow jest zdrowa dieta i ruch

Gość jo jo czuwa
zdrowa dieta= zdrowy tryb zycia na zawsze a nie na chwile

no widzisz - tendecje do tycia... phiiii... i co i że niby mam się całe życie męczyć jedząc potem np te 1500 kcal, kiedy kumplea o takiej samej wadze (czyli juz po moim schudnieciu) moze wchrzaniac co jej tylko pod łape wpadnie i waga ani drgnie. a mi od razu skacze do góry, bo sobie pozwoliłam swietna sprawiedliwośc na tym swiecie

Gość M a r c i a
Hej dziewczynki:) i jak tam dieta?:) ja jestem już właśnie po kolacji zapchałam sie surówką:) ogólnie nie czułam się głodna także jest dobrze:)

Gość M a r c i a
No nie mówcie że już zrezygnowałyście:(

Gość M a r c i a
mam nadzieję:) do jutra:)

Gość M a r c i a
Wypiłam piwo...:( spotkaliśmy się z moim chłopakiem ze znajomymi..no i wypiłam:( no ale nic trudno raz na jakiś czas chyba nic sie nie stanie:)

Gość pati85
Dobrywieczór wszystkim dietowiczkom. ja jestem od dzisiaj na kopenhadzkiej i jakos sie trzymam. a jak u was??

Gość M a r c i a
dobrywieczór:) trzymaj tak dalej aż do 13stego dnia:) może być ciężko ale trzymam za Ciebie kciuki, ja stosowałam tą dietę 2 razy chudłam ok 5 kg w pierwszym tygodniu w następnym ok 2 razem ok.7 kg. najważniejsze to żeby nie rzucić się na jedzenie po skończonej diecie (tak jak było w moim przypadku:( ) bo 2 tyg. męczarni pójdzie na marne, powodzenia trzymam kciuki

Gość M a r c i a
Hej:)ja nadal mam nadzieję że nie zrezygnowałyście ze wspierania się nawzajem:) to mój drugi dzień i muszę przyznać, że juz czuję się jakoś lżej:) i wcale nie jestem głodna:) dzisiaj ostatki...ale dla mnie ostatki były w ostatni weekend i dzisiaj juz zero alkoholu i dodatkowego jedzenia! za to mogę sobie potańczyć:)

Gość lover_80
Hej widze ze nas coraz wiecej :) Ja równiez trzymam sie równo juz 2 dzień i narazie sie bardzo ciesze :) Moje koleżanki mówią że najgorszy jest pierwszy tydzień a potem juz gładko:) dlatego damy rade . A ostatki u mnie minęły spokojnie mimo ze w moim domu był pełen talerz paczków nietknęłam żadnego Bo wiem że warto jest poświeci sie tych klika miesiecy zeby potem sie ciagle dobrze czuc. Aha no i oczywiście cwicze jak mówiłam :)

Gość lover_80
Ach właśnie bedę musiąła się na jakis czas z wami pozegnac bo wyjeżdzam do Anglii ale bede myślec o was ciagle i trzyam sie swoich postanowien. Jak wróce opwiem wam co jak i ile oczywiscie udałao mi sie schudnac przez te 2 miesiace :) PAPA jesteście moja motywacja :)

Gość M a r c i a
lover_80 bardzo się cieszę, że się odezwałaś bo dziewczyny chyba jednak zrezygnowały:( masz racje chyba pierwszych pare dni jest najgorszych pózniej kiedy juz sie przyzwyczaisz jest o wiele łatwiej. dzisiaj rano nie wytrzymałam i stanęłam na wagę chociaż obiecałam sobie że będę się ważyć tylko w poniedziałki:) no i jestem bardzo happy bo po dwóch dniach diety jest -1,2 kg mniej i to mimo kilku odstępstw od diety:) postanowiłam nie jest na siłę rzeczy za którymi nie przepadam i tak np. dzisiaj zamiast szpinaku zrobię sobie ryż z warzywami..pycha:) życzę powodzenia w Anglii i w gubieniu kg:) szkoda, że nie będzie Cię aż dwa miesiące ale jak tylko będziesz mogła odezwij się jak Ci idzie 3mam kciuki:)

Gość ko

Gość korunia
Cześć Marcia! Nie wiem jak inni, ale ja zdecydowanie nie zapomniałam o diecie. Czytam forum i wspieram Nas wszystkie. U mnie niestety ten tydzień był strasznie ciężki, bo całe dnie byłam w pracy i dlatego też musiałam trochę zmodyfikować pierwszy tydzień diety na realia "kanapkowo-biurowe" :-) Ale w ten weekend mam więcej czasu i skrupulatnie przygotuję wszystkie składniki na 1 tydzień diety. Tak więc zaczynam od poniedziałku i wiem, że Nam się uda. A jak u Ciebie, bo to już chyba 5 dzień. Pozdrawiam

Gość miki*
ja tez chetnie sprobuje od poniedzialku :) korunia ja tez w weekend przygotuje liste na tydzien, rozplanuje wszystko, kupie skladniki i zobaczymy mam do zrzucenia 8kg. licze na 1kg. w tydzien, wiec 8 tygodni i moze pod koniec kwietnia kupie w koncu ciuch w rozm. 36! mam nadzieje, ze bedziemy sie tu spotykac i pisac o swoich osiagnieciach 🌻

Gość Odważ się marzyć
Też do was dziewczyny będę zaglądać. :D

Gość Odważ się marzyć
i też chce biodrówki 36 ;D

Gość M a r c i a
hej:) cieszę się że nie jestem sama:) już myslalam że nikt tu nie zajrzy:(u mnie nienajgorzej :)ale nastepny raz waże się dopiero w poniedziałek mam nadzieję, że bedzie jeszcze minus kilogram :) Zastanawiam się jeszcze nad jednym...tzn. ostatnio zajrzałam na jakiś topik z dietą amerykańską i zastanawiam się czy w przyszłym tygodniu nie spróbować, podobno 5 kg w 5 dni i chyba się skuszę:)

Gość M a r c i a
a może któraś z Was była na tej diecie?

Gość Odważ się marzyć
Nie nie byłam jaka to dieta??? CHętnie skorzystam! :D

Gość M a r c i a
to jest tak: godz.10- kawa i pół serka topionego 12-jajko na twardo 14-jabłko 16-200g.gotowanego chudego mięsa można dodać trochę warzyw 18-150g.białego sera chudego 20-lampka czerwonego wina Tak była przedstawiona ta dieta w Super linii (bo moze byc jeszcze troszke inna wersja z pomidorami chyba) podobno 5 dni - minus 5 kg :)

Gość Odważ się marzyć
wow.

Gość milunia.
ja ta diete chyba od poniedzialku zastosuje ,teraz jestem na sb i tak na 5 dni przejde na ta zeby szybciej schudnac ,pozniej znow tamta

Gość M a r c i a
Milunia to super ja tez jestem narazie na 800kcal i planuje od poniedziałku wypróbować amerykańską przez 5 dni, pisz jakie efekty:)

i ja moge się dołaczyć choc nie jest to narazie typowa dieta 800kcal. Własnie przygotowuje się do głodówkik. Przez ten tydzień do czwartku włącznie jestem na 1 jogurcie naturalnym i owocu lub ciemnej bułce,a wieczorem wywar z warzyw z brokuł i kalafiora, zielonego groszku i marchewki. Od Piatku głodówka przez min 8dni i później takie samo wyjście z niej i dietka 800kcal i co tydzień dodaje 200kcal :) oczywiście przez ten cały czas nie zabraknie mi ruchu :D

Gość M a r c i a
Przez 8 dni głodówka?? o ludzie :) fajnie jak się przyłączysz pisz jak Ci idzie, ja trzymam za Ciebie kciuki a najbardziej przez te 8 dni głodówki:)

Dzięki :D juz nie raz tak robiłam, uwielbiam takie głodówki :) dziś zjadłam sobie wywar z warzywami i 1 jabuszko :) teraz jeszcze ćwiczenia i dzis juz raczej nic :) a Tobie jak idzie? Ja głodówkę zaczne od tego piatku :)

Gość M a r c i a
aaa jak lubisz to ok:) ile chudniesz na takiej głodówce ? mi w sumie idzie całkiem niezle tylko dzisiaj jak sobie wymyslilam ze przejde na amerykanska to pomyslalam sobie ze nic sie nie stanie jak kupie sobie "cos do kawy" i zjadłam pare delicji za dużo:( pozniej pomyslalam ze nic sie nie stanie jak zjem jeszcze jeden obiad no i jestem strasznieee zła:( dlatego nie czekam juz do poniedziałku tylko zaczynam od jutra amerykańską, własnie kupiłam sobie winko wytrawne:)