Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość zwyczajna 30
Witam Od 2 tygodni zażywam BIO CLA z zieloną herbatą. Jak narazie spadku wagi nie ma ale obwód pasa zmniejszył się o 2 cm i wyraźnie poprawił mi się wygląd ud (cellulit zmniejszył sie). Zauważyłam również że mam więcej energii ( 3 razy w tygodniu jeżdże na rowerku) i nie jem po 18 co wcześniej było nie do przyjęcia. Pozdrawiam

Gość jkjkjkjjkjkjk
zwyczajna a jak brałas te tabletki przed czy po i ile razy dziennie?

Gość zwyczajna 30
Biorę 2 razy dziennie 2 po śniadaniu i 2 po obiedzie. Aha i piję conajmniej 1,5 litra wody niegazowanej. Powodzenia

Gość zwyczajna 30
Witam ponownie Dziś rano stanęłam na wagę i 2 kg mniej. Bardzo się cieszę bo w końcu jest jakiś efekt. Mam nadzieję że uda mi się zrzucić jeszcze 6 kg. Mam tyle energii że myślałam aby zacząć biegać. Zobaczymy co z tego wyjdzie . Pozdrawiam i polecam

Gość jkjkjkjkjkjkjkjkj
to gratuluje zwyczajna!!!!! ja zaczynam od stycznia !!!!! mam nadzieje ze zejdzie mi z brzucha dodatkowo bede cwiczyc brzuszki zeby brzuch stal sie twardy. pozdrawiam

Gość sylwia 1234
hej! mam pytanko,czy mogę łączyć biocla z ziel.herb. razem z therm line 2????????

Gość nowa38
Witam wszystkich! W czasie świąt przeczytałam z nudów artykuł o bio cla, po tygodniu kupiłam na allegro tabletki z zieloną herbatą. Przy wzroście 168 cm ważę 63 kg. Moje zbędne kilogramy umiejscowiły się na brzuchu i pomimo tego, że chodzę na ćwiczenia 4 lata, to nie mogę ich zgubić. Staram się ćwiczyć na zajęciach, nie obijam się. Dzisiaj zaczęłam brać 3x2 tabletki w czasie posiłku.Chodzę trzy razy w tygodniu na aerobic i zaczęłam ćwiczyć brzuszki w domu. Zobaczymy jakie będą efekty. Narazie brzuch mam wzdęty jak bania, ale do tej pory taż obojętnie co zjadłam, wyglądałam jak w permanentnej ciąży.

Gość Dominikano

Gość lexndr
Witam, Zażywam CLA z zielona herbada od wczoraj :P efektow jeszcze nie widac, jem 6 tabletek dziennie, jestem w holandii i tabletki nie sa drogie za CLA z zielona herbata place 6.5 euro za 120 tabletek!!! Nie przeliczajac na polskie pieniadze jest tu on bardzo tani. Drogie panie na odchudzanie polecam sok lub owoc grapefruit!! Jest rewelacyjny, dobrze wplywa na przemiane materii i dziala na zasadzie katalizatora. Jestem okropnym lakomczuchem to dodatkowo na moje "lakomstwo" zazywam jedna tabletke chromu plus, ktory reguluje cukier w organizmie i zmniejsza zapotrzebowanie na cukier podobnie jak grapefruit tylko tyle ze owoc zmniejsza poziom cukru a podnosi poziom insuliny we krwi:P Polecam, przy jedzeniu badz piciu sokow, owocow z grapefruit mozna jesc co sie chce!! A trzeba pamietac o wypiciu conajmniej 2 litrow wody dziennie!!!!!

Gość Naranja02
Witam wszystkich :) Ja zaczełam brac BIO C.L.A. od dzis, postanowilam ze bede brac 4 tabletki dziennie, mysle ze to w zupelnosci wystarczy. na razie nie mam co pisac o efektach, bo to dopiero pierwszy dzien, ale po jakims tygodniu dam Wam znac jak sie czuje. Postanowilam tez nie jesc po 18, i nie opychac się tyle ;) a no i jeszcze wykluczyc słodycze i inne przekąski. Nie zalezy mi na zrzuceniu kilogramow , ale najbardziej na zmniejszeniu tluszczyku na brzuszku ;). mam zamiar codziennie krecic hula-hop (nie smiejcie sie, to na prawde dobre, 20 minut dziennie a pracuja wszystkie miesnie brzucha :))no i oczywiscie brzuszki-mysle ze 100 dziennie na poczatek bedzie ok. trzymajcie kciuki, pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia!! :)

Gość ataner
hej! w nowym roku postanowiłam zacząć dbać o siebie, koniecznie kosmetyczka i 3 kilogramy nadwagi i cellulit, myślę o BIO C.L.A ale nie wiem który będzie najskuteczniejszy...?

Gość nowa38
Witam po tygodniu łykania bio cla. Najpierw małe sprostowanie. Po wieczornym zważeniu się okazało się, że zaczynam zrzucać wagę od 64,5kg a nie jak pisałam wcześniej od 63kg. 1,5 kg to efekt świąt i ospałego tryby życia przez 2 tygodnie. Moje obserwacje po tygodniu są takie: narazie nie zauważyłam żadnej poprawy skóry, nie mam już tak bardzo wzdętego brzucha jak po pierwszym dniu zażywania bio cla, naprawdę mniej jem i to nie dlatego, że się pilnuję, ale dlatego, że nie mam ochoty. Niestety, należę do osób, które nie mogą się katować dietami, zaraz jestem zła że nie mogę czegoś zjeść i chodzę i burczę na wszystkich. Więc po dniu, najdalej dwóch, zawsze wracałam do jedzenia tego co lubię. Ale teraz jest inaczej. Mam nadzieję, że wytrzymam długo. Aha, najważniejsze: ważę teraz 62,5kg. Co ciekawe, nie widzę narazie po ubraniach jakiegoś spadku wagi ciała. Ciekawe, jak to się dalej rozwinie...

Witam zaczelam dzis wlasnie te tabletki i do tego dieta kopenhaska i bieganie z 61kg chce miec moja wymażona figure jaka kiedys mialam 47kg i dopne swego mam nadziej !!!!!

Gość any
witam! chciałabym dowiedzieć się jak działają te tabletki i czy są jakieś po nich skutki uboczne ? bo np. po therm line 2 są! widzę, że zdania są bardzo różne i pdozielone na temat bio. Chciałabym, żeby któraś z was naprawde, szczerze mi napisała czy one działają. domyślam się, że jeśli ktoś się głodzi i ćwiczy 2 godziny dziennie coś one dają ale to i bez proszków wtedy się chudze. Dlatego chodzi mi o to czy np. gdybym ćwiczyła pół godziny dziennie(nie mam warunków w domu aby robić to dłużej albo częściej) i byłabym na diecie, ale jakiejść normalnej, a nie , że będe jadła sam jogurt naturalny i rybe to czy przyniesie mi to jakiś efekt ? i czy te proszki są bezpieczne ? nie powodują złego samopoczucie ? bolow głowy, brzucha albo nudności ? Z góry dziękuję za odpowiedź. :) pozdrawiam!

Gość PAtkaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam zamiar jutro kupić BIO C.L.A z herbatką zieloną :) zastanawiam sie dlaczego niektóre z Was zażywają tabletki po jedzieniu???? nie powinno sie przed? ......

Gość felek007
Mi kobieta kupiła BIO te nowe z herbatką zieloną bo mam brzuszek:) no ale czytałem że trzeba przy tym ćwiczyć zeby były efekty a więc jak to się robi to żadnych skutków ubocznych nie będzie.

Gość do any
ja używam bio cla z zielona herbata od dwóch tygodni, prawda jest taka że żeby były efekty potrzebne są cwiczenia oraz dietka ale nie jakaś drastyczna zależy ile masz nadwagi. ja jem tak jak wczesniej tylko w ten sposób ze staram się rozkładac posiłki na mniejsze porcje zeby jesc nawet do 4-5 razy dziennie no i zero slodyczy oraz podjadania takich rzeczy jak czipsy paluszki itd między posiłkami. ogólnie czuję się dobrze po tych tabletkach, tzn nie mam żadnych problemów z żołądkiem. ale wiem że jest ważne żeby się stosować do zaleceń czyli łykać je podczas posiłku popijać dużą ilościa wody itd. no bo jak je zjesz na pusty brzuszek to moze boleć. ja na razie schudłam 2 kilo i poprawiła mi się jędrnosc ciała ta zielona herbata tez chyba wpływa na skórę bo jakoś ogólnie lepiej wyglądam. no i wytrwałość oraz cwiczenia i bedzie dobrze. ja akurat cwicze po 30 minut dziennie w domu i robie spacer zamiast z pracy jechac autobusem to ide tyle ile dam rade spacerkiem. zycze ci powodzenia jak bys miała jakieś pytania pisz. mika

Gość any
nie, no jeśli chodzi o zrezygnowanie ze słodyczy, pieczywa etc. to oczywiście to dla mnie zrozumiałe, tylko niektóryz po prostu jak biorą te proszki to mówią mi, że sie głodzą i, że wtey daje efekt, a ja nie będe się głodzić. jesli chodzi o moją wage to raczej nie mam nadwagi. mam 170 m i ważę 62 kg, to w sumie w normie, ale mam wrażenie, że wyglądam jak wieloryb. :P chciałabym schudnąć 7 kg w ferie i przyjść dos zkoły o 7 kg lżejsza i w dobrej formie, bo naprawdę nie czuję się ze sobą dobrze. boję się teraz kupować jakieś proszki, bo po tych które kupiłam innej firmy strasznie źle się czułam i nie chcę znowu po prostu marnować czasu w domu na branie leków na bóle etc. zresztą ta bio cla, podobno jest droga szkoda mi pieniędzy na coś z czego nawet połowy nie zużyje, dlatego dziękuję Wam bardzo za info. ;) :*

Gość Cate.2
Ja zazywałam kiedys te tabletki i w dwa miesiace schudłam 8kg,rewelacja,a do tego skóra jedrna,polecam wszystkim to naprawde działa! juz jakis czas ich nie brałam i dalej mi sie utyło,mimo,ze nie mam nadwagi,ale fałdki na brzuszku,niepotrzebne...od tygodnia biore bio C.L.A 6 kapsułek dziennie,troche kosztowne bo jedno opakowanie starcza tylko na 10 dni,a wydatek na miesiac to około 150zł,no cóz jak chce sie ładnie wygładac trzeba sie poswiecic.! i rezultaty widoczne,lepsze sampooczucie,nie podjadam miedzy posiłkami,najgorsze sa wieczory wtedy napada mnie głód,ale troche silnej woli i wystarczy,do tego cwicze ile sie da:-),nie bez przesadnie.jem 4 lekkie posiłki dziennie,i jak na razie jest ok,tylko wiecie co..?najbardziej jestem zła jak widze że ktos z domowników przyniesie cos słodkiego do domu,jakiegos pączulka,zjadłoby sie,ale jest ok.Pozdrawiam wszystkich!

Gość do any
nie jest aż tak drogie inneov to dopiero ma cene...i ja się akurat po nim źle czułam jak bym miała anemie.po bio jest akurat ok w moim przypadku. kiedyś zrobiłam spory błąd bo brałam chrom a nie wiedziałam ze nie można przy nim jeść słodyczy bo potęguje działanie cukru...ale człowiek uczy sie na bledach.mika

Gość any
tzn. jeśli chodzi o koszta to moja mama płaci, bo jeszcze nie zarabiam na siebie bo mam 15 lat ;] i ona tych moich diet i tabletek ma dosyc, dlatego nie wiem jak to bedzie z tym. Mówicie, że miesięczny koszt to ok. 150 zł ? czyli to trzeba brać przynajmniej miesiąc ? :]

Gość do any
nie koniecznie to zalezy, ja biore 4 tabletki dziennie czyli w miesiącu wyjdzie mi około 120, kupiłam za 33 złote http://www.orbifarm.pl/product-pol-1399-Zestaw-Bio-Cla-z-zielona-herbata-60tabl-plus-Bio-Cla-40tabl.html wiec mi na miesiąc wyjdzie około 66. na razie nie kupiłam drugiej paczki bo chciałam zobaczyć jakis ię będę czuła. ogólnie najlepiej brać kilka miesięcy tak około 3 chyba będzie ok. no i to co powtarzam setny raz przestrzegaj zaleceń na ulotce. i powinno być ok :). mika

Gość aniaaa nowaa
Hey :) dzis jest 4 dzień jak biore Bio cla. zaczelam od diety 3 dniowej (wytrzymalam!!;p co mi sie nigdy nie udalo) po ktorej mam zamiar rozpoczać diete 1000 kalorii (czyli od jutra) zaczynalam od 77 kg przy wzroście 170 cm a dzis stanelam na wadze i 73,5 :D oczywiscie codziennie biegam (na mrozie;P) i zaczełam robić 6 weidera na brzuch:) czuje dzis ze żaładek przykleja mi sie do kregoslupa :P ale po swoim cielsku nie widze zadnej roznicy :( pozdrawiam

Gość mika222
no to pięknie, życzę ci powodzenia wynik masz niezły jak na 4 dni! najważniejsze to się nie złamać, jak czujesz głod możesz sobie chrom do tego dołożyć wtedy masz i spalanie i mniej sie jesc chce. tylko musi byc odstep około 2h. powodzenia! pisz jak ci idzie.

Gość kaka189
to działa... spodnie mi spadają już:P Tak naprawdę dziewczyny koszt jest spory, nie powiem zdziwiła mnie cena. Właśnie chciałam wypróbować jego dzialanie ( wczesniej nie przywiązywałam uwagi co jem i ile jem) Wlasnie wróciłam z imprezy i byłam głodna, a w lodówce czekała na mnie ukochana chińszczyzna:] wzięłam 2 tabletki przed samym posiłkiem i popiłam wodą. skonczylam jesc ale czułam niedosyt. po 20 minutach ( które własnie mineły) nie moge sie ruszyć!! taka jestem najedzona. zjadłam oczywiście mniejszą porcję niż zawsze :] Teraz nie jem smażonego mięsa ( biorę tabletki od tygodnia ) Mama jak robi obiad moje mięsko piecze w piekarniku. Myślałam ze herbata bez cukru nie jest do wypicia, wiec kupilam czerwoną i to jakoś przechodzi przez gardło. Również mniej wiecej od tygodnia nie słodzę zadnej herbaty i do tego da sie przyzwyczaic:] wczesniej słodzilam 3,5 łyzeczki Do pracy biorę jogurt naturalny i nie mogę go zjeść jeżeli wezmę tabletkę wczesniej ( danona z ziarnami zbóż) a w porze popołudniowej biore do pracy sałatki. Jak się chce to się uda... :D niestety nie mam wagi w domu ale czuje sie rewelacyjnie. Jak ktoś chce pogadać na ten temat to mogę wymienić się nr gg :) pozdrawiam :*

Gość titucha
hej. ja zażywam bio-cla z herbatą z. od 3 dni. biore 2 rano na śniadanie i ok 16 na obiad. kolacji staram sie nie jeść a jak już jjem to aby paluszki.... ja nie wiem może ja coś zle robie bo cały czas głodna jestem....nawet jak zjem obiad wezme tabletki minie 20 min a ja przymieram głodem ;/ a i pije codziennie ok 3 litrów wody.... echhh chyba pampersa se kupie ;///

Gość kaka189
eh... ciekawe dlaczego tak jest... u mnie naprawde działają...

Gość Fasola Szparagowa
Ej, dziewczyny, same superlatywy piszecie na temat tego Bio-Cla. Ja myślałam, że to jakaś kolejna ściema, a tu widzę, że to działa. Dużo ćwiczę, jem zdrowo, ale nie biorę niczego co pomogłoby mi szybciej uzyskać pożądane efekty... Chyba mnie przekonałyście;) Pozdr

Gość sunniva123456
ja zażywam te tabletki od tygodnia.... i szczerze powiedziawszy bardziej mnie ich cena powstrzymuje przed nadmiarem jedzenia niż same tabletki..... wmawiam sobie że jeśli tyle kosztowały to już sie wysile i nie będe tyle jeść....echhhhhhhh

Gość mika222
przy tych tabletkach nie potrzebna jest glodowka, trzeba jesc tylko dietetyczniej czesciej a mniejsze porcje no i powinnaś się ruszać, mi przyniosły efekty kiedy zaczelam biegac i cwiczyc w domku.nawet pol godzinki wystarczy w ciagu dnia.