Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

jam ci kujawianka :D co druga fajna...jak stwierdził ciekawski.....a może to ja stwierdziłam :D

Gość zaden nick nie wchodzi
a ja zaglebie :) bo wszyscy mysla ze sosnowiec ze slask :)

bum pozdroffka :* wiesz nie chce byc złym prorokiem ale cos jakby spochmurniało :( ale słonko sie nie daje jak narazie :)

oj cos tu sie dzieje o czym nie wiem :D

u mnie na mazowszu też piękna pogoda, słońce, ptaki śpiewają, nad ranem gęsi leciały- wiosna bez 2 zdań!! marga-> 👄 wzajemnie;) cieszę się że znikasz, wreszcie zajmę się pracą;) żaden nick-> jeśli czegoś nie wiesz to lektura ostatnich 30 stron może coś rozjaśni;) Bum🖐️

cieszysz się że znikam? jesteś szczery aż do ból ;) czekaj......już nie długo kończę.....już ja ci dam popracować :D

i pogodę też Ci zepsuję :) :D :D wyglądaj za okno średnio co 1/2 h :) już lecą chmurki w Twoją stronę....zgadnij czyja to sprawka? :)

dobra.....lecę myć lodówkę....podobno raz na pół roku się ją rozmraża :) wyczytałam w instrukcji ;)

seria kolejnych dowcipów na miły dzień Żona czukczy pojechała do Moskwy, stoi na Placu Czerwonym, rozgląda się i nie rozumie po co tu jest, pyta przechodnia: -Panie poco się jest w Moskwie?? -Jakto?? Stolica Związku Radzieckiego, najpotęzniejszego państwa na świecie, miasto rozległe, pełne zabytków, sklepów, ośrodków przemysłowych... -No ale po co tu się jest?? -Można zwiedzać, robić zakupy... pomyślała- skoro jestem na placu czerwonym patrzyłam w lewo na Kreml, w prawo na mauzoleum lenina to już zwiedziłam, więc stanęła w pierwszej dostrzeżonej kolejce do uniwermagu, stoi, przyszła jej kolej ekspedientka pyta: -Kobieto co dla was?? -Nie wiem, a co wszyscy biorą?? -Nie wiecie?? Stoicie w kolejce i nie wiecie co chcecie??!! majtki męskie biorą, bo akurat dostawa była -a co to są majtki męskie?? -No nie wiecie?? takie coś co wszyscy mężczyżni noszą... -A po co?? -No jakto??!! Normalna rzecz, żeby było ciepło, higienicznie... z wielu powodów -No to 20 par dajcie! Wrócila do domu i mówi: Mężu kupiłam ci majtki męskie, bo wszyscy w moskwie to noszą żeby było ciepło i higienicznie!! Rad nie rad założył 3 pary naraz, na drugi dzień poszedł na polowanie, poluke, chodzi po lesie, ale grubsza potrzeba go przypiliła. Kucnął, podciągnął swój strój tradycyjny(długa kurtka typu parka;) ) zrobił co miał zrobić, wstaje... -Uuu ciepło... ogląda się za siebie na miejsce gdzie kucał(nie dostrzegajac kupy) -...i higienicznie...

fiu fiu....nawet stopkę sobie zrobiłeś ;) chyba sie trochę nudziłeś...gdy mnie nie było ;) ale chociaż sie wyspałam.....bo przez ost. 3 dni jakoś późno chodziłam spać ;)

para wyjechała na wspólny wyjazd, pierwszy raz nocują w jednym pomieszczeniu, osobne łóżka, facet nie może zasnąć, wstaje, chodzi nerwowo po pokoju, dziewczyna się obudziła i pyta: -Kochanie co się stało?? -Wiesz, mam taką ochotę na seks... tak wielką... że zaraz mnie rozerwie... -No to chodz... -No przecież k...! chodzę!!;)

uwaga okrutny!! podobna sytuacja, pierwszy raz... nago koło siebie, ale nie wiedzą jak się zabrać do rzeczy, facet żeby ośmielić dziewczynę mówi: -Możesz mnie dotknąć -masz małego fiuta pedale!! dotknęła go do żywego;)

Dzien dobry! piwa amerykanskiego tyz nie tykam:P polskie, czeskie i niemiecke:D moj komp domowy zawiesil sie, ale jestem juz w pracy :O glowa boli, a wypilam tylko 4 piwka za malo snu (3H) Macie pozdrowienia od kolesia Scotta:D on tylko wie co znaczy nik Margaritty i Ciebie Marga szczegolnie pozdrawia:D:D:D👄

przeczytałeś wszystko? :) kurcze jak sie będę nudziła...tez poczytam ;) zacznę od poniedziałku ;)