Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość Krolcia27
A może gin coś wymyśli na te mdłości? Ja np. ratowałam się cytryną i sucharkami :) A potem jadłam wszystkie mieszanki świata - marynowane pieczarki, sledziki a na deser tonę czekolady albo kosze nektarynek. Mój mąż tylko patrzył na mnie z niedowierzaniem. no cóż...

Gość Krolcia27
ale najgorzej jak się coś przyczepi - np. skora od pomidorka...Oj tej "delfiniastej"rozmowy to nie zapomnę do końca życia... Od tamtej pory zawsze ściągam pomidorkom skórkę...

Gość Krolcia27
Majka, Wodnik Szuwarek to długo Cię nie będzie trzymał - zobaczysz... A kiedy się wybierasz do gina? Masz już jakiś termin?

dzisiaj byłam, jutro mam drugie usg...żeby wyklarowac sprawe dwóch groszków....:)

Gość Krolcia27
odrobina coca-colinie zaszkodzi... a czekolada jest zawsze na miejscu :)

Gość Krolcia27
jak już bedziesz po usg to daj znać jak było i jak się mają Twoje dwa groszki :) A jak tak sobie myślę, że może i dobrze, że jeszcze mi się nie udało... Czekam na wyniki cytologii - mój gin ostatnio mówił, że mam małą nadżerkę i że jeśli cyto będzie ok, to nie będziemy nic z tym robić... Zobaczymy...

ja robilam ostatnio 2 cyto pierwsze było II/III gr wg papanicolau, wiec musiałam sie odgrzybic...bo byc moze przez to miałam taki wynik 2 tyg temu robiłam druga i....jeszcze kurka nie mam wyników:(

Gość Krolcia27
Zawsze na coś trzeba czekać... Ja mam niby wszystko ok, ale zastanawia mnie dlaczego moj gin chce czekac na wyniki, zamiast co s z tym zrobic od razu... Tym bardziej, ze ta nadzera zrobila mi sie pod koniec ciazy czyli grudzin- styczen 2005/2006... I bądź tu człowieku mądry..i pisz wiersze...

Gość oooooojjj
hej mam pytanie czy miezrąc temp. w pochwie i jezeli jest podwyższona to świadczy tylko o ciąży czy o czyms jeszcze innym moze świadczyć? dzieki z góry za odp pozdr

jutro wychodzę na lunch z pracy i lece na usg i na betkę:) z pierwszego sie ciesze , beta -umiarkowanie...wampirki...:) 26 lutego jak mi robili pokazały sie dwa pecherzyki 8 i 5 mm-musze to potwierdzić albo wykluczyć...w obydwu przypadkach bede sie cieszyc:) Krolcia jak Ty liczysz tyg ciazy od OM czy dodajesz do OM 2 tygodnie????

Gość Krolcia27
I znowu boli mnie głowa ;(

Gość Krolcia27
Od ostatniej OM

Gość stokrotka_mala
z tego co wiem to podwyższona temperatura jest po owulacji a nie w czasie

Majka, teraz dopiero dokładnie przeczytałam Twoją odp do Ooooojjjj :) A ja już miałam nadzieje,że może szybciej będe miała owu :)

Gość oooooojjj
wiec jak dziewczyny w czasie czy po owu....?

stokrotka_mala ->masz racje podwyższona T swiadczy o tym ze owulacja sie odbyła....

ból=bój:)-ale Ty jestes szczesciara bo w razie co pigułke przeciwbólową mozesz łykac:)

Majka, a Ty bierzesz jakieś witaminki albo po prostu kwasik? jak tak to podaj mi nazwę jeśli możesz... Ja musze ten Folik na cos wymienić

biore folik i feminatal-lekarz mi kazał brac ale mnie nie boli makówka po tym...

Mnie niestety w czasie pierwszej ciąży też główka bolała od tego kwasu, ale moj lekarz niczego innego mi nie zalecił, więc się męczyłam...Na szczęście tylko do pewnego czasu...

Uciekam już... Za chwilkę kończę pracę. Wpadnę tu jeszcze wieczorkiem :) Miłego dnia!!!