Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Nie wiem czy mam w ogole co odliczac, bo mialam troche taki \"porypany\" cykl. A taki sluz o jakim Ty pisalas to mam teraz.Ale to co mysle to to chyba niemozliwe, zeby bylo prawda...A zreszta ja juz nic nie wiem...

Karina u mnie akurat tak było z tym śluzem, ale inne dziewczyny pisały ze miały go wcześniej, więc może jeszcze nic straconego :)

Cześć dziewczyny :) Taki ładny dzionek a ja w domku :( I głowa właśnie zaczęła mnie boleć. Wykończyć sięprzyjdzie. A zapomniałabym pogratulować nowym mamuskom :) GRATULACJE

Aneczko - chodzi mi o głowę, głowę trzeba smarować, będę zdwojone siły :)

Witam dziewczyny!!!! Kasiamotylek - kupę lat ;) Co tam u Ciebie??? Limetka - kopniaczki chyba coraz mocniejsze :) aneczkaX - witam nową \"foremkę\" :) A tak na marginesie: stosujesz bardzo niekonwencjonalne metody...

aneczkaX - nie ma sprawy :) A co do metod, to w zasadzie twoja sprawa. Jesli faktycznie działa, to czemu nie :)

Jak zwykle, jak ja wchodzę, to nikogo nie ma :( Skoro tak, to uciekam :) życzę miłej nocki pa pa

Ja nigdy nie byłam przekonana do takich dziwnych metod radzenia sobie z różnego rodzaju problemami - wybacz Aneczka. Ale jeśli ktoś je stosuje i mu pomagaja to fajnie. Ja osobiście pozostane przy konwencjonalnych metodach :)

czesc Babeczki! a u mnie nadal nic nie dosyalam sie dzisiaj do gina... mial jakos wazna operacje i trzeba bylo wizyte przelozyc dopiero w przyszlym tygodniu.... eeehhhh

Cześć Kobitki :) Chciałam Was uroczyście poinformować, że macie przyjemność z panią magister inżynier:)

Oczywiście potwierdziło się to, co wszyscy mówili, że nie trzeba się stresować...:P Teraz tylko muszę złożyć podanie o wydanie dyplomu:)

Dzięki Ewcia :) Pozwól, że nadrobię zaległości, bo dopiero co wróciłam do domciu i nie wiem, co u Was nowego.

Ewcia, jak Cię długo nie było, to myślałam, że Ci się udało...ale zobaczysz, wszystkie się doczekamy :)

Wiem ,ale tak prawde mowiac to sama nie wiem jak to jest u mnie pierwszy test wyszedl pozytywnie, drugi i trzeci nie... lekarz jak bylam u niego jeszcze nic nie widzial.... mialam miec wizyte dzisiaj i nic z niej nie wyszlo.... musze poczekac

Pewnie powiesz, że słyszysz to tysięczny raz...ale mino wszystko to napiszę. Nie trzeba się ani nakręcać, ani rezygnować. Bo na razie chyba nic nie jest przesądzone na żadną ze stron...

Cześć dziewczyny!!! Widzę, że fajna ekipa się zebrała :D więc przyszłam do Was :) Kasiamotylek, ale ja Cię dawno nie widziałam :D SERDECZNIE GRATULUJĘ Pani mgr inż ANIK