Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

No widzisz Anik - a mowilam Ci - znam to, bo sama przechodzilam przez obrone...

Cześć Anett, Karina :) Teraz to też będę już mądra :) i będę wiedzieć, że to nic strasznego...ale tak to już jest, jak coś się pierwszy raz robi :P

Zobaczcie Kobitki, już niedługo setna stronka :) Czyli 1/10 tego, co udało nam się wyklikać na poprzednim topiku :)

Jak miło..... mam nadzieje ze jakis ciezarne poprzesylaja nam fluidki..... moze tym razem sie uda.Ja jeste juz od 02.02 bez @ ... ale tez z nie stwierdzona ciaza...

Chyba będziemy się tak mijać...Kobitki ja jakby co, to jestem. Może trochę z doskoku ale zawsze :)

Ewcia, wiesz z tymi fluidkami to chyba trzeba już uważać i nie przesadzać :) Bo jak tak się nafluidkujemy to pięcioraczki urodzimy...:P

sama nie wiem.... pokrecilo sie zupelnie nigdy tak nie mialam... jak bylam u gina nic nie widzial... zaczal cos tlumaczyc ze mloda juz nie jestem i moge miec bezowulacyjny cykl... nigdy ale to nigdy tak nie mialam

Chciałam pogadać z Wami ale muszę oddać kompa :( Tak to jest jak sie ma w domu jeden :( Może uda mi się jeszcze później wpaść.

OGROMNE GRATULACJE DLA PANI MGR INŻ!!!!! TO DLA CIEBIE ANIK 🌻🌻🌻 ewkomarchewko, czy ty jestes od terminu @ od 01.02. czy od 01.03. ? bo napisałas od 01.02 , a to by było juz półtorej miesiaca spóźnienia

Gość kasia 1323424
jakie byly obiawy ciazy napiszcie

Czesc Babeczki!Marta ostatnia @ /jej pierwszy dzien mialam 29.01/,Nastepna planowo powinna byc.... 28/02 a tu nic wiec mam 15 dni opoznienia... i nie wiem co i jak zanim nie pojde do gina w przyszlym tygodniu

Hej Ewunia:) Co tam u Ciebie kochana??? Ja tez z doskoku bo pisze prace i co chwile sobie zagladam:)

Ewunia mam nadzieje ze to jednak dzidzia:) Bede trzymala mocno kciuki zeby tak bylo:):):)

I bardzo dobrze myslisz Kochana:) Ja bede probowac ostatni miesiac jesli sie nie powiedzie to przerywam staranka dopoki nie skoncze szkoly...

Kochana dokladnie tak jest, im mniej staran to wieksza szansa na zaciazenie:) Ale poczekam sobie jeszcze miesiac i zobaczymy:)