Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

uuuu, Anik to Ty już dzis możesz zaczynać imprezy...bardziej kameralne ,że tak powiem :)

MOJ teraz powiedzial ze bedzie mnie jeszcze bardziej rozpieszczal niz w poprzedniej ciazy:) Macie juz jakies smaki na cos??

Redghost, pewnie, że zacznę...muszę tylko poczekać na Miśka, bo sama to nic nie zdziałam :D

taaak dziewczyny , odkąd opuściły mnie mdłości uwielbiam być w ciązy :) teraz tylko czekam na pierwsze kopniaczki :)

Ewkamarchewka no ja caly czas na kwasne rzeczy ciagle tylko ogorki kapusta kiszona!!!! albo lody , sledzie itp hehehe Ewka a slyszalam ze bedziesz mama?? dobrze slyszalam wiesz dawno mnie tutaj nie bylo!!

do ewka... ja jakos nie... jestem od 12 lat wege i tylko przez zdrowy rozsądek włączyłam ryby do menu. a tak poza tym jem to samo co zwykle...:)

Wiecie co kobitki, właśnie wróciła do domciu moja mamcia i okazało się, że spotkała w sklepie mamę mojego Miśka. I tak sobie rozmawiały, że mogłyby już babciami zostać (moja mamcia już jest babcią, czyli po raz drugi). A moja przyszła teściówka, to nawet sugerowała w które dni powinniśmy, bo bardzo by chciała wnusię...Nieźle :D

a ja zapraszam na salatke ( kurczak w gyros ) sama robilam bo naszla mnie ochota dzis rano !!!

JUtro wam powiem co i jak ... a jak nie bedzie mnie chcial przyjac to mu glowe odgryze!!!:) zartowalam! Ale macie smaki nie ma co! ja jadlam na poczatku sliwki wegierki duuuuzo lodow... potem byl kurczak pieczony zagryzany czerwonym i tylko czerwonym grejfrutem!

Ewcia, mam nadzieję, że wiesz, że ja trzymam kciuki :D Redghost, najedz się, bo rybka pewnie tak dobra, że aż palce lizać:P

Wiem Anik, ciesze ze was mam! JUtro wszystko wam opowiem... jak by nic nie bylo nie zalamie sie ... bede \"robic\" do skutku!;)

Ewka ja tez trzymam kciuki!! ja tez jutro do ginka na 9.00 na badanie prenantalne wiec tez sie boje czy z malym wszystko oki!!!

Cześć Limetko:) Ty to jednak wiesz jak mnie zatrzymać przy kompie:P Miałam sobie zrobić małą przerwę...na piling, maseczkę na buźkę...ale widzę, że to musi poczekać :D

Luiza, musisz być dobrej myśli i nie zamartwiać się na zapas, a wszystko będzie dobrze. Zobaczysz :)

ewka to podobno normalne w 13 tyg zeby zbadac czy dziecko nie ma jakiejs choroby itp !! ginka mi powiedziala ze mi to zrobi!!

No pewnie Anik :D Chociaż długo cię nie będę trzymać, bo jak poczytałam co pisałyście to się głodna zrobiłam, takie pyszności :)

JA myslalam ze takie badania robi sie jak kobieta mam ok 40... lekarze tak mowia... ale moze twoja ginka dba poprostu o Ciebie??

Tak Luiza, lekarze robią takie badania koło 13 tygodnia, bo wtedy już można sprawdzić czy dzieciątko sie prawidlowo rozwija :) Ewka - zobaczysz, ty też na takie pójdziesz niedługo ;)

Limetko, to super się składa:) Ty pójdziesz na jedzonko, a ja do salonu piękności...czyli do łazienki....hihi:D

ewka moze ja juz sama nie wiem dlaczego wszyscy takich badan nie maja tylko ja mam?? eee juz sama nie wiem mam nadzieje ze bedzie oki!!! musi byc :)

Pewnie tak Anik :) Ja \"do restauracji\", czyli do kuczni a potem \"do kina\", czyli na film na telewizor :D