Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Anik chyba naprawdę ze sto lat mnie nie było ;) U mnie nic nowego, czyli starania w toku ;) A Ty nie testujesz??

Hej Intima!!!!!!!!!!!!!!! Kopę lat ;) Zbieraj sie szybko, ja zabieram Cię ze sobą :)

LImetko KOchana tak sobie myślę i myślę- pisałam wtedy pod innym nickiem- \"toffinka\" pamietasz teraz???? DZIEWCZYNY polecam WAm niesamowitą stronkę http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1.html można zobaczyć swoje maleństwo w kazdym tygodniu zycia, i poczytac co się z nim dzieje :)

Witam:) Od jakiegoś czasu śledzę Wasze forum i bardzo mi sie ono podoba. I oczywiście mam pytanko i liczę na Waszą pomoc. W 17 dniu cyklu było \"przytulanko\".Po około tyg. zaczął bolec mnie brzucg - takie kłucie na dole, a wczoraj powinnam dostać @ i narazie nic na to nie wskazuje zeby miała przyjść, prócz napięcia w brzuchu i uczucia że ją mam. Chciałabym żeby to była ciąża ale nie mam żadnych objawów na nią wskazujących, np. ból piersi - mnie one nigdy nie bolały nawet przed @. Myślicie że są jakieś szanse na dzidzie?? Pozdrawiam serdecznie i życzę słoneczego dnia.

Intima, ja Cię chętnie porwę :) Działeczkę mam więc możemy pojechać, tylko transport by się przydał :P Antosiu, jeszcze nie (jeśli w ogóle będę miała szanse :P). Jeśli @ nie przyjdzie przez kilka dni to może dopiero wtedy...A powiem Ci, że nie mam żadnych przeczuć tym razem...

Intima, ja Cię chętnie porwę :) Działeczkę mam więc możemy pojechać, tylko transport by się przydał :P Antosiu, jeszcze nie (jeśli w ogóle będę miała szanse :P). Jeśli @ nie przyjdzie przez kilka dni to może dopiero wtedy...A powiem Ci, że nie mam żadnych przeczuć tym razem...

Anik nigdy nic nie wiadomo ;) Trzymam kciuki, żeby Ci się udało :)

anik, Słonko, kiedy masz mieć @? Jeśłi pisałas niedawno, to sorki To co, Bora-Bora nam nie wyszło to moze jakas działka nam wypali ;-)

Amilo - szansa i nadzieja zawsze są, ale tu nic innego niż zrobienie testu nie możemy Ci podpowiedzieć. No i oczywiście życzyć, zeby to było już TO!

---> Amilo poczekaj jeszcze dzień lub dwa i zrób test- chyba , że jestes tak niecierpliwa jak ja- to biegnij od razu ;) pozdrawiam i powodzenia tylko nie zapomnij nas poinformować:)

Intima, jutro mam termin....wczoraj zaczął mnie boleć brzuch i myślałam, że już przyszła ale nie. Czekam sobie na spokojnie :) A na działaczkę zapraszam. Co prawda to nie to samo co Bora Bora ale słoneczko tam świeci to samo :P

na Bora to ja tez chcę!!! ;) a na działeczkę tez bym chętnie skoczyła.... wiecie...sprzatać sie nie chce ;)

Dziewczyny zrobimy tak: skorzystamy tym razem z zaproszenia Anik, a następnym razem skoczymy na moją działeczkę ;)

Gość Amilo78
Dzięki za szybka odpowiedź. staram sie nie robic sobie nadzieji ale tak bym chciała .... chyba tak zrobię że poczekam do czwartku i zrobie teścik. Później Was poinformuję. Dzięki.

Dokoła las ... no i nne dzialki .Na działke jade 8 km lasem... cudownie jest,wieczorem zielone swietliki lataja ... suuuper sprawa... wiec zapraszam:)

Ewka - super sprawa z tą działką, ale sama chyba nie chodzisz po lesie?

Antos no cos TY ! Las jest piekny... a \"czubków\" mozna spotakac wszedzie... zerszta co ma byc to bedzie... jestem ostrozna i nie kusze losu:)

Heeeeeeeeeej kobietki :* Gokata - no trzeba było tak od razu, Toffinke to ja znam bardzo dobrze :D