Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

u nas tez sie nie robi prezentow ale dla dzieciaszkow zawsze cos mamy niby ze zajac przyniusl i musi dobrze jedna pare butow wyczyscic!!!

oki dziewuszki uciekam narazie do banku poplacic rachunki bede pozniej milego dzionka!!! buziaczki :):):):)

dziewczyny mam pytanie.Do@ jeszcze tydzien zawsze14lub10dni przed@ bolaly mnie cholernie piersi.Teraz nic,spiaca jestem czesto i czasem niedobrze mi jest.Czy ktoras tak miala?

A no i jeszcze w nocy sikam.Wiem ze test mam zrobic ale ciekawosc mnie zrzera.Zrobie test13ego

hej intima....dzieki za maila...ja tez poronilam ale dwa miesiace temu...nadal nie potrafie dojsc do siebie...ale znalazlam prace i to mnie trzyma przy zyciu ale brak czasu niestety na cokolwiek

Cześć babeczki :) Wszystkie udały się do kuchni i teraz pichcą :) Aż tutaj zapachy dolatują :D Mmmmmmmmm uwielbiam zapach ciasta :)

Gość Wzetka
Cześć dziewczyny. Z racji małej ilości czasu życzę wszystkim wesołych i pogodnych Świąt. Spełnienia marzeń i samych dobrych wiadomości. Trzymajcie się cieplutko.

Hej Wzetka!!!! Ja już powysyłałam już kartki i te tradycyjne i te internetowe, zostały jeszcze smski do znajomych no i oczywiście życzenia dla was, ale na to jeszcze jutro znajdę czas :)

Anik - kochana ja już lepszej od ciebie wiadomości sie nie spodziewałam :D Ale pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fretkaaa
anik to super!!! kiedy testujesz??

Cześć Wzetka:) Powiem Wam jeszcze, że robiłam wczoraj test...co prawda nie rano, bo po prostu go nie miałam. Wyszła jedna kreseczka...a druga taka blada :P

Fretka - a ty też będziesz testować? Kurczaczek będzie i to nie jeden na te święta, tak czuję :D

Ło matulko, Anik no przecież to już jest pozytyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boziu kochana jak cudownie!!!!1 Powstrzymaj mnie jeśli sie za bardzo cieszę, ale normalnie nie mogę ze szczęścia!!!!!!!!!!!!!!

Limetko, ja sama się sobie dziwię, że jestem taka spokojna...ale nie chcę się rozczarować i tyle...po świętach zrobię betę :)

Tak, wie. Powiedziałam Mu wczoraj. Baaaaaardzo się ucieszył ale sprowadziłam Go szybko na ziemię...bo przecież tak na 100% jeszcze nie wiadomo:P

Gość fretkaaa
ja sie staram juz ponad pol roku, jeszcze zostal mi ponad tydzien do terminu @ Aniku strasznie sie ciesze i ....janie wytrzymalabym do czasu az skoncza sie swiata!!!! ta druga bladziocha to juz super znak!!! jak dlugo jestes po terminie @????

Cześć Fretkaaa:) W środę powinnam dostać okres, czyli nie tak długo. Dlatego tak zachowawczo do tego podchodzę...

Gość fretkaaa
kochana to ty juz 2 dni po terminie...:D fasola murowana!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!! a czujesz sie jakos fasolkowo?? czy kompletnie nie??

Fretka - więc i tobie życzę abyś zobaczyła nawet taką bladziuchę, która ma już wieeeeelkie znaczenie :) Anik - ty to naprawdę jesteś, nawet chłopu nie dasz sie cieszyc :D A więc będzie nowa mamuśka jak nic :D

Gość fretkaaa
a jeszcze zapytam--mierzysz tempkę??? bo może pomogłoby ci to upewnić się bardziej

Gość fretkaaa
kurcze limetko, nawet nie wiesz jak wielkie to dla mnie marzenie :D

Limetka, oj dam Mu się cieszyć dam!!! Widziałam jak Mu się oczy zaświeciły...:P Fretkaaa, tempkę mierzę i nadal wysoka... Powiem Wam Kobitki, że gdyby się okazało, że to ciąża na bank i wszystko dobrze by się skończyło, to termin bym miała prawie taki sam, jak moja siostra (dwa dni różnicy...) :P

Anik - widzisz, chyba właśnie teraz tak miało być. Nie dość ze siostry bliźniaczki to jeszcze tak samo zachodzą w ciążę, z małym przesunięciem w latach oczywiście :D A ja właśnie dostałam smsa ze koleżanka urodziła!!!!!!!!!!!! Ma córkę - Maję!!!!!!!!!! Ach..... ale ma dobrze!!!!!!!