Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

jestem po monitoringu, i pecherzyk ładnie pękł, czyli owulkę mam :D

To przynajmniej z tym nie masz problemu. A sluz ten plodny masz? A dlaczego robilas ten monitoring? Nie mialas tego sluzu?

chcialam sprawdzic czy u mnie wszystko w miare gra:) no i narazie jest w porzadku:) w przypadku monitoringu-chcialam sprawdzic czy mam owulacje, bo to dosyc cenna informacja, w przypadku starania sie o fasolke 🌻

Ja taki sluz rozciagliwy mam, w tym cyklu mialam go 14 dnia, c´zyli we srode, ale moze tez zdecyduje sie na taki monitoring. Tak dla sprawdzenia...

Witam! Jak mnie dawno tu nie było wpadłam tylko oznajmic ze zaczełam starać sie o dzidziusia - przemyslałam i doszłam do wniosku ze juz mój czas - zyczcie mi powodzenia :)

titi - zyczymy powodzenia!!!!!!!1 karinka-a masz takie kłucie w okolicy jajnika podczas tego sluzu??

Krucha - tak, odczuwam takie klucie, ale przewaznie tylko z lewej strony. A czemu pytasz?

Witaj Titi. Dawno Cie tu u nas nie bylo. Ja Tobie tez zycze powodzenia w starankach. U mnie nieciekawie. Moj maz nie ma za dobrych wynikow nasienia...

No przykro mi bardzo. BTW: wczoraj 1 raz w zyciu w dni płodne bez zabezpieczenia

Gość kraltyka
Hey ja mam pytanie ,,,, moze wyjde na jakas glupia ale chciałabym wiedziec .. czy jezeli dochodzi do zapłodnienia - kłucie takie specyficzne zwiazane z dniami płodnymi mija ? ? ? czy też nie ... staramy sie o dzidziusia mam dni płodne 2 dni temu współzyłam teraz czuje takie jakies dziwne bulgotanie w dole brzucha ale nadal mnie lekko kłuje

Kraltynka - ja niestety Ci nie pomoge w kwestii zaplodnienia, bo jeszcze tego nie przezylam...wiec nie wiem...

kraltyka-hmmm, no kazdy organizm reaguje inaczej ....innych cos kluje, innych wcale. Wiem, ze nie takiej odp. oczekiwalas, ale zostaje ci w takim razie beta, test ciazowy, albo czekanie, na efekty oczywiscie :) ....

Gość kraltyka
Beta ? po dwoch dniach ?

Krucha ma racje, nie pozostalo Ci nic innego jak czekanie...W dniu spodziewanej @, albo pozniej zrob test ciazowy, a potem dla pewnosci bete. Powodzenia...

Mam pytanie czy pierwszymi oznakami ciąży mogo byc oznaki takie ;apetyt , ból sutków , wzdecia i kłucie w podbrzuszu ,czekam na odpowiedzi ,pomóżcie .

Cześć Dziewczyny! Loza, myślę, że to mogą być objawy ciąży, chociaż przy takich objawach warto zrobić betę i test ciążowy. A miesiączka Ci się spóźnia?

kraltyka - ja nic nier napisalam ze bete po 2 dniach :P widzisz, sama sie zdziwilas...az tak szybko, ciezko wyrokowac cokolwiek ...bete chyba mozna robic po 6-7 dniach po zaplodnieniu

No ja juz tez mysle - a moze sie udało za pierwszym podejsciem ? - czekac teraz mi tylko zostało :P

Powiem Wam kochane ze z tym kcuciem w trakcie dni plodnych to jest roznie.bo to ze ktoras tego klucia nie odczuwa wcale nic nie zoancza.czasami koniety nie sa w stanie ocenic owulaci,czy dni plodnych tak z obserwowania organizmu.wiec mowie Wam,co kobitka to inna:)) A u mnie bez zmian.plamienia juz nie,bylo tylko wtedy... ale cycuchy mnie tak straaaaaaaaasznie bola,jak zwykle w 2 polowie cykluy az do @ wiec obawiam sie ze wasze stwierdzenia o plamieniu-zaplodnieniu nie sa prawdziwe..:((( szkoda........ nigdy sie chyba nie doczekam.wiem ze to bylby cus bo moj kochany nie chce,ale ...ahhh caluski!!!

Gość kraltyka
to znaczy ze co ? wmomencie kiedy dochodzi do zapłodnienia wystepuje krwawienie czy jak bo ja juz zglupiała,

dzwine boli mni podbrzusze tak jak bym miala okres dostac ...

Chodzi o to \\ze w tym miesiacu mniej wiecej w polowei cyklu mialam plamienie. i kobitki stwierdzily ze to moze byc ciazy,np moment zagniezdzenia.

jakajaana, owszem, czasem występuje takie plamienie, ale jeśli z powodu domniemanej ciązy, to występuje ono kilka dni po zapłodnieniu, a czasem w środq cyklu występuja plamienia w okolicach owulacji... i u Ciebie najprawdopodobniej tak było

u mnie bylo to w 15,16,i 17 dniu cyklu.jesli dobrze pamietam trwalo wlasnie 3,no moze 4 dni.... A Ty Intimko w pracy jeszcze?? ja tak z kuchni do kompa na sekundke i znowu do kuchni hehe