Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Oki sloneczka uciekam bo wychodze do znajomych na kawke i ciacho z moim :):):) bede jutro i powiem jak bylo u ginka!!! Trzymam za was wszystkie moc no :):):) Buziaki

Ano tak. Zapomniałam, że dzisiaj \"M jak miłość\" i po 20 zrobi się pusto na forum...Ja mam komputer i telewizor w jednym pokoju, więc nie mam problemu co wybrać:)

Do kuchni miało być, małe przejęzyczenie :D Luiza - na pewno wszystko z toba oki, dziewczyny maja takie badania robione, czasami o tym nie wiedząc, mój gin dopiero powiedział mi o tym na wizycie, ale też nie tak dokładnie, ze to prenatalne, tylko ze bedzie robił to i tamto, ale dokładnie o to samo chodziło :)

Po tym filmie planuję sobie zrobić jeszcze jeden seans filmowy, bo braciszek dostarczył mi 2 filmy na dvd ale nie wiem czy mnie sen nie znurzy, bo juz ziewam a co bedzie dalej :D

Przez to, że badania prenatalne nie były dawniej tak popularne (poza tym są różne opinie na ten temat...), to wydaje się, że jeśli lekarz je zleca to pewnie jest coś nie tak. A to nieprawda.

luiza zwykle wszystko zalezy od usg. między 11 a 14 tygodniem robi się usg i lekarz sprawdza tzw przeziernośc karkową i czy jest przegroda nosowa. teoretycznie powinno się jeszcze zrobić test z krwi matki ale wiem ze lekarze raczej tego unikają bo jest to dośc kosztowna impreza...

ale przecież nasze dzieci będą najpiękniejsze i najmądrzejsze na świecie więc nie mamy się co martwić ! :)

anik rybka była pycha! i do tego góóóóóóóóóraaaaaa sałaty... :)

Ja niedługo pierogi będę wsuwać:) Dostałam wczoraj od babci, na wynos :D

Dziewczyny ja was prosze tylko nie o jedzeniu :D Bo będe zmuszona sobie pójść i się najeść a jeszcze nie chcę was opuszczać :)

eh te nasze babcie... ja dziś mojej pokazywałam usg 4D jej pierwszego prawnuka. uśmiałam się jak norka bo babcia ma 80 lat i nadziwić się nie mogła że w telewizorze widać tuptusia w moim brzuchu... :)

RED dla niej to na pewno cos niesamowiteo, w końcu za jej czasów to sie im jeszcze nie śniło, ze takie coś bedzie :)

do limetka niom :) takiego zdziwienia to juz dawno u nikogo nie widziałam :) no i cała szczęśliwa oczywiście

Limetko, ja jeszcze jestem:) Ale zaraz uciekam, bo mi ten salon zamkną :P

W końcu ma 80 lat więc nie ma sie jej co dziwić :) Anik - jeszcze nie czas na salon piękności :D

Anik - no to cię już nie trzymam, lec do salonu, RED idzie się położyc to i ja będe zmykać :D Na kolację !!!!!! Do miłego kobietki!!! Do jutra!!!!!!!!!

Limetko, do juterka! Miłego wieczoru życzę, trzymaj się cieplutko :D

Chyba już po \"M jak miłość\", więc odmeldować się kobitki!!!

DzieńDoberek!!!! Jak się zaczął kolejny beznadziejny dzień? ;-) Ewka, czekamy na dobre wieści :-)

Witam serdecznie :) U mnie śnieg za oknem...normalnie szoku doznałam jak dziś wstałam ;) Przecież jutro zaczyna się wiosna :) Ewcia koniecznie daj znać jak już będziesz wiedzieć co się dzieje :) I oczywiście trzymam kciuki :)