Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Gdzie piszecie na tik taku? Właśnie robię sobie linijkę :).

Witam! Mi się ani troszke niestety nie podoba na tik-taku :( Nawet nie mam ochoty tam zaglądać. Widać tylko zdięcia na pół strony a pod nimi linijka tekstu.

Agatko to naprawdę kwestia przyzwyczajenia, ale oczywiście kązdy ma swoje zdanie :) Całuski na niedzielkę przesyłam A co ta pomarańcza Eli się czepia, fruwaj stąd

Hej, ale ciężko was znależć! :) Co się stało że zniknął nasz topik?? To niesprawiedliwe, może teraz trzeba założyć topik Mamy pażdziernik 2006 ?? Ja dzisiaj wróciłam z Sewerynem ze szpitala, bo miał zapalenie uchai płuc,a w dodatku anemię, jestem załamana, już myślałam że jest ok a tu znowu coś, ten mój mały jest jakiś strasznie chorowity, a ja załamuję rece.A co tam słychać u was, jesteście zdrowe, a jak Maluszki?? Muszę wejść na pocztę, może zalegają jakies fotki, waszych pięknotek?? Pozdrawiam i całuję

Pewnie Asieńko że nie jest źle, kwestia przyzwyczajenia. Jak dla mnie za dużo zdjęć ale przez to szybko odrobimy te 500 stron:-)

Kurcze jaki kto miał w tym interes by nam to kasować, przeciez przez to my nie przestaniemy pisać ze sobą, za bardzo się zrzyłyśmy :)

Asiu jeżeli ktoś to zrobił specjalnie to jest dla mnie skończonym durniem. Przecież na kafeterii świat się nie kończy. Szkoda tylko naszych zapisanych wspomnień ale cóż .... będziemy miały nowe. NAJWAŻNIEJSZE ŻE JESTEŚMY NADAL RAZEM ❤️

Hej mamy:) Dziewczyny ja jakos nie mogę się przestawić na tiki taka. Automatycznie jak wl kompa to ide na kafeterię... a pozatym nie mogę ustwić avatra:( buuuu

Gość skuteczność
pomarańcze zadziałały i wygnały

Hej kiwi ;-) Pij z radości że nas tu nie ma !!!! My codziennie opijamy to na tik-taku !!! A ja muszę coś tu też napisać bo tam wszystkie tak się rozpędziły że nie sposób tego przeczytać :-) Mk pomożemy ❤️

No b to i ja za wami przyleciałam stare forum odwiedzic:):):):):):):):)

Gość zlazły
znów tu przylazły sio sio

Pomarańcza nie opuszczę tegi forum nigdy:) specjalnie dla Cibie będę tu zaglądać codziennie i pisać chociaż jedno słowo... z dedykacją dla Ciebie❤️

Gość zlazły
oj mk :(

Gość zlazły
oj mk za tobą nie da s tesknic

To i ja przylazłam ;-) Mogę poprzeszkadzać? Bo widzę że tu jakiś cytrusek się zagubił ❤️ Cytrusku mogę tu sobie pomyśleć z Tobą? :-)

Gość czy zlazly to czasem
nie agatka20 :) ? bła ha ha ha

Gość zlazły
bleeeeeeeeeeeeeee

Grzecznie pytam cytruska a cytrusek nic :-( Jolu ja Was kocham ❤️ Tylko muszę pooddychać :-) Myślę że przez to tempo, przez te foty na kilogramy wiele dziewczyn się zniechęci. Czytałam zawsze wszystko ale tam wysiadam... Wiem że teraz panuje tam szał ciał;-) więc przeczekam. Do tego Konrad marudzi mi już tyle dni i potrzebuję wyciszenia albo śmiesznej gadki a tam bardziej obrazki przykłuwają wzrok niż sam tekst. Więc może pomarańczka pozwoli mi tu pomyśleć;-) ?