Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Kasiulka - jak możesz i jakie zaległości - pisz na bieżąco a i tak dobrze będzie :-D

Gość Witaminka bez jaj
jedno jąderko? możesz coś więcej... jak Wiki faktycznie

Współczuję, że jesteście takie cacy cacy, ale szczerość u was jest raczej na ostatnim miejscu, potraficie tylko anonimowo. Jedyne czego wam nie wstyd to pisać, że np. szczacie po krześle ze śmiechu itp. Co się teraz Witaminki uczepiły (szczególnie jedna z was) Takimi superlatywami się obrzucacie, aą szkoda was czytać...

Gość do pazdziernikowa
pazdziernikowa -> po co nas czytasz skoro tak cie rażą nasze wypowiedzi i przeszkadza ci jak się traktujemy. Skoro szkoda nas podczytywać, czy z nami pisać to wogóle twój komentarz jest zbędny. I tak nas nie zmienią takie wypowiedzi czy mieszanie z błotem :P

Gość o jejciu
Była zgrana paczka i jest a tu nadal szał. Witaminka mi tez nie pasuje,a le cóż...zniosę ją

\"Niestety\" jestem jedną z was i pisze jak wy aninimowo,nigdy tego nie robiłam bo uważałam to za bzdurę, ale lubię bezposredniość, ale z wam tak się nie da!!! Takie super jeteście, miłe, służą dobrym słowem, a jak kogoś walnąc w łeb to najlepiej tu anonimowo, czy wy w ten sposób odreagowywujecie. Też pewne osoby mi tam nie pasują, nie przepadam za nimi, ale do głowy by mi nie przyszło by tu wleść i napisać np. \"eno ... nie rób se jaj\" czy coś takiego. Podchodźcie z dystansem do pewnych spraw, ale nie wy dajecie dowód tego jakcy są polacy \"dobij go\"!!! W ogóle pewne osoby totalnie olewacie, jak takie chojraki jesteście to powiedzcie im wprost o co wam biega, ale wy pewnie same tego nie wiecie. Po prostu trzeba was olać i dalej udawać jak bardzo was się lubi. Skoro to lubicie. Mogę robić to dalej...

Październikowa, skoro \"niestety\" to po z nami piszesz? nikt nie każe CI udawać, że nas lubisz, po prostu daj sobie spokój z pisaniem do nas, na pewno przyniesie CI to ulgę ;-) Jeszcze jedna sprawa, skoro ganisz tych co tutaj pisza anonimowo to dlaczego sama to robissz? Wiadomo,że nie da się lubieć wszystkich, ale po co udawać, że się lubi?

pazdziernikowa -- zapraszam do konfrontacji taka odważna jesteś? mądra? wrażliwa? współczująca? jesteś śmieszna z tym swoim \"niestety\", a jednak trzymasz sie naszego topicu.... dla nas faktycznie niestety, bo jesteś naprawdę fałszywa, piszesz ze nie lubisz niektórych osób, a zwłaszcza tych co szczają ze śmiechu na krzesło.... pożal sie boshe nad Tobą ..... Jeśli naprawdę jesteś październkówką 2006 to powiem Ci jedno, bo widzę że jeszcze do Ciebie nie dotarło, MAMY ŻYCZLIWĄ NA KAFE, KTÓRA PRÓBUJE SIAĆ FERMENT .... i jak widać dajesz sie jej podpuścić.... a że ja tu piszę, bo mnie nieźle wkur.... i mam nadzieje że nie dowiem się nigdy, że TY to któraś z NAS

i jeszcze jedno, piszesz: \"dalej udawać jak bardzo was się lubi. Skoro to lubicie. Mogę robić to dalej...\" jak dla mnie to nie musisz sie poświęcać, mam Cie kompletnie w d*upie, deeeeeply

Gosia, Sosna. Brawa. Napisałyście dokładnie to co ja myślę. Niestety.... to my mamy fałszywca wśród nas :( Ja nigdy nie piszę anonimowo. Jak mi się nie chce to nie piszę wcale. W innych przypadkach tylko i wyłącznie pod swoim nickiem. Nie rozumiem pażdziernikówko po co się ukrywasz, może wyjaśniłybyśmy sobie wszystko gdybyśmy wiedziały kim jesteś?

Wiecie co? myslę,ze to bez sensu pisanie bo \"pazdziernikówka\" tez nielubi kilka osób a sama nienapisze kogo? więc bedzie miedzy nami zawsze fałsz i nieszczerosc. \"Pazdziernikowa mamo dlaczego nie napiszesz w prost kogo nie trawisz?\" dlaczego jestes jak \" my \"czyli anonimowe.Dokładnie to samo zdanie mam co Jola Sosenka i Gosia.Dlaczego sie niedowazysz pierwsza napisac tylko jedziesz po nis.Zastanów się albo pokaz nam wzór.Niejedna ma cos za skórą a le jest nnas za duzo zebysmy się spasowały pod siebie bo kazdy jest inny.Bylismy w Grzybowie i było ok było nas 5 rodzin i zajebiscie sie bawiłysmy,chlałysmy i paliłysmy papierochy oczywiscie czesc z nas paliła.Moze było nas tylko 5 albo az 5 ale wszystkie razem sie trzymałysmy.W dzien kazdy jechał w swoją strone zwiedzac i co?tez miałysmy sie na siebie obrazac?nie poprostu niejestesmy od siebie uzaleznione ale pewno bdyby soc to napewno bysmy sobie powiedziały.Pazdziernikówko nasz wal pierwsza co ci nie pasi.Pewno ja ale mnie to laska.

Gość witaminka25
nie wierzyłam a jednak.... Mój nick też tu się pojawił. Tak z boku wygląda trochę jakbym to ja anonimowo tak pisała..... Nie wiem czy uwierzycie czy nie ale to nie ja..... I również trochę wzburzona jestem....

Gość do witaminka
nie sciemniej, dlaczego masz maila "niewinna"? Może jednak masz cos na sumieniu? Nikt przeciez nie mówił, że to Ty jestes październikowką. ....bronisz się zanim padnie to oskarżenie?

Do witaminki bez jaj. Czy ty wogóle wiesz co piszesz?Piszesz kretynko o dziecku,które niestety bedzie cierpiało podczas zabiegu i rodzice równiez z nim.Bolą mnie takie znieczulice jak ty.Niestety wiem co ona czyli witamina czuje bo ja tez bede musiała to przejsc.Nieczaruj tylko pisz pod normalnym niciek,dlaczego piszesz jako pomaranczowa? bo co/odwazniejsza jestes?wcale nie poprostujestes tchurz i boisz sie pokazac jaka jestes naprawde.

A i jeszcze jedno niebronie w tej chwoli witaminy bo obstane za kazdą tylko ty jej sie czepiłas bo ona napisała o jajeczkach dziecka.A ty fakt chodzi o dziecko a nie witamine.

Gość Witaminka bez ***
nic się nie czepiłam-przez przypadek napisalam głupi nick! Chciałam, aby ktoś napisal o tym przypadku na forum, nie miałam nic zlego namysli, a rzeczywiślie witaminy jaki i wiki jako osób nie trawie! Maluszkowi bardzo współczuje! Źle mnie Aniu zrozumiałaś :(

Gość witaminka25
widzę że nawet problem mojego dziecka jest powodem do żartów dla niektórych.... żenujące.... :(

Gość Witaminka bez ***
czy ja żartuje z powodu dziecka? tu nie jest problem jakiejś osoby pod pomarańczowym nickiem, tu widze problem z październikówką- jakaś fauszywa baba udająca dobrą koleżankę! Ma polewkę z nas i z naszych problemów!

Ma polewkę z nas????????????????????????????????---witaminko****** przeciez z tego co piszesz to jestes jedna z nas.To dlaczego niezapytasz sie na tt witaminy tego o jajeczka? Dobrze zrozumiałam tylko poprostu nieodpowiedni nik dobrałas do bardzo powaznej sytuacji.

Gość Witaminka bez ***
sorki, wiem ze dałam zły nick, ale nie o to mi chodziło! przepraszam

Gość Witaminka bez ***
Aniu, nie mam Twojego gg ale nawet jakbym miała to szczerze powiem, że się już nie przyznam. Chciałam sie tylko dowiedziec o to jąderko. A nic w 100% beznadziejny dałam, nie przemyślam sprawy.

Gość Witaminka bez ***
normalnie sory jescze raz, nie o to mi chodziło! nie ja nasmrodziłam, ale ta laska co się pazdzernikówką nazywa.

Widzisz ?dlaczego niewezmiesz od prezesa mojego gg i nie przyznasz się.napisze ci tylko jedno ,ze tylko twojego gg niemam i myslę ,ze juz domyslasz sie ze wiem kim jestes>?

halo laski, powrót na stare śmiecie? czy cos nowego :D mnie jest naprawde obojętne, ale musimy być zdecydowane, bo bez sensu z tymi ich problemami :|

Móż zaproponował, żeby wykupić serwer. Koszt jest roczny i nie wysoki a może być ceną spokoju