Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

głowy sobie nie dam uciac ze 24 ale on sobie tak zaznaczył w kalendarzy 23-24-25 lipca wiec w tych dniach napewno :) jeszcze troszke

Dobra przepraszam cie ale musze Cie opuścić, siostra che kompa a ja sie juz poloze spac. Jutro bede tu od rana prawie cały dzionek :) buzka

ojjj tak jeszcze troszkę:P chciałabym już mieć 050 DDC:o kurcze ale do tego to jeszcze trzeba trochę poczekać

aj w koncu i ja sobie pogadalam w sumie wyszla godzina ale ze 4 razy nam sie przeerwalo przez ta cholerna siec a to Bartka strasznie wkurza ale obiecal ze zamiast rzucac telefonem to bedzie robil pompki i robil po 15 za kazde wylaczenie tel :P no coz nie wiem czy jeszcze ktos tu jest ale w kazdym razie ja juz mowie dobranoc i z dobrym humorkiem moge sie polozyc do lozeczka :)

Hej dziewynki :* kurcze mało pisze.. jakoś osttanio mam tyle dolków że az nawet pisac mi się nie chce :(:(:( Mój się nie odzywa.... nie wiem co jest grane,wydaje mi sie ze on poprostu nie chce ze Mna rozmawiac... :( List od niego idzie już równy tydzien i nic.. :( Normalnie masakra.. jestem tak załamana że szkoda słow :( Paulunia :) nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie pogodziliscie! A nie mowilam ;] ?

Miiisiiia nie martw sie czasem naprawde nie da rady sie odezwac, moze nie ma nic na koncie albo nie ma mozliwosci wyjecia telefonu. To ze moj moze na legalu to jak idzie do dowódcy to zeby go nie draznic to tez nie wyjmuje i zdarza sie ze wtedy 2-3 godziny sie do mnie nie odzywa. Mój misiek był ostatnio na pejotce miał przyjechac w piatek no i do poniedzialku oczywiscie, ja mu pisze w czwartek jak tesknie i wogole ze jeszcze cały dzien do spotkania. Tak sobie siedze i pisze patrze przez okno z ktos idzie :) a to mój misiek przez 3 dni ukrywał ze przepustke dostał dzien wczesniej i zrobil mi niesamowita niespodzianke :) za to teraz nie wiem iedy go zobacze

🖐️ eWCIA JA TEż cIę PROSIłAM O FOTKI:( I NIE PRZYSłAłAś:( Aneczka Ciebie też prosiłam:) Wyślijcie na NECIA1605@wp.pl

Misia może nie może po prostu zadzwonić:( Nie zamartwiaj się naprzód:) 👄

Dzień dobry ;) Paula, moj brat wlasnie przeszedl ospe!! Wspoluczuje Kochana.. I dobrze, ze wszystko sie ulozylo :* Malutka, gratuluje tej zblizajacej sie rocznicy ;*** To dobrze, ze u Was wszystko ok ;) Ja dzisiaj bylam na badaniach, jutro beda wyniki.. mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok ;) Buzka ;*

Witajcie Kobietki:) Misia nie denerwuj się tym że się nie odzywa! Tak jak piszą Dziewczyny może nie ma jak wyciągnąć telefonu, albo batetra padła i nie ma jak podładować! A może poprostu nie ma humoru i dlatego nie dzwoni żeby Tobie nie popsuć humoru!Weim że Ty i tak się bardzo tym martwisz ale daj mu trochę czasu napewno niedługo się odezwie:) ja zaraz zmykam na uczelnie:o ale mi się nie chce!!! buźka

Misia, dokladnie.. Moj kiedys nie odzywal sie przez 4 dni... Takie wlasnie wojsko, ale na pewno sie odezwie ;) ;*

Dzieki Pati :) Jak mój sie nie odzywa to biore go na przetrzymanie i siebie tez bo sie uzalezniłam od pisania smsów, nie odzywam sie pare godzin i sam pisze hehe ale naprawde czasem zdarza sie ze nie moze poprostu

siemka :) wiecie co wlasnie zamowilam ten niesmiertelnik na allegro i mam nadzieje ze wszystko z nim bedzie dobrze bo choc mam konto juz pare lat to jeszcze nic nie kupowalam :P

Ale nie polecam kupowania takich rzeczy na alegro my kupilismy u w.kruk i lepiej jest przymierzyc i wybrac na spokojnie

Teraz jest pełno kompozycji srebra ze złotem albo białego złota i nawet ciekawie to wyglada. Ale złote to zdecydowanie na slub :)

Nie, nawet misiek myslał zeby te wymienic i cos wygrawerowac ale chyba nie ma sensu ja sie bardzo do tej przyzwyczaiłam a teraz to juz beda złote

Witam:) Paulunia co do obrączek to ja bym radziła srebro, bo tak jak mówisz złote kupuje się na ślub no i są bardzo drogie złote:) Ale Ci fajnie że znowu zobaczysz swojego Żołnierza:) ja muszę czekać minimum 2 miesiące:o buu.... Ewcia ja nigdy nic na allegro nie kupowałam:P heh i wolę nie próbować bo bym coś pewnie źle zrobiła i by było:P hehe

paulunia mi sie ta obraczka nawet podoba choc osobiscie wole w jakies wzorki wlasnie mi sie przypomnialo ze jak ja kupywalam pierwsza Bartkowi to kupilam w taki dziwny wzorek a jak ja w domu odwrocilam to sie okazalo ze ten wzorek to naga kobieta :P a teraz mu kupilam zwykla srebro pozlacane ale troche za duza :D a ta co znalazlas nawet ma dobra cene! a my mamy wygrawerowane inicjaly

a jesli chodzi o moje niesmiertelniki to juz nawet wyslalam kase bo musze je szybko miec i wzielam grawerowane z jednej strony bedzie jego imie nazwisko i nazwa pierwszej jednostki i data kiedy poszedl z drugiej strony rysunek taka kotwica w koncu to marynarz :) a na drugiej blaszce z jednej strony takuie dwa serca i pod nimi napis razem na wieki a z drugiej strony \"kocham Cie skarbie!!! Bartkowi-Ewcia\" mam nadzieje ze mu sie spodoba choc napewno to juz nie bedzie niespodzianka bo zobaczyl u nich w kantynie niesmiertelniki i mu sie spodobaly i sam mnie spytal czy mu zamowie to powiedzialam ze nie

o to sprytne ja niestety nie moglam tak zrobic bo on ma tylko jedna i to zawsze ze soba, probowalam czasem ja sciagac mu zeby porownac do mojej ale coz kupilam troszke wieksza a ja szukam dla niego mp3 playera i co raz tu tez zagladam ale cicho tu strasznie

uuuuuuuuu szkoda, a ja tam nie potrzebuje takich zabawek mam swoją wieze :P ale on chce do wojska a na allegro jest jakas wyprzedaz i na wszystkich stronach ten sam odtwarzacz :D nawet za 60 zl mozna kupic i to z ladowarka do baterii tylko sie musze zdecydowac od kogo :) za duzo tego!