Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

sloneczko moj tez mial wyjsc 15 sierpnia, ale sie zmienilo i wyjdzie szybciej. Twoj pewnie tez wyjdzie w lipcu:) tylko jeszcze tego nie wie;)

Juz jak bedzie ta polowa za nami, to moze bedzie tak.. nie co razniej. Poza tym po 6 miesiacach sluzby, juz zaczynaja sie urlopy itd. wiec mysle, ze nie bedzie zle ;) Paula, Twojego moga puscic szybciej, mojemu przez pewien czas mowili, ze wychodzi 14 sierpnia ;)

Paulunia a dlaczego 15 sierpnia dopiero? Mój tez tak powinien wyjsc ale nigdy nie ma pełnych 9 miesiecy

co do urlopu to moj musi go wykorzystac 22 marca... Ale w wakacje tez cos dostanie:)

mojemu nakazali wziac tak szybko urlop... Ale ja sie ciesze:)

Paula, szkoda.. ale moze jeszcze cos sie zmieni.. Moj planuje urlop w czerwcu, tak pod koniec ;) Bebe to masz dobrze :D A Ty masz na imie Beata? Bo nie wiem czy dobrze pamietam :P A Malutka.. to.. tu mnie chyba pamiec zawodzi :P

paulunia tak pewnie tylko mowia... ale zobaczysz, ze wypuszcza go szybciej:) Bede trzymala kciuki:)

Ja sie bede dopiero cieszyc jak juz misiek wyjdzie z tamtad i bedzie 000 DDC moze juz bede po obronie pracy, były by 3 okazje do swietowania w sumie

tak, beata:) dzieki za pamiec:) a jak samopoczucie?

u mojego beda dwie okazje bo 29 lipca ma urodzinki:)

Jesli pytasz o moje imie to Kasia :) Ciagle na tej stronie wyskakuja mi reklamy Popa strasznie mnie to wkurza jak to usunac????

:) A u mnie samopoczucie takie sobie. Znowu przeziebiona :) Ale to u mnie norma.. ja potrafie przechorowac cala zime :/ Malutka.. na pewno beda te 3 okazje :D

Moj ma 2 sierpnia i to jest ta trzecia :) na swoje wróci na moich go nie bedzie i jutro go nie bedzie eh

O, Kasia :) Teraz zapamietam :D A mi reklamy nie wyskakuja, no moze czasami.. ale nie wiem co zrobic..

Kasia, to w sumie wypijemy prawie wspolnie za swoje zdrowie :D

fajnie Pati mamy podobnie ja mam urodzinki potem no dzien kobiet i dzien pozniej imieniny na dodatek takze ja obchodze wsio jednym zamachem w ciagu tygodnia heh

No no dziewczynki :) Rozgadałyscie się :) i baaardzo dobrze... Przperaszam że osttanio żadku tu bywam:(... lecz... mam małe problemiki :( i nie zawsze znajdę czas by tu wejść :( niestety... Pozdrawiam 🌻

Daria ;* mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy ;* Ja mykam sie kapac i spac.. Dobranoc.. i do jutra Buzka

a ja w dzien kobiet mam imieniny;) czesc miiisiiia:)

paulunia czasem chcialabym sie zamienic... W sierpniu duzo ludzi wyjezdza na wakacje i nie ma kogo zapraszac;) ale nie jest tak zle

W zime tez mozna fajnie spedzic urodziny... w tamtym roku tesciowa zrobiła mi prezent i zorganizowali kulig takze było bardzo miło niezapomniane przezycia :)