Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Oj biedne dziewczeta :-( ( i kto to mowi? Hehe) co tu teraz poczać?

Oj tak chce swojego żołnierza juz na zawsze. A co nam da zniesienie słuzby wojskowej? u nas juz po ptokach :(

Ale niewiedzialybyscie wtedy jak bardzo ich kochacie! No i nie miałabym mojego narzeczonego w mundurze!

Ja i bez wojska wiedziałam ze kocham go ponad zycie i nawet przebolała bym mundur gdyby tylko przy mnie był? Bo co mi z tego munduru? Do domu w nim nie przyjezdza, raz tylko

A Wy kobitki tylko przez kika miesięcy, choc wiem jakie to okrutne to chetnie zamieniłabym sie z którąs z Was!

ale jednak warto troche potesknic;) i nie ma co sie smutac! Bo zycie jest piekne:)

malutka a nie zamierzasz dzielic zycia z ukochana osoba???

Już niedługo będziecie dzielić to życie razem! Ja przyznam, ze dosyć szybko zlecialo nam te 6 miesięcy! Jeszcze tylko 28 !

zamierzam ale jak narazie to co z tego jest? nawet ciezko cos zaplanowac, chcielismy wziasc slub a wojsko pokrzyzyowało plany

moje kochanie tez sie nie zmienil:) moim zdaniem wojsko pozwala im wydoroslec.

znowu pustki... Tesknie nie tylko za moim zolnierzem ale rowniez za naszym forum...:(

Dziewczynki \" Co ma wisiec, nie utonie \" jak mawia moja mamusia! Ja nie mam wyjscia, poprostu muszę to przejść i innego wyjścia nie ma. Długo nie mogłam w to uwierzyć, że pozwoliłam mu tam pójść.

Teraz musimy zrobić tak zeby to forum odżyło i rozbudowało się!

hej dziewczynki :) ale juz stron napisalyscie! a ja padam ze zmeczenia bo moj zolnierz mial dzis sluzbe i spalam ze 4 godziny a caly dzien w szkole o 20 wrocilam z wfu... wlasciwie to wkurzyla nas ta sluzba bo jak juz mowilam zeby dostac PJ trzeba miec zaliczone 100% poligonu a polowa marynarzy juz poszla na zwolnienie lekarskie i Bartek musial dlatego za kogos siedziec i nie wiemy jak mu to policza :(

jestem za:) tylko jak to zrobic??? jest po godz 21 a tu pustki...

ewciu czy to telepatia? Przed sekunda wysłałam do Ciebie wiadomośc na gg :-)

a tak w ogole to nie zdajecie sobie sprawy jak teraz jest ciezko na poligonie bo w ustce pada ciagle deszcz i przez dwa dni non stop marynarze chodzili w mokrych mundurach a wczoraj kazali im stac na deszczu i jak juz zmokli z przodu to kazali im sie odwrocic i potem jeszcze raz zeby byli mokrzy rownomiernie kompletny debilizm a moj misio jest coraz bardziej przeziebiony