Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

no z tym smsem to byl jeden incydent teraz nie mam z tym problemow ale mimo wszystko troche zawiodl moje zaufanie

ale jeszcze przed pojsciem do szkoły K pojechalismy do takiej malejp ięknej miejscowości na tydzień. Prysznice i wc były daleko od domku, same domki były strasznie obskurne, ale często wspominam ten czas, bo to było coś niesmowitego, ostatni czas naszej beztroski. Jak narazie minął bezpowrotnie...:-(

wlasnie z nim gadam i powiedzial ze jutro koniec poligonu i beda w nocy chodzic po lesie czolgac sie itp

jeszcze nie raz wyjedziecie sobie tylko we dwoje:) Narazie trzeba byc cierpliwym...

widzisz Ewcia:) jutro wroci do jednostki, bedzie spal w cieplym lozku... A Ty bedziesz spokojniejsza o niego...

ja juz nie pamietam kiedy Łukasz do mnie dzwonil... Dzis napisal tylko \"dobranoc kochanie\" ale to mi wystarcza:)

Masz rację bebe :-) Ewcia.....wszystko będzie dobrze, nie będzie jednak tak tragicznie jakprzewidyałś :-)

Ewcia pomysl inaczej: TYLKO jutro beda chodzic po lesie:)

Dziewczyny opuszczam Was na dzisiaj Ewcia głowa do góry!! Jeszcze tylko jutro i już nie będzie musiał biegać w takich warunkach!!! :*

A moj męzczyzna cos milczy...pewnie dziobie w ksiazkach i uczy się kabelkow..a ja tez się uczę....cierpliwie czekać,przy pomocy takich samych biedaczek jak ja!

sloneczko najwazniejsze ze nie jestes sama:) Zawsze mozesz na nas liczyc

szkoda ze nas jest tak malo... Gdyby inne dziewczyny wojakow wiedzialy o forum... Byloby im latwiej

no to ide i ja dopiero skonczylam rozmawiac i widze ze znow pozno wiec sie nie wyspie :( eh taki los... to papa bebe

🖐️ Laseczki:) Ale sie rozpisałyście, ale już skończyłam czytać:) Babe, Paulunia, Natalaleczka, Pati, Malutka !!! Czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny oprócz Was z Jesionek?:D Powiedzcie mi co ile Wasi przyjeżdżają na przepustki, nie chodzi mi o stałki bo któraś z Was z tego co pamiętam ma bardzo blisko do swojego-prawda?:) Bo mój co miesiąc tylko przyjeżdża 😠

Słyszałyście tą piosenkę? \"ZNóW MI SIę śNISZ\" - ściągnijcie sobie ją:) Wszystkie dni,Tyle chwil, Znów mi się śnisz,W ciszy gdy Ty jesteś blisko, Wszystkie dni,Tyle chwil, Znów mi się śnisz,W ciszy gdy Ty jesteś blisko. =============================== Tysiące sekund myślę o Tobie, W pośpiechu ludzi ja,mały człowiek, Ciche nuty,śpiewu liście kołyszą, W chwilach gdy te słowa piszę o Tobie myśle, Serce którego słucham,zamykam oczy gdy szepczesz do ucha, To wszystko w jednej minucie życia, Setki myśli gdy o to jedno pytam, Pomyśl o mnie,jak ja myśle o Tobie, Na moje wołanie odpowiedz słowem, Chociażby jednym,nie po raz pierwszy, Ty wiesz dobrze,że dla Ciebie te wersy, Te słowa , ten krótki poemat, Wcześniej znany schemat w przykrych scenach, Te momenty które trudno wybaczyć, Teraz przeszłość już nic nie znaczy, Kocham gdy się uśmiechasz zawsze, Wiedząc że ten uśmiech jest tylko dla mnie, Tylko dla Ciebie,tylko dla nas, Żebyś wiedziała że nie jesteś sama, Nie ufam fartom, cień opuszczonych skroni, Wspomnienia kiedy czas tak goni, Moje serce,Twoim miejscem, Jedno przejście, chciałbym więcej ================================= Ref. Wszystkie dni,Tyle chwil, Znów mi się śnisz,W ciszy gdy Ty jesteś blisko, Wszystkie dni,Tyle chwil, Znów mi się śnisz,W ciszy gdy Ty jesteś blisko. ================================= Spróbuj,zgaś światło i usiądź w pokoju, Popatrz przez okno,chwila spokoju, Ona koło Ciebie,czy to wiatr puka do okien?, Ona nie przyjdzie,kropla deszczu na równi z tym wyrokiem, Przesuń się,jeszcze bliżej do szyby, Zobaczysz tam wiele, gdzie nic nie jest na niby, Nadchodzi taki czas,wiesz coś się kończy,zaczyna, Właśnie przeżywasz ją,to właśnie ta chwila, Stojąc obok niej,uśmiechnięta mina, Nęka przed oczami w nocy, piękna dziewczyna, Podejść nie możesz,pamiętaj może tak sie zdarzyć, Że łzy suną niczym płozy po smutnej mej twarzy, Klękasz,rzucasz wszystko-asceta, Wraz z końcem snu odeszła ukochana kobieta, To gorączka młodego człowieka, Nigdy nie wiadomo czy to start jest czy meta, Popatrz gdzie obecnie się znajdujesz, Jak z tym wszystkim dookoła się czujesz, Naprawdę boli,czy nad sobą się litujesz, Do czego dążysz,co naprawdę oczekujesz?, Piękne chwile,zostały w mojej głowie, Co teraz robić?,wiem nikt mi nie powie, Aby nie zapomnieć,napisane memoria, Koniec...bo to przykra historia, Widze gdzie obecnie się znajduje, Źle z tym wszystkim dookoła się czuje, Naprawdę boli nad sobą się nie lituje, Do Ciebie dążę,tylko Ciebie oczekuje!

Witaj :) Ja miałam miec blisko jakies 15 minut ale jednak jest poltorej godz pociagiem, ale nie wykluczone ze bedziemy sie widywac na stałkach jak mi ktos pozyczy samochodu :) A widujemy sie co dwa tygodnie chociaz teraz to moze tydzien pozniej, naprawde roznie to ma byc, nawet sa niektorzy tacy chamscy i przepytuja ich z roznych rzeczy i jak ktos nie wie to nie jedzie do domu i zonk

Kasiu Mój poszedł 5 grudnia:( dopiero, ale dobrze że jeszcze na tamten rok się załapał. Dziś znów ma warte, może dopiero końcem miesiąca go zobaczę:(

O to ciekawe, a ja myslałam ze 16 listopad to jest turbo jesien :) ale Twój tez zalicza sie do jesieni tak? Naprawde poźny pobór

No późny:) Chciałabym mieć go tak blisko jak Ty, wtedy odwiedzałbym go co tydzień:( a tak.... 12 godzin jazdy 😠