Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Wy to macie fajnie, Mariolka:) Ja juz dawno nie slyszalam mojego skarba... I cholera jasna nadal ma niedostepny:(

bebe a Ty masz numer do jakiegos jego kolegi???albo do jednostki???moze Ty poczekaj jeszcze troche a jak nie to zadzwon....ale mysle ze on sie odezwie....napewno jakby sie cos stalo z tel to dalby Ci jakos znac

tez tak mysle... Niestety nie mam nr zadnego jego kolegi. Ale to nawet dobrze, bo pomyslalby ze jestem jakas panikara;)

hehe no masz racje....odezwie sie!!!nie zostawilby Cie tak bez rzadnej wiadomosci jakby sie cos stalo z tel.

Witam! Widze, że dzisiaj to nawet nie mam czego poczytać:( Bebe nie martw się, ja też miałam dzisiaj takie myśli, bo po 6.00 puściłam mojemu chlopakowi sygnał i po 5 min. miał wyłączony telefon. Myslałam, że może głosu nie wyłączył, ktoś usłyszał i mu zabrali bo cały dzień miał wyłączony tel. (oj ja to mam wyobraznie:P) ale niedawno sie odezwał! Poprostu miał rozładowany telefon i nie miał jak podładować! U Ciebie tez napewno tak będzie! Pozdrawiam!!! 👄

Witajcie Kobietki Kurcze myślałam że jak tu wejdę to nie będę mogła nadążyć z czytaniem a tutaj pusto i tylko dwie strony do nadrobienia:o Mnie nie było od wczoraj bo przyjechała moja siostra z Holandii i w domu zapanowało ogólne zamieszanie:p Mój Wojak miał dzisiaj jechać na strzelnice ale nie wiem jak tam było dopiero o 22 się dowiem:) czekam właśnie na telefon:) pozdrawiam:) 🌻

hej :) dzis znow nie moge tu dluzej posiedziec bo jeszcze sie nic nie nauczylam na jutro a jestem streasznie zmeczona bo bylam z kumpelana treningu w siatkowke :D i oprocz nas byli sami chlopcy jak moj skarbek sie o tym dowiedzial to od razu zadzwonil powiedziec ze jest zazdrosny i ze mam byc grzeczna :P a z nasza PJ sprawa wyglada strasznie... dzis pozwolili im sie wpisac do tego zeszytu kto chce jechac ale On powiedzial ze najpewniej zobaczymy sie na swieta o ile nie bedzie mial sluzby... normalnie dol :( a jego koledzy z pokoju sa naprawde fajni codziennie dostaje od kazdego pozdrowienia a dzis jeden pytal przez Bartka jak ja sobie radze i czy wytrzymam do konca :)

Ewcia to fajnie że ma takich kolegów:) mój jak wczoraj dzwonił to mi mówił że on ze swoimi już nie daje rady, że psychika mu siada:(:(:( a ja nie wiem jak go pocieszać

hmmm to nieciekawie... choc powiem Ci ze po tej przeprowadzce to rozdzielili mojego z jego najlepszymi kumplami i ci co zostali i ci nowi nie bardzo mu przypadli do gustu... ale tamci go odwiedzaja wiec jest ok :) a Twoj sie nie dogaduje ze swoimi czy jak?

hej Angie :) wiesz w tamten piatek mialam zajecia w Twojej szkole myslalam ze Cie spotkam a Cie nie widzialam!

a tak w ogole to dzis mija rowno miesiac bez mojego misia czyli jeszcze tylko 8 :D a on rozpoczal dzis kurs wiec i jemu czas bedzie szybciej lecial!

heh jesli o kolegow chodzi to moj Michasiek tez trafil na swoich:D.........dogaduja sie bardzo dobrze....juz mamy zaproszenie do jednego kolegi na slub a do drugiego na jakis festyn:D hehe i jak Michas dzwoni na dobranoc do mnie to tez zawsze slysze:dobranoc dziewczyno Michala:D

Ewcia kochanie ja nie mam zajęć w piatki....:-( No i mówisz, że minął jakoś ten czas...Ale z każdym tygodniem bedzie lepiej , zobaczysz!

wiesz Mariolu my do jednego kolegi jedziemy na sylwestra a on mieszka w gorach :P a potem na wakacje :) i dzieki jeszcze raz za wszystkie informacje na temat plusa bo sprawdza sie swietnie tylko juz sie boje co bedzie jak promocja sie skonczy bo juz sie bardzo przyzwyczailismy :) a ja ponownie soytam o te paczki czy juz ktoras z was wysylala?

oj Ewcia właśnie wogóle się z nimi nie dogaduje a szczególnie z jednym:o bo ma inne poglądy dotyczące kobiet i ich traktowania! oni uważają że kobieta jest przedmiotem służącym tylko do jednego a że Tomek ma inne zdanie to poprostu nie może znaleźć z nimi wspólnego języka tym bardziej że oni nie szanują jego zdania tylko ciągle mają do niego jakieś \"ale\" z tego względu:o

hmmmm wiesz Nati wspolczuje mu takiej sytuacji ale moze powinien nie wdawac sie w dyskusje na temat dziewczyn... wiem ze mi latwo mowic ale ja bym tak probowala

Bo plan sie zmienił od tamtej pory:-) To był pierwszy tydzień po sesji zimowej. Wykłady z piątkow mam co druga sobotę :-)

Nie martwcie się to normalne przecież , że wały są wszędzie! u mojego na szkole to połowa takich jest! a jakiego on ma wpokoju.. :-O

On się stara jak najmieniej rozmawiać na tematy na które mają inne zdanie ale jak ktoś obraża mnie czy też Jego to raczej nie można tego spokojnie słuchać:o

hehe my o sylwaestrz jeszcze nie rozmawialismy jeszcze, teraz o wakacjach:Dale na sylwestra w tym roku mielismy byc w gorach:( no a co do plusa to ja tez sie boje zeby sie ta promocja nie skonczyla..no aloe jak narazie jest dobrze:) gadamy ile sie da:D

Sama nie wiem czy lepiej byc z kimś w dwuosobowyn pokoje i nie rozmawiać z nim cały dzień czy byćw kilkoro i dyskutować...

Angie właśnie mój trafił tak że cały pokój to takie wały!! Ani jednego normalniejszego faceta! Ja nie wiem jak on tam wytrzymuje:o Jeden się przyznał już dawno że bije swoją dziewczynę a ona z nim i tak jest bo go kocha a on z nią jest tylko dlatego że jest dobra wiadomo w czym:o szkoda słów!!! A teksty tam lecą oczywiście najgorsze z możliwych!

no faktycznie nie mozna...moj ma podobno isc na macierz 20 kwietnia i mam nadzieje ze znow mu sie poszczesci... a teraz to nawet nie wiadomo czy trafi do tego wejherowa bo podobna przydzielaja tam gdzie jest akurat zapotrzebowanie

Nataleczka...Współczuje...słuzba w wojsku ma to do siebie, że przyjeżdżają tam ludzie z anjróżniejszych części Polski i najróżniejszych środowisk niestety...Nie ma na to rady, jedynie olewac takich, ale weź olej jak sie jest z takimi 24 h na dobe praktycznie! Poprostu śmiać im się w twarz i nie dawac po sobie pojechać.

no ta promocja konczy sie 22 marca ale tak jak pisalam jak sie doladuje dzien wczesniej to sie przedluzy :) a my w tamtego sylwestra mielismy jechac w gory ale nie pojechalismy przeze mnie bo akurat wtedy focha strzelilam i chcialam mu na zlosc zrobic i dlatego powiedzial ze tym razem nie pozwoli mi popsuc planow