Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Madziara o to bardzo mozliwe ze chce Ci zrobic niespodzianke , bo moj chlopak tez ma takie pomsly:P widzisz wszystko dobrze sie ulozylo napewno na weekend sie zobaczycie:):)

hehe no widzisz czyli tak czy sia napewno go zobaczysz, mój kiedys ukrywał przez kilka dni ze przyjedzie dzien wczesniej i zrobił mi ogromna niespodzianke

i wiecie ze teraz jak mówi ze nie przyjedzie to ja mam cien nadzieji ze znów zrobi mi niespodzianke Ale wtedy to było dobre ja mu pisze smsy ze tesknie, pytam sie go co robi i pisze nastepnego smsa patrze przez okno a on idzie hehe normalnie mnie wmurowało a on odpisywał i nic nie wskazywało ze nie ma go w wojsku

Witam Dziewuszki!! Wróciłam właśnie od fryzjera i jestem tak potwornie zła!!!!!!! dawno taka zła nie byłam!! Kobieta ze mnie jakiegoś ufoludka zrobiła:(:( wyglądam okropnie i będę się z tym musiała męczyć przynajmniej 3 miesiące zanim trochę odrosną;( wrrrrrrrrrrr................. Madziu przykro mi że Twojego jednak nie puszczą może za tydzień się uda!!

Witam Was słoneczka 🌻 widze że tu podobne chumorki do mojego się kłaniają... :( Po burzy zawsze wychodzi słońce i tego się trzymac! Pati :) eh no ja już złe sny mam z ta kobitą!! hihi.. że ją utopiłam w wannie :-D hehe i że wyrzuciłam przez okno ! :-P normalnie tak mi to na psyche siadło.. ta baba jest nie do zniesienia... a Mój tego nie rozumi.. chociaz ja wiem ze tez przesadzam mówiąc o Niej wkolko.. Ale mi to już nawet nie o nia chodzi.Tylko o to że.. prosiłam go by się odezwał,by odpisał na esa - w kotrym nie bylo mowy o niej.. nie odpisał.. nie odbieral. To mnie wku..... :( Ja postanowiłam się dziś nie odzywac. Z jego strony jak narazie cisza. I obawiam się że tak bedzie przez cały dzien. Boję się wieczora.. bo to wlasnie wtedy najbardziej prawdopdobne jest to że się odezwie. A jesli się nie odezwie :( to... ja zaczne świrować. Kurcze..Dam rade! Musze...

:) Aj no musze dac rade.. nie ma innej opcji :-D Nataleczka.. przesadzasz zapewne :) w sumie to jak to każda z Nas :) ale.. zapewniam Cię że teraz wyglądasz lepiej od Britnej Spears :) Która to niby taka ładniutka :-D hihi Ja nie wiem co jej odbiło że się na łyzo opitoliła...

kurcze:/no ja cos wiem na ten temat:/poszłam kiedys do fryzjera chciałam wyrownac włosy a ona jak mi je obciela matko jedyna strasznie;/

równo z brodą:(:( jak dla mnie to strasznie którko i bardzo źle wyglądam w takich włosach:o buuu....

Też miałam taka sytuacje :/ kiedyś.. Od tamtej pory nie chodze do fryzjera! Wole sobie sama coś spie... bo wtedy nie będę miała do Nikogo pretensji :) a pozatym ja najlepiej wiem jak ma wygladac ta fryzurka :) dlatego stwiam na własną reke :-D Nic dziewczynki ja uciekam... pocwiczyć troszke. A poznej matma.Sprawdzian w czwartek a ja zielonego pojecia nie mam :-P wogole to nie czaje maty :(:( ale wpdane tu jeszcze dziś napewno :) trzymajcie się! Natalka 🌻 napewno nie jest aż tak źle!

i to pełno takich sierot jest co nie potrafia ładnie zrobic włosków, mówi sie tak a oni i tak po swojemu. odrosna ci szybciutko

jejq... wiem że to nie jest problem ale tak mnie wkurzyła że się będę z tym czymś na głowie musiała męczyć:o jakbym mogła to bym ją normalnie pocięła:P

ojs nie sa takie krotkie:)teraz takie modne:)napewno dobrze wygladasz:)napewno lepiej niz ja:D!!ja to jak sobie pomalowałam włosy to wygladam jak idz stad i nie wracaj:P

to nawet się cieszę że Tomek nie przyjeżdża do mnie na tą PJtkę bo chyba bym w czapce chodziła:P a za miesiąc już mam nadzieję że jakoś to będzie wyglądało! Lecę bo siostra siada!! papa

Ja mam taka znajoma która mi zawsze robi włoski, nawet fajnie, ostatnio chciałam zeby mi skróciła grzywke a miałam taka na skos troszke sie zagadała i zrobiła mi na prosto hehe ale teraz wygladam jeszcze lepiej jak wczesniej

Jeeejciu :( Dziewczyny pomóżcie bo nie daje rady :( Nie odzywam się do niego,od niego też żadnego znaku nie mam. Wątpie że się odezwie.. ale.. dla mnie to oznacza że mnie nie kocha :( Dziewczyny,powiedzcie mi... czy jak się nie odezwie... czy to może oznaczać że mu nie zależy itp? :( pomózcie Mi , bo ja już świruje :(:(:(

misia napisz mu cos milego i popros zeby sie odezwal! juz kiedys wxzystkie dziewczyny Ci mowily zebys nie gadala o tej dziewczynie wiec po co znow zaczelas? musialas go tym mocno urazic bo rozumiem ze ci z tym zle ale mimo wszystko jest wam razem dobrze jak byl na przysiedze to byl z Toba i bylo super wiec po co od nowa to zaczynac? no zrob cos dziewczyno i nie czekaj na jego przeprosiny!

a moj misiek bedzie mial PJ od piatku od 20 do poniedzialku do 20 wiec nie bedzie tak najgorzej a prawdopodobnie na swieta tez dostanie alez sie ciesze :D powiedzial ze bedzie pelnil przy mnie warte przez caly weekend :P

witam kobietki!!!kurcze niedawno ktoras pisala ze przechodzila przez pasy z jakas dziewczyna i ja potracilo....ja dzisiaj mialam podobie...pare sekund i moglo mnie tu nie byc:( cala roztrzesiona wrocilam do domu a na przystanku sie rozplakalam:( no a z Michaskiem dzisiaj sie zegnalismy przez 15 min bo nam sie minutki skonczyly, potem mi pisal sms typu :i co my teraz zrobimy?? ale mi glupio jak Cie nie slysze...no a przed chwila zadzwonilam do niego i oznajmilam mu ze znowu mamy minutki:) do 4 kwietnia:)