Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Mojego Marcinka tez nie bedzie w swieta a po swietach jedzie odrazu na jakies nawet niewiem co na 3 tygodnie. Mam nadzieje ze chociaz w ten weekend bedzie tak juz za nim tesknie...:(

ja sie z moim Michaskiem nie widzialam od lutego:(:(:( :(..... tam jest taka niesprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!!!!!Ci ktorzy maja najmniej wart i najblizej do domu sa najczesciej na pjkach.........a Michal...:(:(:( w ciul kilometrow do domu....w ciul wart, sluzb..i jedna pjka w miesiacu:(:(:( jakbym mogla to bym wszystkich tych kadrusów wystrzelala!!!!!!!!!!!!!!!!! jedyne co mnie troche pociesz to urlop 25 maja...tylko ja pracuje i nie wiem czy sie zobaczymy...chyba tylko 4 dni bedziemy razem...:(i to nie cale bo idziemy na wesele....

uuuu przykro mi. Moj Marcinek przyjezdza dwa razy w miesiacu fakt ze w domu jest tylko przez sobote ale dobre i to. Jest odemnie 450 km prawie. A twoj wojak ile jest od ciebe

Ale tu dziś pustkami powiewa... Natlka naprawde nieciakwa sytuacja :/ no ja nie wiem jak ja bym tak wytrzymala.Podziwiam Cie :) Ja powoli trace nerwy :( Dziś ciiiisza.. i tak zapewne będzie dopuki nie przyjedzie.Bo ani on a ni ja nie mamy nic na koncie. A nawet nie wiem dokladnie kiedy ma przyjechac czy w piatek czy w sobote.. Tak bardzo brakuje mi kontaktu z Nim... :( a wydaje mi się że mu to lotto... :( takie mam wrażenie... Nie mogę się doczekać tej PJ... bo jest ona zajebiście ważna.Od tej rozmowy będzie zależało wszystko... :( i ta niepewność co on na to powie jest straszna...Więc być może od nastepnego tygodnia nie będzie mnie tu z Wami jednak mam jeszcze nadzieje że wszystko się dobrze potoczy...

Misia zobaczysz ze sobie wszystko wyjasnicie jak przyjedzie na pjotke. Ze wszystko sie jakos ulozy i bedziemy dalej sie wspierac.

wikucha... ale ja mu daje jasno do zrozumienia.. albo się zmieni... albo konczymy... Bo ja juz tak życ nie moge,nie chdzi mi tu wcale o wojsko.. tylko poporstu w cywilku tez taki był... co mi się bardzo nie podobało :( no i nadeszła ta chwila.. w której wszystko się okaże... Nawet nie wiecie jak bardzo boje sie Jego odpowiedzi :(...

nie wiem dokladnie ile to jest kilosow ale jest w Bialymstoku a ja z okolic Katowic a on z okolic Kielc

Rozumiem Cie sama kiedys bylam w takiej sytuacji...ale jakos przetrwalismy chociaz bylo bardzo ciezko

:( no ta sytuacja już mnie przerasta.. Nie wiem jakie bedzie jej zakonczenie... ale obawiam się najgorszego.. dlatego tak ciężko jest mi bez tego kontaktu.. i wogole te dni tak bardzo się dlużą... :(

czesc wam, u mnie humor od rana byl nienajlepszy ale poprawil mi sie popoludniu bo moj wojaczek zadzwonil do mnie i zrobil mi niespodzianke ze znowu w sobote przyjezdza, jestem taka Happy,.,oby tylko szybko zlecialo do soboty, widze ze u was nienajlepiej ;/.........

Misia wydaje mi sie ze jak Twoj przyjedzie to wszystko sobie wyjasnicie i bedzie Ok, tylko musicie sie zobaczyc i wszystko przejdzie :)

Moj misiek wlasnie mi napisal ze napewno dostanie Pjtke na weekend jestem taka szczesliwa:)

:(:(:( jak ja bym chciala napisac wam ze Michas przyjedzie do mnie na pjke...:(:(:( zazdroszcze wam....:(:(....i ciesze sie z wami...ja tez sie kiedys doczekam swojej...w maju moze......:(

MArioLa nie smutaj sie, wszystko bedzie dobrze, jakos sie ulozy, napewno zaniedlugo napisze Ci ze przyjedzie na PJ, niemozesz myslec tak pesymistycznie bo sie zadreczysz

Oby jak najszybciej ...wiem co to znaczy czekac i nie wiedziec kiedy wkoncu dostanie ta pj

no mi narazie sie jeszcze tak niezdarzylo bo moj wojak dostaje dosc czesto PJ, mowil mi ze Jego Sierzant go polubił i gada sobie z nim jak z kumplem i strasznie duzo kombinuje zeby tylko przyjechac i mnie zobaczyc

mojego tez lubi....mowi do niego \"ulubieniec\" ....stara sie..prawie wzystko robi najlepiej , mial dostac 2 razy dni wolne jako nagrody....i nic....:(:(:(

Dobry wieczor ;) Widze, ze tu nie nalepiej.. Daria mam nadzieje, ze to nie bedzie koniec.. Ale musisz byc twarda, bo skoro tez byl taki w cywilu, to musisz postawic mu ultimatum, ze musi sie zmienic.. Ma kochana dziewczyne i czas to docenic!! Ale wydaje mi sie, ze pomimo wszystko jest za Toba ;) 3mam kciuki!! Mariolka, moze Twojego szybciej puszcza.. Ale to naprawde niesprawiedliwe, co oni tam wyprawiaja!! No bez przesady!! Zycze Ci jak najszybszej PJ!! Natalka, ja tez Cie podziwiam.. Nie wiem czy bym dala rade, ale raczej nie miala bym wyjscia.. Z reszta, milosc przetrwa wszystko!! :) Paula, 3mam kciuki za ta PJ!! ;) A moj byl na ten weekend.. i mial przyjechac teraz na swieta. Jakis kolega go poprosil i zamienil sie z nim, i moj przyjezdza teraz na weekend. Ciesze sie, ze przyjezdza, ale cieszylam sie, ze bedzie na swieta.. juz nawet moj dziadek zacieral rece, ze sobie symbolicznego kieliszka z nim wypije :P No ale coz.. ja nie mam nic do gadania.. A moze to ja juz taka wredna jestem :|

Aaa.. Ola u Ciebie tez 3mam kciuki za PJ!! Zobaczysz, ze Twoj zaliczy i wszystko bedzie ok!! :)

Tez mam taką nadzieje ze może jednak sie ulozy... ale,ale nie wiem naprawde.Teraz to mi przeszkadza ta cisza :(:(.. i tak ma być aż do soboty.. no pięknie :( Pati :) ale ciesz się że przyjedzie wogole! :)

Daria, ja sie ciesze ;) Tak wiec, bedziemy mialy wojakow na weekend :) I zobaczysz, ze ten weekend bedzie piekny i dla mnie i dla Ciebie!! :D Ide spac bo totalnie zmeczona jestem.. Dobranoc ;*

U Ciebie napewno pięknie będzie :) Z moim weekendem no cuż nie wiadomo... może jednak się uda.. no już sama nie wiem... Dobej Nocki Pati :)