Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

No widzisz Ewcia jak dobrze, niedługo się zobaczycie! I Pauluni żołnierz przyjedzie...same dobre wiadomości! Wiedziałam że tak będzie !z wojskiem tak bywa,nie ma co się załamywać bo tam wszystko moze sie zdarzyc,jeden dzień myslimy ze zobaczymy swojego wojaka za miesiąc a tu niespodzianka przyjeżdża za tydzien:) Także reszta dziewczyn nie martwcie się może Wasi też przyjadą,głowa do góry!

Gość cholerne zycie
zycze wam zeby wasze polowki nie wyszly z tego woja takie zryte jak moj maz

jeeeejjjjjkuuuu:) juz dawno nie bylam taka szczesliwa!!!!!!:D jutro moj skarb do mnie przyjedzie!!!!!!!!!!!:D nie pojde do szkoly na egzamin no ale trudno:)

kochane :D a moj tez przyjeszzda, a juz miałam wizje 4 tygodni.... wam tez zycze szczescia...a teraz wracam do wosu :D i juz jestem arbiturientą przerytego renomowanego liceum ktore styrało mi głowe...:)

Witajcie Kobitki:) Właśnie skończyłam sprzątać i zaczynam powoli się ogarniać:) o 13 jadę po mojego Miśka:D:D On już siedzi w pociągu od 5:30! a ja będę musiała na Niego czekać na dworcu ponad dwie godziny:P to chyba będą dwie najdłuższe godziny w moim życiu:P hihihi Oczywiście obowiązkowo już mam motylki w brzuchu:P Już dzisiaj życzę wszystkim miłego weekendu i tym które spędzą go ze swoimi Wojakami i tym które nie! Przykro mi że nie wszystkie możemy się dzisiaj cieszyć:o ehhh... takie to wojsko jest:o Pewnie nie będę tutaj często zaglądała przez ten tydzień pewnie jak większość z Nas:) to 🖐️ :)

Witam kobietki! Oooo..widze że tu cisza się zapowiada w majowy weekend! Ja jeszcze jutro i w poniedziałek sobie poczekam,ale mam nadzieję ze jakos zlecą te dwa dni do przyjazdu mojego miśka. Póki co sprzątam zeby jakos szybciej czas minął! Dziewczynom,które juz się nie pojawią życzę miłego weekendu,ja jeszcze napewno pobędę jutro i pojutrze. Ale ciepełko u mnie..miodzio!

witam :) juz mi sie za bardzo nie podoba ta jednostka :( a to wszystko prez ten cholerny zasięg! niby wszystko jest pieknie no ale jestem przyzwyczajona ze caly czas moge z nim pisac! zawsze rano puszczalam mu strzalke i wtedy zaczynalismy pisac i tak bylo caly dzien z przerwami na jedzenie i jak mialam jakis wazny wyklad a teraz caly czas slysze \"abonent chwilowo niedostepny\" wrrrrrrrrr misiek mowi ze oby do piatku no ale przeciez tak bedzie jeszcze przez pol roku :( a dzis ma juz pierwsza sluzbe a na sluzbach zawsze ja mu \"towarzyszylam\" zeby nie zasnal a teraz nie bedzie wcale zasiegu!

bo to jest dziura poza miastem w jakims lesie i na dodatek w jakims dole chyba kurcze a myslalam ze jak bedzie blizej to nie bedzie z tym problemu a tu masz... ale mowil ze jak w pokoju kolo parapetu stanie to czasem lapie zasieg albo jak stoi na takim boisku troche nedzne to pocieszenie ale zawsze to cos... a jeszcze dzis napisal ze daja tam lepsze jedzenie tylko ze mniej a w pokoju maja nawet firanki i kwiatki

O to prosze jak pokoik urządzony,jak na wakacjach:))) To faktycznie przerąbane z tym zasięgiem:( A mojego przenoszą w środe po długim weekendzie...

kurcze no widze,ze wiekszosc ma swoich facetow przy boku na weekend nie to co ja;/cholera jasna...ja zobacze go dopiero 11 maja najwczesniej;/

fajnie Ci...no ja nie wiem czy on przyjedzie napewno tego 11;/kuzwa i z tym weselem musze sama załatwiac i z tymi ludzmi sie uzerac....wiecie szczerze Wam powiem, ze przez to wszystko odechciewa mi sie sierpnia;/kuzwa jak ludzie nagadaja jacy sa chamscy...a poreszta jak tak dalej pojdzie to cholera chyba na dworze przed blokiem wesele se zrobie;/

Ale pogoda się u mnie zepsuła:( tak leje i wieje brrr.... A ja miałam nadzieję,ze spędze niedziele jeżdżac rowerkiem i wogóle na powietrzu a tu chyba nici:( I znowu będzie się ten czas wlókł do wtorku:(

Paula zleci szybko zobaczysz...tez własnie czekam do Czwartku:(!! NataLia nareszcie sie doczekałas .. nalezalo Ci sie to wkoncu, Fajnie ze teraz jestescie sobie razem... Jest czego pozazdroscic:P

a ja musze czekac do piatku albo soboty :P nie mam czasu dzis pisac bo wymieniamy meble i ciagle musze pomagac w ustawianiu rzeczy ale gadalam troche z Bartkiem bo on jest dzis dyzurnym i odbiera telefony wiec zadzwonilam na jednostke i troche pogadalismy. Mowil ze jedzenie troche jak w restauracji :) no i w ogole jest fajnie i smiesznie tylko ten zasieg wszystko psuje no ale jakos damy rade

Napewno sie doczekasz! 4 dni to nie jest duzo , da sie jeszcze wytrzymac:) zleci szybko, ja tez niestety musze czekać ... wiec poczekamy sobie razem...:P Ide Spać .... byle do Jutra.... Dobranoc!

Paulunia kiedy się dowiedziałaś że przyjedzie? Bo jeszcze wczoraj pisałaś że go nie będzie:) Madziara ja też swojego zobaczę w połowie maja dopiero:(

Witam kobietki:) Ja już po kościółku okropnie dzisiaj zimno.. :( Nie lubie niedzieli bo zawsze mi się dłuży ten dzień,zresztą mój misiek też nie lubi i napewno cały dzień będzie narzekał na nudę! Ale jeszcze dziś i jutro,dwa dni i już przyjedzie:))) Nie mogę się doczekać. Pozdrawiam, miłego dzionka

no pewnie lepsze 4 dni niż nic!Przez cztery dni też można wiele rzeczy razem zrobić:)))

:)).... no można się sobą nacieszyć spędzając razem czas prawda?

Paulunia a Twój gdzie jest wogóle we woju?daleko masz do niego?

a no to jeszcze nie tak źle! Ja mieszkam koło Poznania a misiejk jest w tej chwili na Mazurach w Ostródzie,ale w przyszłym 10 maja będzie już bliżej dwie godz samochodem

Mój misiek ma najlepszego kolege spod Krakowa własnie i teraz jest z nim w Ostródzie:) A teraz jak go przeniosa to faktycznie 100 km no moze troszke więcej ale jak jechalismy to jakies dwie godz

Czesc Necia:) To faktycznie daleko..:( Mój teraz ze szkółki jedzie 6 godz do domku i mi się wydawało ze to kawał drogi ale jak widać Twoj ma znacznie gorzej

A moj ma dzis rowno jeszcze 6 miesiecy we woju tzn odliczam do dnia gdzie max pobor zimowy musi wyjsc bo on narazie nie wie kiedy wyjda,pewnie na macierzy im powiedza

NO Paulunia, mam nadzieje, że to szybko zleci:D Juz się ciesze:) A kiedy Twój bierze urlop? Szkoda,że urlopu nie da sie podzielić na dwa razy. Olu to raz krócej od mojego:)