Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

kurcze a moj chyba tez niedlugo pojdzie do woja. Ale poki co broni sie rekami i nogami :D

Hej dziewczyny moj misiek ma jakas ciezka angine i jest na izbie chrych od wczoraj :) mowi ze dzis sie gorzej czuje a lekarz bedze tam dopiero jutro :( Pojebane wojsko !!!! nawet sie do mnie nie odzywa, chyba tak zle sie czuje ze spi caly czas :(

Oj widze ze tu pustki...pewnie spedzacie czas ze swoimi wojakami:) fajnie macie...ale co ja juz w piatek bede sie cieszyc bo moj Misi przyjedzie:) pozdrowionka i milego dnia zycze

Jeszcze godzinka i mój misiu już będzie na miejscu,jestem taka szczęśliwa i mam ogromnego stresa..jakbyśmy mieli się dopiero poznać! Już Wam życzę udanego weekendu majowego,być może że tu zajrze bo pewnie nie będziemy spędzać z moim żołnierzem 24 godz dziennie więc dla Was tez znajdę czas,pozdrawiam!

w koncu udalo sie nam pogadac przez godzine :) normalnie sukces! no i opowiadal mi o tej fali... wiec na poczatku spyatli go czy maja go traktowac falowo czy regulaminowo to powiedzial ze falowo no i teraz jak lezy w lozku to jedna noge musi miec na podlodze jako uziemienie musi miec wszystkie guziki w pizamie zapiete i znac wszystkie prawa i slowa jakiejs piosenki i scieli im lozka i niedlugo bedzie mial obcinke :( tzn wedlug tego co mu mowili to bedzie musial zrobic tyle przysiadfow i pompek ile wynosi roznica jego DDC i dziadka ktory go bedzie obcinal i jeszcze dostanie tyle razy pasem ile DDC ma dziadek i ma jeszcze za[placic 50zl... tylko ze to sie zwroci bo on bedzie obcinal nastepnych mlodych... w sumie niektorzy mowia ze nie beda go tak traktowac ale kto ich tam wie no ale potem juz bedzie mial luz. wczoraj mowil ze sietak ponapijali ze z nożami biegali az strach spac a w kantynie nawet browary sprezdaja normalnie az zaniemowilam ja nie wiem gdzie on trafil...

a jeszcze dodatkowo to mi powiedzial ze ta jednostka to jest \"jednostka sluzb\" no i maja sluzbe co 24 godziny non stop!!! i po sluzbie moga wyjsc na stalke do 24. jejku ja nie wiem jak to bedzie normalnie z tymi sluzbami to przesada a co do tej obcinki to i tak dobrze bo mowil ze na innym bloku to sie placi po 200lub 300 zl normalnie szok ale tez nie myslcie ze tam jest tak strasznie Bartek mowi ze oni po prostu dbaja o tradycje ale po obcince juz bedzie mial spokoj

witam kobietki:) u mnie wlasnie byly zareczyny mojej siostry...:)teakie niespodziewane w sumie...:):):) ale bardzo fajne...tez tak chce:) a co do obcinki to u mojego miska nie bylo czegos takiego na szczescie...on wogole od razu trafil na macierz, nie musial zmieniac jednostki tylko pokoj;)

to fajnie mial chyba nie moze byc nic lepszego! moj jest tylko ze starszymi i wszyscy jego koledzy sa gdzies indziej, w ogole w ustce zawsze sie razem wyglupiali do pozna a tutaj 22 i wszyscy ida spac i powiedzial ze tu nie ma czegos takiego jak koledzy i nie bedzie... naprawde mu wspolczuje

Ewcia na poczatku wiadomo ze nie da sie kogos ocenic, Michal tez na poczatku mial dystans do wszystkich ale oni tam przebywaja ze soba praktycznie 24h wiec napewno znajdzie sie ktos z kim znajdzie wspolny jezyk:)

Gość bbeata
witam was :) a ma ktoras moze chlopaka w jednostce w zachodniopomorskim?

wiesz wiekszosc z nich niedlugo odejdzie bo tam prawie nie ma mlodych wiec nie ma na to czasu poza tym on chyba nawet nie chce :) jak zaczal mi dzis o nich opowiadac to tak sie usmialam :D mowil ze sa tak powykrecani jakby z czarnobyla i zezowaci i w wiekszosci rudzi i jeszcze seplenia :D mowil ze jak tam spojrzal w lustro to pierwsza mysl to taka ze jest naprawde przystojny :) i w ogole opowiadal co oni tam robia to np chodza do lasu i liscie zamiataja normalnie totalna glupota ale w koncu cos robic musza :D

pa Mariolka :) beata a o jaka miejscowosc dokladnie chodzi? wiem ze ktoras z dziewczyn ma w Czarnym ale nie wiem czy to juz zachodniopomorskie :P

no dobra lece narazie i ja moze wpadne pozniej musze troche sie pogimnastykowac :P

kurczem zemdlało mi sie dzisiaj;/tak normalnie samo z siebie i nie wiem dlaczego;/jeszcze kumpela tak sie zdygała,ze napisała odrazu esa do mojego Miska i jeszcze nie potrzebnie go wystraszyla;/ wogle czujem sie strasznie;/

a co do tej obcinki moj Misiek nie miał czegos takiego naszczescie:)on tez jest w jednej jednostce:)tylko budynki zmienil

widze ze naprawde korzystacie z tego weekendu :) ja wlasnie skonczylam ogladac moja studniowke, tak jakos wlaczylam zeby na miśka popatrzec ale teraz juz ide spac, on tez spi bo sie zmeczyl gra w pilkarzyki :D zycze wam wszystkim kolorowych snow papa

czesc kochane:) ja wlasnie wrocilam z piwa, znajomi mnie wyciagneli:) Moje kochanie nie jechal na macierz, jest w tej samej jednostce przez cala sluzbe. Takze nie ma zadnej fali itp... Co do pytania mojej imienniczki- Beaty to moj zolnierz jest w zaczodniopomorskim w jednostce w Choszcznie. A Twoj?

Witam kobietki! Ja już z moim miśkiem tzn teraz akurat jest w swoim domku ale niedługo przyjedzie i spędzimy cały dzień razem!!! Mamy zamiar odwiedzić troche rodzinki, pospacerować bo dziś ładna pogoda i wogóle wykorzystać każdą razem spędzoną chwile. Tak bym chciała zeby już został tu na zawsze i nie odjeżdżał ale póki co staram się o tym nie myśleć.Nie warto psuć sobie humoru! Miłego dnia życzę,buziaczki Wy też się doczekacie!

Ja juz jutro zobacze mojego kociaka ale jestem happy:D:D:D tak bardzo sie za nim stesknilam:( 2 tygodnie bez Niego to męczarnia:( ale wazne ze juz jutro bedzie ze mna:)

siemka wam!! Moj wojaczek tez jutro przyjezdza i zostaje do niedzieli...:) jestem HAPPY!!!! najgorsze jest to ze dzisiejszy dzien bedzie mi sie cholernie ciągnął...;/ Paula mowiłam ze sie doczekamy i szybko zleci :) PoZdrOwiOnnnka!!! :):):):):):)

siemka :) dzis caly dzien sie uczylam ale w koncu zrobilam sobie troche przerwy bo juz nie moge... tzn caly dzien ale dodam ze o 13 wstalam z lozka :D normalnie dzis Bartek dostal pierwszy zold w tej jednostce i zamiast 180zl to dostal 150... podobno za reszte maja im kupowac srodki czystosci ale napewno im nie beda kupowac rzeczy za 30zl raz w miesiacu... nie wiem jak oni to licza ale Bartek jest wkurzony bo na same fajki potrzebuje 180 zl a bilety woda i karta tez troche kosztuja. ale przynajmniej ze stalkami nie bedzie problemu bo niby za co on na nie bedzie jezdzil :D a u nich w jednostce ze wzgledu na to ze sa caly czas sluzby to oprocz urlopu moga dostac 2 przepustki po 5 dni czyli dodatkowo 10 dni wolnego :) nawet dobra wiadomosc a teraz Bartek zapisal sie na nastepny tydzien na PJ no i trzymam kciuki zeby sie w koncu udalo bo to bedzie juz 6 tydzien :(

Gość cieć jakich mało
Jako osoba zupełnie nie związana z tematem ale zainteresowana nabijaniem durnych postów wklepię, żeby było wam weselej, piosenkę w temacie tego wątku: Godzina piąta minut trzydzieści kiedy pobudka zagrała grupa rezerwy szła do cywila niejedna panna płakała Niejednej pannie, żal się zrobiło i serce z bólu zadrżało, że jej kochanek szedł do cywila a jej się dziecko zostało Na dworcu głównym w mieście Włocławku wszystkie się panny zebrały z kamieniem w ręku, z dzieckiem na ręku na rezerwistów czekały Lecz to nie honor dla rezerwisty by na peronie z panną stać Wsiadł do pociągu, zatrzasnął drzwiami i tak się pożegnał z pannami Wsiadł do pociągu, usiadł przy oknie, a pociąg ruszył z łoskotem A wszystkie panny głowy spuściły poszły do domu z powrotem Poszły do domu, za piecem siadły i tak cichutko płakały synu, ach synu, ojciec w cywilu a jego adres nieznany Nazajutrz rano poszły do sztabu pytać o adres miłego a szef im na to - spierdalaj szmato u nas nie było takiego

Czesc:)jak tam mija Wam weekend?:> ja myślałam,ze bedzie duzo,duzo gorzej,ale od czego ma sie znajomych:)oni sie o mnie zatroszczyli i nie daja sie nudzic:D!!cigle gdzies mnie ciagna:)a dzis przyjezdza moja szwagierka:)stwierdzila,ze nie chce jej sie uczyc do jutrzejszej matury;p i przyjezdza na ploty;)no a za tydzien chyyyyyyba bede miała sowjego wojaka:)a Wy juz nie:P:P:P:Pno ale Wy teraz macie a ja nie;(no ale coz...:) no nic mykam poskładac swoje ciuchy:D papa:) a i życzę miłego dnia:)

witam :) ale dzis sloneczko ladnie swieci ale ja i tak siedze w domku troche sie uczylam a tak poza tym to pisze eski z moim misiem. W ogole sie smiejemy ze w tym tygodniu ma az 3 niedziele :P wczoraj jeden ze starszego poboru powiedzial ze nastepnym razem jak mu nie dadza Pj to pojdzie zagadac bo teraz juz za pozno :) a wiec musze sie ostro brac do pracy bo jak ta Pj wypali to juz sie nie zdaze nauczyc na moje egzaminki a wczoraj to sie pomylilam bo to bedzie 5 tydzien a nie 6 w sumie male pocieszenie bo to i tak masakra :D ale co nas nie zabije to nas wzmocni :P

Mój Tomuś miał przyjechać na ten weekend, ale przedwczoraj zadzwonił , że przyjedzie za tydzień w środę:0 - To dobra wiadomość:) Zła to taka, ze wczoraj poszedł po batalionie na skałkę i jak zadzwonił to wyczułam po głosie , że już jest po piwku i zapytałam normalnie a on powiedział , ze zaraz jedzie do jednostki. Nie wiem czy ze strachu, zebym się nie denerwowała to mnie okłamał, że jedno poiwko wypił a wyczułam , że więcej. POtem jak za godzine zadzwonił to słyszałam w oddali śmiechy jakiś lasek, to powiedział, że nie z nim siedzą tylko gdzieś obok, i żebym się nie denerwowała, potem znowu jak zadzwonił to powiedział , ze juz jest na batalionie a okazało się , ze jeszcze był w barze😠 Tak się strasznie z nim pokłóciłam, poszło o te laski, i napisałam mu że z nami koniec, chyba że wytłumaczy mi co one tam robiły koło niego i ni odpisał już. On ma tak, ze jak wypije to nie rozmawia ze m,ną przez telefon, bo jak się strasznie wkurzam a on się głupio tłumaczy że wypłi mniej niż w rzeczywistości, a ja nie lubie jak on mnie okłamuje pod tym względem, wole wiedzieć prawdę, ale on myśli, ze jak powie że mniej wypił, to że ja będę spokojna a to jest na odwrót. Co do tej smutnej wieści , to to, że od godz. 18 wczoraj ma wyłączony telefon do teraz, bardzo się martwię, co się stało:(:(:( bo nigdy nie wyłączał telefonu i codziennie wieczorem o 22 i rano dzwonił do mnie a tu cisza. Spróbuje się chyba na jednostkę dodzwonić. Te stałki to jest najgorsza rzecz, jaką mogli wymyślęc w wojsku, bo nawet jak facet ma swoją kobiete, to wiadomo, ze jak pójdzie z innymi na piwo , to inii moga jakies dziewczyny zaprosić do stolika i wtedy skazany jest na ich obecność :(:(😠