Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Zadzwoniłam na jednostkę i rozmawiałam z nim. POwiedział, że kapitan zabrał mu wczoraj komórkę bo za długo ze mną rozmawiał, zapierał się że jestem przewrażliwiona, że to było gdzieś na błoniach i dlatego te głosy było słychać i że jest \"czysty\", że z żdaną laską nie gadał;/. Ale i tak jestem na niego wkurzona., może potem mi przejdzie.

Gość pauunia
Czołem dziewczynki:) jak tam weekend mija??:)

Cześć kobietki,u mnie wszystko wporządku,spędzam z miśkiem całe dnie ale niestety ten czas tak leci,że już pojutrze znowu zostanę sama:( póki co korzystamy jak najwięcej odwiedziliśmy już znajomych,rodzinkę,obejrzałam płyte z przysięgi i wogóle jednym słowem SUPER!Niech to trwa i trwa jak najdłużej!!! Pozdrawiam

Hej dziewczynki! heh wlasnie przyszlam z maturki:) A zaraz lece na stacje po mojego Misiaka i calutki weekend tylko we dwoje:) jak ja sie ciesze:) Pozdrowionka

witam :) no moj misiek tez powinien dzis przyjechac ale niestety jeszcze poczekam ale wszystko wskazuje na to ze jeszcze tydzien ale wole sie nie nastawiac... dzis pisalismy ze 3 godzinki a teraz ma sluzbe wiec nic z tego bo w budynku nie ma zasiegu... wlasnie mnie to wkurza bo sluzby bedzie mial co 24 godz i nawet popisac nie mozna! Necia rozumiem Cie ja tez nienawidze jak mnie Bartek oklamuje tak tylko dla mojego spokoju i tez mu robie za to awantury i moze juz tak nie bedzie robil... a na Twoim miejscu tez bym sie zdenerwowala za te dziewczyny... no moj tylko raz byl na takiej stalce ze pil po egzaminie ale wszystko przed nami choc no tak jak mowilam ta jednostka jest tak daleko od centrum ze za bardzo nie chce sie nikomu stamtad ruszac poza tym przez te czeste sluzby maja stalki tylko do 24 a po trzecie to za 150 zl za bardzo nie zabaluje :D

no i faktycznie stalki to najgorsza rzecz... bo nawet Bartek mi obiecywal ze bedzie pil najwyzej 2 browarki ale wiadomo ze jak pojdzie z kumplami to wypije wiecej! no i z tymi laskami tez masz racje niektorzy sobie moga pozwolic a niektorzy nie a mimo to musza z nimi siedziec gadac itd... a tak w ogole to Bartek moze pic te dwa browarki w jednostce bo w kantynie sprzedaja :D

Daj spokój, w kantynie piwa sprzedają?Co za bzdura! Dzwonił Tomek i powiedział, że mieli przemarsz i było dużo ludzi i powiedział, ze z żadnymi dziewczynami nie siedfział. Wierzę mu:) Przyjeżdża w środę:)

to nie bzdura! te piwo to z pod lady no ale sprzedaja! mowil ze tam wieczorkiem to normalnie pijani chodza ale nie ma co sie dziwic to naprawde mala jednostka i w lesie wiec nikt za bardzo ich nie kontroluje. Tam sa w ogole dziwne obyczaje :D

No,:) mam nadzieje, że w ostatniej chwili nic nie zmienią:) i w końcu go zobacze:) Ale reprymendę to ode mnie dostanie , za te piwska :D:P

hej piekne:) ja juz jedną maturke mam za sobą- polski...teraz dalej wnglik i wos, a pozniej hista.. co jest najgorsze, moj Myszo przyjezdza jutro tylko na sobote, a ja sie ucze na wos na wtorek i nie moge sie z nim spotkac, nawet mamie nie mowie, zeby jej nie denerwowac...sama sie zresztą wkurzyłam lekko... a tak zobacze sie z nim , na 12 godzin to dwa razy po poł godziny jak z psem bede wychodzic ;/ buziaki kochane :) trzymajcie sie :)

hej:)heh widze,ze średnio dbacie o forum;)no ale jestescie usprawiedliwione macie swoich wojakow przy sobie;)ja pomimo,ze nie mam to tez jakos nie moge znalesc czasu zeby tu wpasc;/jeszcze kurcze jutro egzamin mnie czeka....straszne;/ale jakos to bedzie;)no i jeszcze tylko tydzien o nawet nie cały i mam swojego Misiaka:):):)na całe 72 godziny:)no nie całe ale dobre i to:) no nic mykam:)życze miłego weekendu:) buziaczki:*

Witam forumowiczki:) Trochę rzadko tu wpadam,ale same wiecie jak to jest kiedy wojaczek przyjeżdża:) Ale znalazłam chwilke bo akurat pojechał do domku a wieczorkiem robimy grilla bo on taki wygłodzony a poza tym moi rodzice wracają z urlopu i jeszcze go nie widzieli!Więc troszke sobie z nim pogawędzą:) Pogoda u mnie super! A jutro niedziela..i pożegnanie mnie czeka -COS OKROPNEGO!!!

Witajcie Kobietki:) Dlaczego ten tydzień minął tak szybko?!:( Niestety ja dzisiaj pożegnałam mojego Żołnierza! ehhh... i znowu wracam do szarej smutnej rzeczywistości:o Ten tydzień był jednym z najwspanialszych w moim życiu:) Nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkiego ale na pewno nadrobię zaległości! Trochę się spóźniłam bo jedna maturka już była ale teraz życzę zdającym Kobitą powodzenia!!!!!! 3majcie się będzie dobrze!!;)

Oj współczuje Wam tych pożegnań...to jest straszne;/ale gdyby nie było pożegnan niebyłoby powitań:)a powitania sa cudowne:)prawda?:> pozdrówcie swoich męzczyzn:)

Gość ktosieneczka
hej dziewczyny, powiedzcie mi... jak to jest... po ilu dniach w wojsku się dostaje pierwszą przepustkę... i jak to później wygląda.. tzn. ile przepustek w miesiącu i na jak długo? jeszcze mam jedno pytanko... czy jeśli się poprosi o jakąs konkretną jednostkę to zazwyczaj tam przydzielają czy raczej są chamscy i wysyłają jak najdalej? Bo mój chłopak jest zameldowany w Olsztynie ale bym chciała żeby trafił tutaj do mnie do Warszawy. Myślicie że jeśli poprosi to go przydzielą tu?

ktosieneczka a wiec to jest tak ze pierwsza przepustke ma sie po przysiedze a wiec okolo miesiaca ale zwykle jest wczesniej a potem to juz zalezy od jednostki ale raz w miesiacu to napewno :P poza tym im dluzej tam bedzie tym czesciej bedzie w domku a co do jednostki to na to sie nie ma wplywu i przydzielaja tam gdzie akurat zolnierzy potrzeba ale niekoniecznie najdalej :D

a przepustki sa najczesciej na 72godz a z tym proszeniem o jednostke to hmmm zawsze mozna sprobowac no ale watpie zeby to sie udalo wiem bo moj chlopak tez chcial byc blizej domu a jest 500km ode mnie...

Gość ktosieneczka
dzięki za odpowiedz :) jak po miesiącu jest już przepustka to spoczko :) pozdrówki

siemka:) widze ze ruch na forum ustal... Ja nie mam swojego zolnierza przy sobie... Łukasz dostanie te swoje 3 dni wygranego za strzelanie ale dopiero w lipcu po poligonie... I mowil ze jako jedyny wyjdzie na pj w lipcu, reszta musi czekac do cywila... Przejebane:( 4 tygodnie go nie widzialam i musze jeszcze tak dlugo czekac:(:(:( mam dolka... dlatego rzadko tu zagladam... Ryczec sie chce...... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

jeju:(bebe kurcze no jakie to wszystko nie sprawiedliwe!!!moze jednak przyjedzie wczesniej....myśl pozytywnie:)ja wiem,ze w takich sytuacjach to trudno myslec pozytywnie ale postaraj sie...zobacz juz nie długo koniec tego wszystkiego i bedziesz go miała cały czas:)dobrze bedzie:)zobaczysz:)

a ja z moim Miskiem mamy ciche dni;/juz drugi dzien sie nie odzywamy do siebie;(a przed tym jebanym wojskiem ani razu nie było takiego powaznego spiecia;/ja juz chce uslyszec jego glos.... kurcze on cos powiedział ja cos odpowiedziałam i od słowa do słowa rozpetała sie kłotnia...wczoraj rozmawiał ze swoim bratem i powiedział mu,ze w takij sytuacji to on nie wie czy wykorzysta ta pj za tydzien;(

dziewczynki życze poowdzenia na maturce wszystkim zdajacym całe szczeście ze ja swoja mama juz za soba :D

Witam:) Bebe współczuje że tak długo nie zobaczysz swojego Wojaka:o U mnie to było szczęście w nieszczęściu bo gdyby nie ta operacja na wyrostek to też bym mojego nie widziała jeszcze długo długo! Ale jakoś się udało!! Teraz prawdopodobnie też będę czekała do cywila ale pociesza mnie myśl że to tylko 79 DDC:) Najgorsze są te pierwsze dni po PJtce czy urlopie kiedy się trzeba od nowa przyzwyczaić do tego czekania i tęsknoty:o Miłej niedzieli!! 🌻

witam :) dzis sobie pisalam z Bartkiem przez 3 godzinki bo teraz juz poszedl na sluzbe i dopiero jutro po 15 bedziemy mogli :( ale powiedzial mi ze w piatek raczej przyjedzie ale ja za bardzo sie nie nastawiam bo wole byc mile zaskoczona niz niemilo rozczarowana :) a teraz zamierzam sie uczyc bo i tak nie mam nic lepszego do roboty, pogoda sie popsula a tak bylo fajnie... no ale trzeba sie brac do roboty choc szczerze mowiac to najgorszy termin na nasze spotkanie :( przez te cholerne egzaminy no ale zobaczymy jak to bedzie...

hej:)kurcze dzis mialam egzamin z fizjologi:P było strasznie:/kurcze jak zobaczylam te wszystkie nazwy itp itd to zgłupialam no ale zaliczyłam fartem na 4;)wiec cacy:)kurcze ja juz chce piatku:)ja chce do mojego Miska:):):) no nic 3majcie sie cieplutko,bo pogoda nam sie zepsuła;/

No i pojechał:(((( Znowu muszę się przyzwyczajać do tej cholernej samotności!Ale dzięki tej Pjtce naładowałam akumulatory i znowu mam siły czekać kolejne moze 2 a może i więcej tygodni!Tego nigdy nie wiadomo! Wiem ze jutro czy pojutrze będzie ciężko bo już się przyzwyczaiłam ze on tu był a teraz zostałam sama........ Rety jak ja kocham tego mojego żołnierza.MASAKRA!

Gość jusinka21
dziewczyny czytam i czytam to forum i plakac mi sie chce jak widze ze spedzacie mile chwile ze swoim zolnierzem...Jetem zalamana od czwartku nic nie jem nie potrafie przestac plakac :( chodzi o to ze moj poszedl do wojska 3 kwietnia Śremu kolo Poznania w srode teraz byla przysiega tak bardzo sie cieszylam ze go zobacze i tesknilam jak juz po przysiedze wkoncu wyszedl nie przywital sie ze mna na poczatku tylko na koncu ani nie pocalowal w drodze powrotnej nawet nie przytulil a w czwartek przyszedl i powiedzial ze on wszystko sobie przemyslal w wojsku i juz mnie nie kocha....:(( a przed wojskiem wszystko bylo dobrze mielismy plany na przyszlosc i nie mielismy zamiaru sie opuszczac...w czerwcu bylo by 1,5 roku zwiazku....dziewczyny co sie z nim stalo POMOZCIE !!!!!!!!!!!