Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

matko,jak ja sie nudze bez miska,normalnie weekendy sa najgorsze,w tygoniu ten czas jakos leci,ale weekend to tragedia normalnie......pogadalam sobie z miskiem ale krotko,bo on zmeczony,boo na kuchcni byli 5 godzin,ziemniaki obierali....pieprzone wojsko!!!!:)

no tak dla mnie tez wekendy sa najgorsze...caly czas tylko sie mysli jakby spedzilo sie z nim czas gdyby tylko byl tutaj...ale przeczekamy te wojsko a pozniej bedzie kazdy wekend z nim...

ta,masz racje,i dobrze ze juz jutro poniedzialek,to na uczelnie pojde itd,szybciej to minie...a w piatek go zobacze,o tym musze myslec a nie tu sie dolowac,mam zimne piwko w lodowce i chyba z niego skorzystam,hehe

hehe bo to byl zawsze dzien zaczynajacy tydzien gdzie mialo sie mniej czasu na widzenie ze swoim Lubym :P

dokladnie,a jak my mieszkalismy razem to zawsze w sobote balowalismy w niedziele gotowalismy i odpoczywalismy,a w poniedzialek,on musial do pracy ja na uczelnie i zawsze nazekalismy dlaczego weekend trwa tak krotko,eheh,a ty ze swoim dlugo jestes?

5 czerwca w moje urodzinki :D bedziemy razem 3 latka...ale jeszcze nie mieszkamy razem...a szkoda :) a jak u was?

Dziewczynki co zrobic zeby czas szybko mijał?? tak bym chciała zeby juz był sierpien...nie moge sie doczekac tych wakacji z moim kociakiem nad morzem:)

my jestesmy razem ponad rok,a zycie tak sie ulozylo ze po 3 miesiacach zaczelismy miszkac razem bo on mial szukac pracy u nas,to ja stwierdzilam ze moze szukac tam gdzie ja studiuje,i tak wyszlo,na poczatku bywalo roznie,kazdy mial swoje nawyki,ale potem po jakis 2 miesiacach super,wspolne sniadania obiady,wspolne zasypiane i budzenie sie razem,uwazam ze mieszkanie razem to szkola zycia,nam sie ulozylo,teraz jak widze tu czesc jego rzeczy i pusta polowe lozka to troche smutno,no ale wojsko tez jest dla nas sprawdzianem...kolejnym(ja mam urodziny 5 lipca.....jestes lew????)

paulunia mnie to juz kurwica bierze,a tak mi sie dluzy ze szok,i im wiecej mysle tym glupsze mysli w glowie

a mieszkanie z nim tez mi sie marzy...czasem mielismy np u mnie wolna chate kilka dni...wlasnie to budzenie i zasypianie sie kolo niego...ehh...

blizniak......to chyba dobry znak,ja jestem rakiem...raki z zasady sa gadatliwe i ufne do ludzi...moj jest strzelec,tak jak moj tata, a ja wlasnie otworzylam piwo n adobry sen,zadko pije ale dzis mam jakos chec

tak shilla to jest piekne,jak zasypia sie wtulonym w siebie,budzi sie je razem,dla mnie to jest cudowne uczucie,jak sie kogos kocha to powinno sie byc caly czas przy nim

ale para z blizniakow to podobnie zadna...bo blizniak to marzyciel i takie tam inne :) piwko...ja nie ryzykuje...gardlo prawie wyleczone teraz katar mnie meczy :(

oj biedaku,u mnie w rodzinie tez wszyscy przeziebieni,rak i strzelec ...to nie wiem,ale roznimy sie od siebie bardzo,ja to mam caly tydzien egzaminy,wiec dzis ostatni termin zeby wypic piwo,a jeszcze mama miska w piatek robi impreze po przysiedze.....juz mysle jak tu wykrecic sie od picia,ehhe

kurcze Ty juz na przysiege pojedziesz:) ja jeszcze 10 dni poczekam ale za to pozniej ma sporo przepustki...juz mowil ze bedziemy sie szlajac po jaworznie bo tam jego cala rodzinka mieszka...ja tam by wolala sie gdzies tylko z nim zaszyc :) No a pozniej w sobote wileka impreza w pubie znajomych:) Jego i moje urodzinki no i nasze 3 latka :D

ja tylko dam niesmiertelnik no bo co innego...i tak tak nic nie moze zabrac ze soba...

taa ,w koncu przysiega,ale tylko 72 h wolnego,powiem ci ze my mielismy plany zostac w tej ostrodzie sami,ale rodzina i przyjaciele nalegali,ale juz na nastepna przepustke tam zostaniemy,i bede go miala tylko dla siebie,wiesz z dnia na dzien utwierdzam sie w przekonaniu ze te wojsko to popierdolona instytucje!!!!!!!!!!

moj tak strasznie nie narzeka...nie ma starszego poboru wiec nie ma fali...mowi tylko ze jest straszny burdel...

moj tez nie nazeka tylko mowi ze ludzie rozni sa niektorzy ciezcy do przebywania....ale to tak jak wszedzie