Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

moj przyjezdza w piatek i mam chce z nim pomowic,ale z drugiej strony to co ja mu powiem....wkurzasz mnie!!!!!!!!!!!!sama nie wiem,heheeh

Ja mu powiedzialam u niego jak lezelismy z soboty na niedziele zeby dal mi chwile spokoju, ze chce spac a nie tylko sie przytulac i calowac. Ile mozna?? 2 w nocy a on mi zyc nie daje...

ja tak bym swojemu nie powiedziala :P BO ja bym sie do niego kelila pierwsza:P Lubie sie tulic i calowac!!:D ALe dzwonil do mnie !! juz mi przeszlo!! nie moge sie doczekac spotkania!! ALe ja GO KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Powiedzial ze \"dobra juz dobra, ale wiesz ze itak mam zawsze na ciebie ochote.Ale idz spac, bo wiem ze 2 dni nie spalas...\" zreszta on tez cala noc wczesniej nie spal bo jechal w pociagu.

zamykam oczy, ale kurcze jesli jestes po dwoch nieprzespanych nocach i lewdo zyjesz to tez nie mialabys sil do przytulania. Ja nie pisze ze nie lubie tego robic, ale sa sytuacje gdzie nie mam na to sil po prostu...

Ide spac, bo jestem wykonczona. Wczoraj z miskiem moim bylismy na koncercie Budki Suflera i wrocilismy pozno, a o 5 odwozilam go na pociag...bede po 21. Buziaki

Czesc dziewczynki🖐️ ale mi sie nudzi..moj w pracy..no ale cała noc dla nas:):):) Jusinka ale pojechałas byłemu po ambicji:) Mogła by juz byc 23:P Byłam dzisiaj u dentysty:( i w piatek czeka mnie to samo:( masakra:(

witam ponownie :) wlasnie przestal mnie bolec ząb normalnie co za ulga... a my znow o tym urlopie gadamy a mamm juz dosc tego tematu... jusinka swietny ten tekst i w ogole zycze zeby wszystko Ci sie dobrze ulozylo z tym nowym \"starym\" facetem :D dziewczyny nie przejmujcie sie takim nastrojem bo to przejdzie to mozna porownac do jakiejs takiej fazy przyzwyczajaenia ja np mialam tak bardzo dlugo ale teraz juz ok :) i tez mialam dylematy co do innych chlopakow byl nawet czas ze myslalam non stop o innym chlopaku ode mnie ze studiow bo on sie we mnie zabujal ale nic z tego nie wyszlo bo za kazdym razem jak chcial sie ze mna umowic to rozsadek bral gore i odmawialam i gadalismy tylko w szkole a teraz w wakacje on idzie do woja :Dtakie sytuacje trzeba przeczekac ale udawac ze wszystko jest ok bo chlopcy czuja ze cos jest nie tak

ale tu dzis pusto :( ja przegladam sobie neta i szukam jakiegos miejsca na ten urlop... on tez mnie wkurza bo chce jechac w gory to powiedzialam ze pojedziemy i juz to on mowi ze nie bo ja nie bede w formie no i znow wszystko na mojej glowie to pomyslalam ze pojedziemy nad jezioro biale do okuninki nawet ceny pokoi nie sa takie straszne mysle ze jakby wynajac na 6 dni to 500zl powinno wystarczyc wiec chyba go spytam co o tym mysli. eh juz nie mam do tego glowy i chyba ide spac on dzis na zmywaku wiec i tak dlugo nie popiszemy... dobranoc dziewczynki trzymajcie sie

Hah pierwszy raz zdarza mi sie tutaj byc pierwsza :) ale to dlatego ze dzis egzamin z matematyki dyskretnej mam :) Milusiego dzionka :)

Miłego dnia kobietki:) kurde coś mnie głowa od rana boli:(

Aaaa zapomniałam Wam napisac...u mojego miśka w jednostce podobno juz tez gadają o wyjsciu 30 wrzesnia ze względu na te wyrownanie....niewiem juz co o tym myslec ale z zimowego poboru juz Blondyneczka o tym wspomniała,Maxunia tez hmm coraz wiecej nas jest moze faktycznie jakas prawda w tym jest

WItam WaS Gorąco;* Moj Poszedł do pracy dzis i juro tez idzie i w czwartek tez niestety ;/ takze mam dla siebie troche czasu... Musze sie wam przyznac ze jego siostra mnie tak wkurwia ze jej jebne kiedys wkoncu...takie mam przez nia nerwy ze sie gotuje we mnie...gorszej idiotki nie widziałam jak zyje;/ Suri no cos mowią o tym , moze cos w tym prawdy jest troszke... Dziwny ten jego urlop...;/ myslałam ze bedzie lepszy ale sie przeliczyłam

Oj blondyneczka napewno bedzie ok jeszcze kilka dni przed Wami wiec bedzie super no i troche kasy zarobi jak poszedl do pracy zawsze sie przyda.. A siostra młodsza czy starsza?chcesz czy nie, jak macie powazne plany to musisz sie pogodzic ze bedziesz z nia rodzina wiec lepiej jej nie bij:)

Siostra ma 22 lata ale takie dziecko jebniete tylko humor mi zepsuła idiotka, w sumie to mamy powazniejsze plany ale ja z nia w zgodzie napewno nie bede...Beznadzieja;/

No zdarzają sie faktycznie takie osobniki:) Dobrze ze moj ma dwoch braci super faceci jeden ma 27 lat i za 3 miesiace slub ,drugi 26 i w maju bedzie ksiedzem:) No i ja tez mam zreszta super brata czasem jak to miedzy rodzenstwem sa spiecia ale ogolnie jest ok...bo nie mieszkamy razem:) pewnie jakbysmy mieszkali to juz nie byloby tak dobrze!

hej kobity,ale sie nudze bez mego..tragedia,no ale w piatek przyjezdza na pjtke wiec sie ciesze...a co do rodziny to niestety bedadz z kims trzeba zaakceptowac jego rodzine....uffffffffff..........

wlasnie pofarbowalam wlosy ,stwerdzilam ze musze cos odmienic bo jak mego nie ma na codzien to nawet mi sie srtoic nie chce,tylko na pjtki sie pindze....aj...trzeba cos zmienic

własnie moj misiu mi napisał ze nie przyjezdza za 8 dni tylko za 3 czyli w piątek...ach ten michu:) wczoraj pojechał ,w piatek przyjedzie nic tylko się cieszyc! Dzis wybieram się w poszukiwaniu ciuszkow na wesele do kuzyna! ale napewno w niczym nie bede sie sobie podobac!

hej dziewczyny!! Trochę mnie nie było ale to dlatego, że mój Wojak sie odmulał:D:D:D Niestety następna pj - tka dopiero za 2 tyg:/ ale w niedizele wybieram sie z teściami do niego więc nie narzekam!! Też słyszałam o wyrównaniu rocznika tylko, że mój mówił o wychodzeniu wiosny wcześniej o miesiąc. Mówił, że podobno tym co przyszli teraz i mieli mówione że na 12 zrobili jednak 9 dlatego, że od nowego roku chcą zrobić 12 i żeby nie byli pomieszani to wiosnę mają wypuścić końcem roku. zobaczymy ile w tym prawdy. Mam nadzieje, ze dużo:D:D:D Suri udanych łowów!! A i Justysia normalnie niesamowicie mu pojechałaś gratki!!! Niech żałuje koleś!!

Necia jak będziesz napisz czy doszło Ci moje zdjęcie bo ostatnio coś się pieprzy z pocztą na wp i nie wiem w końcu czy wysłało a nie chce po 500 razy wysyłać!

a ja wlasnie bylam na spotkaniu z kolego tak sobie pogadac,i byli jeszcze nasi znajomi(para)i tak mi sie smutno zrobilo ze ja nie mam swego miska przy sobie i nie moge chodzic z nim,spedzac czasu codzinnie i tak mi jakos sie smutno zrobilo:(

Andzelina ja też to często mam i wtedy strasznie się denerwuje na jebany MON!!!