Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny:D Ja pożegnałam już niestety mojego Żołnierza:) Z niecierpliwością czekam na kolejne niespodzianki:D Jesionki jak nastroje?? Na pewno nie możecie się doczekać... Ale to tylko kilka dni:) Witam nową forumowiczke:D Pozdrawiam

Witam :) Aniu69 witaj na forum :) Dobrze że trafiłaś na tą stronkę, z dziewczynami łatwiej jest przetrwać wojsko:) Ja już to mam prawie za sobą i strasznie się cieszę że trafiłam na forum :) Może tak być że Twój Wojak dostanie odmulacza tak jak mówi Suri :) Ehhh.... jakie to mile uczucie wiedzieć że za kilka dni będzie koniec tego syfu:) Życzę Wam żeby te chwile jak najszybciej i u Was nastały :)

A daj spokoj siedze dzis w domu bo nie ma sil nigdzie wylazic ..a na sloncu wieki nie bede siedziec..ale prawdopodobnie zapowiadali ze zmieni sie pogoda od nowego tygodnia!! Ja sie tylko zastanawiam jak NAsi WOjskowi wytrzymuja w taki upal w takim stroju!!

No ja im serdecznie współczuję muszą się gotować w tych mundurach :o mój na szczęście jest na urlopie więc narazie ma spokój:) Aniu69 właśnie opowiedz coś o sobie i swoim Wojaku jeśli oczywiście chcesz:) ile macie lat ile ze sobą jesteście :)

dziewczyny powiedzcie mi co myslicie o zwiazku jak dziewczyna ma 21 lat a chlopak 18 ??

hehe ostatnio rozmawialam na ten temat z kolezanka i doszlysmy do wniosku ze jest moda na mlodszego :P Ona ma mlodszego i jesczze jedna ma mlodszego:) HEhe al tak powaznie.. 18 lat na chlopaka to taki glupiutki moze byc jesczze (oczywiscie nie chce w zaden sposob kogos obrazac) Mam znajomych i powiem Ci ze jednym tylko seks narkotyki i panienki w glowie ..a inni juz pracuja i zarabiaja nawe 800 - 1000 zl miesiecznie!! Wiec to jest wasz wybor.Ale jesli dobrze sie dogadujecie i czujecie sie w swoim towarzystwie bez zarzutu ..to czemu nie ? Nie przekonasz sie mozesz zalowac..

zamykam...wlaasnie wiem ze facet 18 latek ma jeszcze pstro w glowie bo tak jest przewaznie ale jest paru takichh ktorcyh ja znam ze sa naprawde fajnymi i ulozonymi facetami...On wlasnie jak na swoj wiek powaznie mysli jest przedewszystkim dobrze wychowany bardzo mily kulturallny nie pali piwko to moze jedno i to wszystko ma poczuucie humoru jest taki opiekunczy....no i przystojny :))

Ja bym nie mogła mieć młodszego faceta choćby nie wiem jak był mądry i ułożony nie wiem dlaczego ale źle bym się czuła :)

no wiec nie widze problemu :P Moja babacia jest starsza od Dziadka o 10 lat :D Wiesz nie jestem na Twoim miejscu nie znam go osobiscie (a po opisie najtrudniej kogos ocenic) ale mysle ze on nie mysli jesczze o powaznym zwiazku a Ty chyba tego oczekujesz .. On moze do tego podchodzi troche inaczej..wiesz nie wiem co Ci powiedziec Mozecie sie narazie ze soba spotykac jako kolega - kolezanka - nie musicie od razuze soba chodzic. Ale jak go juz znasz dluzej i mniej wiecej wiesz co i jak To sprobuj

Nata - ja tez nie chcialabym miec mlodszego ani w swoim wieku ..nie wiem czemu ale tez dla mnie to dziwne ..ale znam osoby co dobrze sie z tym czuja i im to nie przeszkadza :) Staram sie zrozumiec i nie przeszkadza mi to w relacjach z nimi PS.Wyslijcie mi swoje foto :) Bo jeszcze nie mam :) gandziia89@yahoo.pl

no wlasnie to jest problem ze on napewno nie mysli o czyms powaznym chociaz nie wiem co on tam sobie mysli...a ja chcialabym kogos na stale nie zwiazku na jakis czas.... i tu jest minus tej cales sytuacji wlasnie ten wiek....i znowu jestem w kropce :/

Ależ mi też to nie przeszkadza ale zanałam kilka takich par i nie skończyło się to dobrze :o dlatego jakoś mi się takie związki nie widzą :O ok wyślę ja również Twoje poproszę bo nie mam :) ncisowska@onet.eu

justysinka taka z Ciebie laska nie wierzę że nie możesz znaleźć faceta w swoim wieku albo starszego :) Na pewno nie możesz się odgonić od Wielbicieli :)

jusinka no wlasnie tez by mnie nie interesowaly zwiazki \"na chwile\".. To jesli Ty chcesz czegos wiecej to moze z nim pogadaj .Powiedz czego Ty oczekujesz jesli bedzie mial podobne poglady ... Chociaz popatrz z innej strony : Mialabys starszego chlopaka to by zarabial i moze mial samochod i jakis kat.. A jak bedzisz chciala zeby on do Ciebie orzyszedl na noc( nie wiem czy poiadasz wlasne mieszkanie - ale powiedzmy ze tak) albo jak bedziesz go potrzebowac to skad wiesz ze bedzie mogl przyjsc albo zostac na noc? Wprawdzie juz ma te 18 latale jak sadze mieszka z rodzicam... Fotka wyslana

nataleczka to prawda ze jest troche tych wielbicieli ale co z tego jak kazdy mysli jeszcze glupio albo pala...wiecej poznaje facetow na fotce...nawet jeden przyjechal z daleka do mojej pracy do sklepu specjalnie zeby mnie zobaczyc..i co z tego skoro facet ma 34 lata :/....ehhh i jakos nie poznalam takiego odpowiedniego :((

Moim zdaniem to wlasnie tym slicznym / ladnym dziewczyna najtrudniej znalesc chlopaka.. bo jak jestes ladna to podchodzi do Ciebie chlpak na dyskotece niby nic a tu i tak chce Ci sie do majtek dobrac i tak.. Niby fajnie miec powodzenie ale to i tak meczy :P Ja nie mam wielbicieli ale tak sadze:)

zzamykam...masz racje bo ja tez juz o tym myslalam ja nie mam swojego mieszkania mieszkam z mama a on majac 18 lat ma pewnie jeszcze ograniczone prawa napewno nie bedzie tak jak z dojzalym facetem...

wlasnie trudno jest znalesc ale jabie nie uwazam za sliczna dziewczyne a jest mi ciezko znalesc faceta :(

Tak mam Twoje fotki :) bardzo ładna z Ciebie dziweczyna :) moje się wysyłają:) mam nadzieję że pójdą bez problemu :o

wiec moze zachowaj z nim relacje kolezenskie - przynajmniej narazie Co dzis bedziecie robic? JA popadlam w jakas manie..;/ siedze w domu calymi dniami! i nigdzie nie wychodze! kompletnie tylko przed dom

Zamykam moje foty poszły:) Justysinka hmmm... to faktycznie nie za ciekawie ale masz już doświadczenie z młodszym od siebie facetem:o ja bym się na Twoim miejscu już w takie coś nie pakowała :o

Czesc słoneczka:) pogoda sie zepsuła...nie ma co robic...szukam jakichsmiejsc na wakacje, ale nigdzie nie ma;/ takich w miare tanich noclegów, a jak juz sa to dojazd jest ciezki i drogi;/

apropo młodszych facetów... mam kolezanke ktora ma rok młodszego faceta...ale on dwa razy nie zdał i to w pierwszej klasie szkoły sredniej...słuchajcie ona go kocha ale strasznie sie z nim meczy, zawaliła porzez niego matura, bo on akurat zawalił 2 raz ta szkołe. Teraz ona idzie na studia a on 3 raz bedzie sie brał za 1 klase ponadgimnazjalnej. I co ma zrobic jak go kocha a on jest gnojkiem?

Ty tez jestes ladna dziewczyna:) A ja nia mam ani jednego zdjecia z przysiegi bo tak lalo :( ze az mi parasol polamalo (z reztza nie tylko mi) LAmia nic nie proadzisz ..ale faktycznie to juz przesada..taim glupkiem byc... Poszukaj w Polanczyku ..kiedys ktos mowil o wakacjach w polanczyku ze tanie i wogole:)