Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Gość
drogie babeczki.nie wysyłałam broń Boże wybiórczo fotek.znów dostałam parę zwrotów-więc która nie dostała,to naprawdę nie z mojej winy.nie wiem co się dzieje.mam nadzieje,że to tylko chwilowe problemy.:o Rafała wysłałam na spacer,Gabi ogląda ulubiony serial a ja dopijam kawkę i barykaduję się w łazience.taka chwila tylko dla mnie i bez pośpiechu.;) kreska nie patrzyłam jeszcze na pocztę,ale fajnie ze jesteś zadowolona.ja sie troche boję,co my z Julką zrobimy,bo przecież cała rodzina będzie się bawić-a ile ona wytrzyma? a ogrody przy zamku Schonbrunn są naprawdę piękne.licze na piękną pogodę do tego. ana76 przeziębiony pęcherz to przykra sprawa,nasiadówki z kory brzozy u mnie pomagają. kinga 🌻 i czekam na fotki Juleczki!

czesc dziewczyny! Dziekuje bardzo za zyczenia dla Wojtusia. Wojtus jest zachwycony (Ana-76 i A.n.k.a. - cały czas musze mu otwierac kartki od Was!). Kinga i Kreska -dzieki jeszcze raz za pamięc. Kreska - Omnitrix jest to gadzet z kreskowki Ben10. Jest to taki zegarek, dzieki ktoremu chlopiec (ben) moze sie zamieniac w 10 kosmitow i walczyc z potworami. Wojtus o tym marzyl a wiadomo, ze jak sie zdmuchnie smieczki z tortu urodzinowego to marzenia sie spelniaja...Milo patrzec jak on sie z tego cieszy. Podesle linka jak to wyglada (tzn. ten omnitrix) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=183465123

Hej:) Cos tu dzis pusto? Mu juz po grilowaniu i po piwku:D

CZesc dziewczyny:) Macham lapka🖐️, ze zyjemy ;) Tylko dzisiejszy bol mojego zoladka przeszkadza mi doslownie przy wszystkim:P ;) MAm nadzieje, ze szybko minie i jutro bedzie jak reka odjal...i jeszcze te wszystkie zapachy....nieeee wszystko mnie dzis drazni;) Jeszcze@ sie zbliza:O Siedzialam sobie dzis, na \'\'nasza-klasa\'\' i poznajdywalam pelno osob z mojej podstawowki...fajnie sobie tak powspominac ;) A wogole jacy wszyscy teraz dorosli;) i wiekszosc juz z dzieciaczkami ;) a pamietalam ich twarze na etapie 8 klasy...a teraz....ale czas leci .. nic nie smece juz i zmykam sie polozyc... Zycze spokojnej nocki 😴i duzo zdrowka🌻

Wlasnie pomylam po obiedzie i mam chwilke dla siebie. Nie zapraszam bo jak zwykle nic nie zostalo a byla pieczen barania, ziemniaczki i mizeria. Dziekuje za zyczenia dla Gabrysia. Impreza urodzinowa sie udala z jedzenia to mi nawet listek salatki nie zostawili. A ja jako gosposia nie zdazylam nawet zlapac talerza!! No ale maly mial radoche. Tort z lodow byl przepyszny. Jak tylko skapletuje zdjecia to zaraz powysylam. Oczywiscie tortu sama nie robilam tylko zamowilam z lodziarni i wszysktie dzieci i dorosli wsowali az im sie uszy trzesly. Anka ja fotek od ciebie nie dostalam, wiec grzecznie sie dre 🌻 Iza f, sala rewelacyjna. Kurcze gdyby to bylo tutaj to bym juz u ciebie zamawiala impreze. Ta sala ktora mamy zamowiona na Oli komunie to sie chowa w porownaniu do twojej. Gratuluje!!! No nic lece po mojego plywaka a potem to lekcje i kucie pacierzy. Jak poloze zaloge spac to wpadne jezeli sama nie zasne. Pozdrawiam was wszystkie i duza buzka dla wszysktich szkrabow.

Czesć Cieszę sie bo jest szansa że w niedzielę będzie ciepło:( Zapowiadają 23 stopnie i słoneczko wię nie będzie tak źle. Jeszcze dzisiaj mam wolniejszy dzień bo od jutra pomału będzie sie zaczynał zakręt. Wczoraj pojechaliśmy po naczynia....wzieliśmy o 10 mniej bo odmówiło mi juz tyle osób:( no cóż dobrze że chociaż zadzwonili wcześniej. Dzisiaj jeszcze próba .....mam nadzieje że ostatnia. Oliwi poprawiłam sukienke....będzie w niej wyglądać bardzo ładnie:) IzaF sala prezentuje sie przeslicznie....a te zyrandole wyglądają fantastycznie....tak jakby swiece płoneły.Kolorki bardzo fajnie przy tym oświetleniu.....całość sprawia wrażenie takiego ciepłego pomieszczenia. Kreska Oskarek bardzo fajnie wygładał w tym krawaciku:D taki gość;) A Wy chyba dobrze sie bawiliscie że nawet nie mieliście czasu fotek porobic.Ciesze sie że wesele sie udało. Mam nadzieje że nasza impreza komunijna tez sie uda:) Anka Twoje dziewczyny jak zwykle urocze;) A Gabi to juz doświadczona modelka:D a co to za kolega z nia pozował do fotek....byc może pisałaś ale ja sierota nie pamietam:O Asia dobrze że mój Kamil nie widzi tej strony z tym zegarkiem.....dopiero by mnie męczył:D a uwielbia tę bajke. Ale to troche droga zabawka.....napisz jak ona działa???? AnA co to u Ciebie za sensacie żołądkowe??? zatrułas sie czymś.......a te drażniące zapachy????może małą fasolkę przywiozłaś z Irlandii;) Dotka szybko znikające jedzenie moze jedynie świadczyć o tym że jesteś znakomita kucharką;) zreszta my dobrze o tym wiemy.Dobrze że Gabrys zadowolony z urodzin....bo to chyba najważniejsze:) Ja juz chyba spadam...trzeba troszke domek ogarnąć i mam zamiar jeszcze dzisiaj przesadzic kwiatki.....bo mąz chce całą trawę spalić,....później skopać i posiać nową....bo po tym remoncie podłoże jest strasznie nierówne i trawa zniszczona. Postaram sie jeszcze odezwać....ale jeśli nie dam rady to mam nadzieje że mnie zrozumiecie:) Acha i trzymajcie kciuki za pogodę!!!!!!! papa

Czesc kochane🌻 Dotka ciesze sie, ze imprezka udana...no i goscie zadowoleni..Ja tez nigdy jakos nic nie zdaze skosztowac na imprezach, no chyba, ze popodjadam w kuchni ;) A to, ze szybko zniknelo, to tylko moze dobrze swiadczyc o Tobie🌻 Czekamy na zdjecia:) IzaF sala wyglada swietnie, poprostu rewelacja...kolorki takie cieplutkie. Napewno bedzie miala \'wziecie\' czego Wam z calego serduszka zycze🌻 Teraz chyba bedzisz miec troszke ciezko, te egzaminy, sala....ale dasz rade dziewczyno🌻...Trzymam kciuki, aby z egazminow same 5 i 4 byly Aga10 pewnie, ze bedzie cieplo . Musi byc.:) Z tymi goscmi to tak jest, ale dobrze, ze chociaz was powiadomili, ze nie przyjada... Oliwia pewnie bedzie w tej sukieneczce wygladac jak mala ksiezniczka Moj zoladek nadal sie \'odzywa\' a co najlepsze, Karolinka mowi do babci ; \'\'mama ma w \'bziuchu\' dzidziusia\' :D\'\' wiec i ja zaczynam sie zastanawiac, tym bardziej, ze sie nie zabezpieczamy... Ale szczerze, chcialabym jeszcze troszke poczekac z ta druga dzidzia:) A Karolinka tak wlasnie ostatnio, jeszcze w Irlandii, zaczela sobie tak gadac, po ogladnieciu jakiegos filmu, gdzie pani miala wlasnie \'w brzuszku dzidziusia\' :) Czasem nawet mowi, ze sama go tam ma:D No chyba, ze dzieci cos wyczuwaja ????? :D:D:D a to wtedy bedzie:D Mam teraz labe...Karolinka chyba tak sie stesknila za babcia, ze mamy do zasypiania juz nie potrzebuje , tylko wlasnie, chce aby babci jej czytala ksiazeczki :) no a dzieki temu ja mam chwilke dla siebie;) A teraz juz uciekam, pa pa pa

Oj chyba wszystkie wyjechalyscie na majowke:) Gdzie kobitki sie podziewacie?

witam kobietki,daje znac ze zyje;-) tesciu słaby podłaczyli go wczoraj pod tlen,przez to ze jest taki osłabiony nie moga mu zrobic tego badania płuc(zapomniałam jak sie nazywa ale to takie co wsadzaja rurke przez nos do wnetrznosci),ale podejrzenia lekarzy sa bardzo złe,az mi sie pisac nie chce jutro wpadaja znajomi na grila,(ciesze sie bo mysli nieco odejda)zeby wypic wodzie za ktora odsprzedałysm buty młodego na weselu:)a jeden szedł za litra wiec w sumie we dwie mamy 4 butelki:P i musze jeszcze mieso i skrzydełka zapeklowac dlatego spadam juz i przepraszam ze tylko o sobie

Gość
hej.wpadam tylko powiedziec,ze powysyłalam fotki i znów zwroty od Dymka i Dottki.nie rozumie,ale kolejne razy tez zwraca.:( jesli któraś ma jeszcze i może-proszę o przeslanie ostatnich fotek z dziewczynkami do dottki.❤️ rafal sie zwalnia,bo musi do lekarza jechać.cos mu strasznie cisnienie skacze ostatnio.ja sie zabiore,bo tam jest blisko lekarza schoping i moje ulubione sklepy w jednym miejscu:) także sie zbieram.pa. kreska liczylam na fotke choc jedna ciebie w kreacji weselnej:)synus byl boski i jak wywijal!narzeczonej tylko nogi fruwały!!! aga10 ten chlopczyk na fotce z gabi to syn Julii mamy chrzestnej.my sie tu w takim malym gronku trzymamy:)a on spal u nas w sobote. jeszcze raz-pięknej zycze pogody i ślicznej uroczystości!bez stresów;)

Czesc dziewczyny :) A co tu dzis tak pusciutko? Ja tez wpadam tylko podbic liste obecnosci i uciekam do łozeczka, troszke juz zmeczona jestem.... Zoladek juz lepiej choc i tak nie jest to rewelacja ;) A.n.k.a ja zdjec nie dostałam, ładnie prosze🌻 ana21-84@o2.pl to buziaki👄

Hej:) Ja tylko na moment dać znać że żyję:) Pogoda piękna więc korzystamy grilujemy i piwno sączymy:D:D normalnie żyć nie umierać:) Pozdrawiam Was wszystkie👄

A ja jeszcze nie spie...jednak ;) Zasiedzialam sie na \'nasza-klasa\'.. :D ale teraz juz uciekam zycze milej nocki, dobranoc😴

Gość
an21 serdecznie ci dziękuję,bo przy twojej pomocy znalazłam kilka osób z lo!mam nadzieje,ze ktos z mojej klasy się odezwie-miałam fantastyczną naprawdę paczkę,a teraz wszyscy sie po świecie rozsypali i echo:( myslę,jakby tu i gdzie zareklamować ten portal-bo chyba nie za duzo ludzi o nim wie. pozdrawiam was wszystkie.u nas pogoda sie dzis popsula,będzie padać-ale wolnego tu i tak nie ma. pa

Hej Dziewczyny 🖐️ Witajcie po okropnie długiej przerwie w mojej nieobecności :O za co bardzo Was przepraszam za to zaniedbanie.:O Ostatnio wiele się u nas dzieje, bo jak kiedyś Wam pisałam kończy mi się umowa o prace i urlop wychowawczy, więc czas się rozejrzeć za pracą, bo na przedłużenie umowy nie liczę, a pozatym niebardzo mi na ręke dojazd do pracy do Poznania..:O Tak więc udało mi sie znaleźć pracę na tych samych zasadach jeśli chodzi o wykonywanie obowiązków sklepowej..:D jak i o płacę..:D z jednym ogromnie wielkim atutem...na miejscu gdzie mieszkam i do tego parę kroków od domu..:D Odchodzą mi przeklęte dojazdy i z tym związane problemy ...:D Dodatkowo przedszkole też mam pod nosem, choć jeszcze niewiem jak to będzie i czy przyjmą mi Kubę juz od czerwca, tak jak miałabym zacząć pracę. Teraz od przyszłego tygodnia będę chodziła na kilka godzin w porze popołudniowej, mamy umowę, ze będę przychodzic jak rodzina wróci do domu i będę mogła im zostawić Kubę, układ super, dodatkowo będę miała za to zapłacone i podpisaną umowę i tak pociagnę do końca maja, a od czerwca na stałe na dwie zmiany. Super sprawa aby sprawdzic się i zobaczyć czy będzie mi to odpowiadało, jak i oczywiście czy spęłnie ich oczekiwania aby mogli mnie przyjąć. Mam mieszane uczucia i ogulny mętlik, bo boje się jak cholera tego powrotu i oczywiście rozłąki z Kubusiem, ale myśle, że dam radę i ja i Kuba i cała reszta rodzinki, która wciaż mnie wspiera i cieszy się strasznie, ze tak mi się udało..:D Kazdy postawiony w stan gotowości aby móc włączyć się w nowy jak dla nas etap życia i móc pomóc ...:D mowa oczywiście o Kubusiu i jego zaprowadzaniu i odbieraniu z przedszkola gdy ja będę w pracy..:D obgadane szczegóły, więc moge być spokojna..:D Ciesze się, ze będę mogła wrócić do ludzi i zarobić kasę, choć żal, że akurat na lato będę zaiwaniać..:O no ale urlopu mi troszkę chyba dadzą...:D:D:D:D Wybaczcie, ze tylko o sobie ale jestem tym i podniecona i przerazona...:D i o niczym inny ostatnio nie myślę...:D Kochane dziewczyny z powodu mojej nieobecności ominęły mnie Wasze uroczystości obchodzenia urodzin, imienin, rocznic, jak i Waszych kochanych maluszków. więc pozwole sobie teraz Wam wszystkim życzyć ... 🌼 ...Wszystkiego co tylko sobie wymarzycie, aby znalazło moment spełnienia, i aby było bliskie Waszemu sercu, Waszej radości i miłosci. ...Aby życie, które prowadzicie zawsze dawało Wam siłe, pogodę ducha i szczęście w jego spełnianiu się... ...Aby małe pociechy zawsze dawały Wam pełno radości i dumy, a one aby potrafiły okazać wdzięczność z Waszych poświęceń... ...Aby zdrowie zawsze dopisywało, a wszelkie problemy spoczywające na Waszych barkach stawały się lekkie i pryskały jak bańka mydlana... Z całego serca wszystkiego naj, naj, naj ❤️ 🌼 Dziewczyny uciekam teraz sprzątać piwnicę, bo mam tam sajgon jak po wybuchu bomby nuklearnej, niewiem kiedy się tego tam tyle uzbierało i kto zrobił ten burdel, w każdym bądź razie teraz staram się porobić jak najwięcej rzeczy i porządków w zakamarkach przed podjęciem pracy, bo potem juz nie będę mogła sobie tak pozwolić na wolny czas..:O Wszystkie mocno ściskam i ślę buziaki dla maluszków 😘 Życzę miłego dnia, a zapowiada się słonecznie i ciepło...:D

An21 - ja jeszcze nie doczytała ale jak moge prosić to podaj mi linka czy coś aby móc wejść też na tą szkołe i zobaczyć czy znajdę kogos ze starych ławkowych kumli...:D będę wdzięczna za pomoc...🌼

A.n.k.a. - ja nie dostała zdjęć od Ciebie, więc napiszę maila... julkawlodarczyk@interia.pl moze coś było nie tak z adresem, ale wątpię, bo juz dostawałam od Cibie zdjęcia i niewiem co by sie mogło teraz stać..:O

Witam Was kochane ja tylko tak na sekundke bo zaraz jedziemy na duuuuuże zakupy i zaczynam pomału działać.Mam dzisiaj mnóstwo prania i chciałam jeszcze zrobic dwa placki. Wczoraj mielismy jeszcze taki luźny dzień i wykożystalismy go do maksimum:) po obiadku wybrałam się z siostra i soiostrzenicą i naszymi dziewczynami na wycieczke rowerową.....pojechalismy nad stawy gdzie siostrzenicy mąż łowił ryby:) Kamilowi tak sie spodobało że został z nim do późnego popołudnia:) Później przyjechał motorem kolega z żona i pojechaliśmy na przejażdżkę.....a na wieczór zrobiliśmy sobie grila:) Anka dziękuje za śliczna kartke👄.....pokaże ją później Kamilowi....pewnie bardzo sie ucieszy z pierwszych komunijnych zyczeń🌼 Ana 76 kolorki super....bardzo podoba mi sie Twoje mieszkanko....a ten pomaranńcz bardzo odważny:) Podoba mi sie też ten tryptyk na scianie ....tez mysle o czyms takim nad lóżkiem. Dobra spadam dziewczynki bo pranie sie wyprało i musze je wywiesic i zaraz zbieramy się do sklepu. Pamietajcie o kciukach żeby pogoda była ładna.....bo jak narazie nieźle się spisujecie:P

Witajcie! Ja mieszkam sobie u tesciow i kompletnie sie rozbestwilam. Tesciowie maja zmywarke a ja w domu nie....teraz tak odwyklam od mycia, ze namowilam Picia zebysmy kupili jednak zmywarke do naszego mieszkania bo przy 4 osobach mam co robic....O dziwo natychmiast sie zgodzil i nawet zrobilismy namiary i kupujemy przez internet. Juz nie moge sie doczekac. Poza tym, ze to ogromna wygoda to tez jeszcze oszczednosc wody wiec czuje sie usprawiedliwiona za moja fanaberie... Dymek - na pewno dacie rade. Dla Kubusia to nie bez znaczenia, ze pojdzie do dzieci, nioe moze w koncy cale zycie siedziec z mama bo wyroscnie z niego gapcia. Zobaczysz, nie bedziesz go mogla wyciagnac z przedszkola. A Ty tez sobie poradzisz w pracy bo...co masz sobie nie poradzic! Taka obrotna dziewczyna jak Ty! Trzymam kciuki i fajnie, ze masz tak bliski, to wielki plus! Aga10 - życze udanej Komunii. Dla Kamilka życzę, aby ten dzien pozostal w jego pamięci na dlugie lata! Powodzenia w kosciele. Wierze, ze wszystko super sie Wam uda i przyjecie tez wypali. A.n.k.a. - śliczne mieszkanie/dom. Basrdzo odwazne kolory ale ja akurat lubie takie kombinacje, sama mam niebieską sypialnię, fioletowt salon i żółtą kuchnie. Kolorowo u nas. Bardzo łądne ozdoby na ścianach, sytasznie mi sie podobają, ja jakoś z tym mam problemy zeby łądnie przystroic sciany. Twoje mieszkanko prezentuje sie bardzo ąłdnie...i tez porządek! Pozazdroscic. An21 - jak samop[oczucie, juz lepiej? Dotka - czekam na fotki z uroczystosci! Juz widze oczami wyopbrazni co przygotowalas... Ana24 - milo korzystac z urokow pieknej pogody. Ja wyjatkowo tez sobie popiwkowalam...Tesciowie maja ogrodek wiec wiekszosc czasu siedzimy na dworze, nawet obiady jemy na dworze... Oby tak juz zostalo, bo siedzenie w domu z dwojka dzieci to koszmar. Ja teraz walcze z Julka bo ssie kciuk...to chyba rekompensata za to, ze nie karmilam jej piersią i ma taki odruch ssania, ze caly czas siedzi z kciukiem w buzi...Smoczka nigdy jej nie dawalam bo balam sie odzwyczajania a teraz mam gorzej bo od kciuka jest trudniej dziecko oduczyc. Mala chjodzi w skarpecie na raczce i jest do tego taka \"glupiutka\", ze nie wie, ze moze ssac drugi kciuk, ale tego rozwiazania jej nie podpowiadam... Lece bo cale moje \"zoo\" sie przyczlapalo i nie moge juz posac. Pozdraiwam!

Dymek- www.nasza-klasa.pl, potem juz z gorki, wpisujesz nr szkoly, miasto. Mozna tez szukac po nazwiskach. Ja znalazlam w ten sposob baaardzo duzo moich \'starych\' znajomych, a niektorych to na ulicy bym nie rozpoznala ;) :D tak jakos wyrosli ;) A.n.k.a mieszkanko wyglada super. Bardzo ladne kolorki. Podoba mi sie stol i \'kacik\' TV. No i dziewczyny maja racje, jest czysciutko i jaki porzadek... Z moim zoladkiem jeszcze nie zbyt, wiem napewno, ze to nie \'fasolka\' , bo lwasnie dzis \'przyszla\' sobie @ :P wiec pewnie cos mi tam \'stoi\' ;) kurcze a jutro grilek ...;) Zmykam juz spac, dobranoc😴

Gość
witam.chcemy sie wybrać na zakupy,ale Jula chce spać,więc pojedziemy pózniej.wole ją zabrać ze sobą,bo jak zostaje z Gabi-to nie zdążymy wyjśc z domu a ona już dzwoni,kiedy wrócimy.a kiedys dzwoni i płacze,że Julka robi ,,dziwne miny,, i ,,dziwnie oddycha,,-leciałam jak głupia do domu-a moje Słoneczko robiło kupkę po prostu.:D od komplementów aż się rózowię-miło słyszeć,że te moje pomysły innym się również podobają:) ten wielki obraz to z allegro...no i wreszcie moje wyszyte słonie się doczekały ZAISTNIENIA;) jeszcze sypialnia została,ale to po komunii.już snuję plany-a Rafał az się boi;) dymek GRATULACJE!!!naprawdę optymalnie z tą pracą wyszło!a jaki to sklep? na pewno powrót z macierzyńskiego to wielkie wydarzenie-ja to szczerze mówiąc nie chcę nawet myśleć.tu płacą przez 2,5 roku dość ładnie na dziecko,więc chcę wykorzystać. fotki raz mi wróciły,spróbowałam znów wysłać. aga10 świetną mieliście środę-motor,grillek...zazdroszczę. u nas dziś deszcz wisi w powietrzu i zimno.i myślę o tobie od razu-jaką macie pogodę.trzymam kciuki,by było pieknie. i znów mnie pomyliłaś z aną 76:p-cóż poradzić,że takie popularne to imię było wtedy... asia ja juz pisałam,ze ze zmywarki jestem baaaaardzo zadowolona.trafna decyzja! no i fajnie,że po tych tarapatach rodzinnych wrócilo wszystko do normy! an21 udanego grillka! mona m ty kochana mialas wczoraj imieninki,więc wielka 👄 i pachnący 🌻 z tej okazji prosto do ciebie!!! trzymajcie sie babeczki!

Gość
aha,podaję wam jeszcze link.znajdziecie tam smieszne dyplomy i certyfikaty.ja sobie już wydrukowałam ,,instrukcję obsługi żony,,oprawie w rameczkę i na oczepinach wręczymy mojemu szwagierkowi:D http://www.gifownik.pl/images/certyfikaty/

Czesc🖐️ A.n.k.a fajne te certyfikaty ;) Karolinka dziekuje za fotki, Maksiu swietnie wyglada na tym koniku, jaki odwazny i dumny🌻 Powtorze sie, zazdroszcze Wam tego morza i spacerkow na plaze :) ;) Aga10 jak u Was? Wszystko juz zapiete na ostatni guzik? Trzymam za Was kciuki 🌻 A my juz po grilku, bylo bardzo fajnie :) Karolinka sie tak wyszalala, ze juz w drodze powrotnej spala....wrocilysmy, to ja przebudzilam, ukapalam, zjadla i spi dalej...mam nadzieje, ze pospi juz do rana ;) narazie zmykam, pa pa

Czesc :) Dziewczyny co Z Wami? Gdzie sie wszystkie podziewacie? U nas dzis pada :(:(:( DZieciaki w kosciele maja komunie, a tu taki deszcz:( Aga10 jak u Was? zmykam, pa pa

Czy tylko ja tu jestem? ;) Podniose nnas troszke w gore :) cos spadamy :(

Cześć Dziewczyny🖐️ An21-ostatnio to chyba tylko Ty tu zaglądasz:) Mi jakos trudno siedzieć przed komputerem jak taka piękna pogoda.Dzis pada deszcze ale popołudnie spędziliśmy w hipermarkecie na większych zakupach. Wczoraj Monika-męża siostra miała imieniny i posiedzieliśmy troche dłużej( do 3 godz.) :P Na razie tyle idę kąpać Julke a pózniej postaram sie tu zajrzeć:) Papa👄

Ana24 masz chyba racje ;) Kurcze przyjechalam, mam kompa dla siebie ;) ale Was nie ma :( Chyba musze wyjechac, zeby znow dziewczyny zaczely pisac;) :p he he ale powaznie, to sie nie dziwie, jak jest ladna pogoda to tylko korzystac...malo kto chyba wtedy siedzi w domku Chcialabym kupic jakies fajne łózeczko dla Karolinki, w pokoiki mu taki naroznik i swoje łozeczko, ale naroznik juz chce wywalic, łozeczko \'spakowac\' a kupic jakis maly, fajny tapczanik...moze maci jakies pomysly? Badz zdjecia łozeczek? Nie wiem co kupic, prosze, moze cos doradzicie,......🌻 zmykam na allegro ;)