Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecikkkkkk

Czy mezczyzna jest sie w stanie zmienic ....

Polecane posty

Gość krecikkkkkk

dla drugiej kobiety ? Mam na mysli zwiazek ( malzenstwo ) gdzie sie nie uklada , facet ma duzo wad , zwiazek przechodzi kryzys i w koncu rozwod .Potem facet poznaje inna kobiete , czy jest w stanie dla niej sie zmienic ? czy raczej nie , a to ona jest tolerancyjna i znosi jego wady lub ma to gdzies i tego nie zauwaza ( bo przeciez kazdy zycie postrzega inaczej ) SZczegolnie opinia Panow by mnie interesowala ( bo Panie skad moga wiedziec ) przeciez nie sa drugimi partnerkami , choc nie wiem czy jakis mezczyzna sie do tego przyzna , bo to ciezki temat . Pozdrawiam ! :) a naprawde jestem zainteresowana .

Gość Basssia
Mam nadzieję,że jest w stanie.Pozdrawiam.:):)

Nadal jestem kawalerem ( starym kawalerem ), więc nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie ale tak sądzę, że wszyscy się zmieniają , tylko sami nie zauważamy tych zmian, nie potrafimy nawet zauważyć ale chcąc być z partnerką chcę dla kobiety jak najlepiej , upichcę i pranie zrobię, posprzątam .......... itd., żeby partnerce pomóc i aby szczęśliwa była w związku , chciałbym takiego związku z partnerką .

Gość krecikkkkkk
Wiem ze zadalam dosc trudne pytanie , ale tak pomyslalam ( bo chodzilo mi tu o wiele rzeczy ) tak np.uwazam ze jesli facet pije ( i to jest powodem klotni i rozstania ) to dla drugiej osoby nie przestanie pic , a jesli np .pierwsza partnerka byla mu taotalnie podporzadkowana , to czy dla drugiej byly w stanie zmienic swoje zasady ? i byc bardzie tolerancyjny , jesli powiecie ze tak , to dlaczego nie zrobi tego dla tej pierwszej ( a dodam ze nie chce rozstania z ta pierwsza a i isc na kompromis tez nie potrafi ) wiec sie zastanawiam , czy bylby w stanie zmienic sie dla drugiej kobiety ?

Gość gfrte
z alkoholikiem bym nie zaczynal