Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

hehe a ja już myślalam że tylko mój taki "romantyczny" :P

nie miejcie złudzeń, mój co do prezentów ma takież samo zdanie, jedynie grzecznie kupuje drobiazgi dla dzieci ;) ale to dobrze bo ja wolę sama sobie wybrać prezent bo tak to może się właśnie skończyć mało trafionym :) u mnie też bielutko i prześlicznie, dopóki nie wieje to nawet mróz nie przeszkadza, byle drogi były odśnieżone to niech się bieli zakupy zrobiłam i nawet tak bardzo nie zmarzłam, teraz po obiedzie zasiadam na fotel i popijam gorącą herbatkę, na kawę włączył się limit ;)

Dzien dobry :) Wczoraj znowu sniezylo caly wieczor, pieknie.....tylko mrozu nie ma :( Jesli chodzi o prezenty to moj chyba nigdy mnie nie rozczarowal (odpukac :P ) Co prawda nie stara sie specjalnie dla swojej rodzinki, ale dla mnie zawsze i wszedzie :) Prezenty dla calej mojej familii tez robimy razem, wymyslamy razem, kupujemy razem i razem sie cieszymy z powiekszajacej sie ilosci pakunkow pod choinka :) Mamy taki zwyczaj, ze wszelkie prezenty parkuje pod choinka i tak sobie czekaja na wyjazd do Polski :) I od dzisiaj powtarzam wszem i wobec: ze to pierwszy dzien najpiekniejszego miesiaca w roku ! Rowniez musze sie wybrac na jakies zakupy zywnosciowe, podjade jeszcze do jednego sklepu zobaczyc czy sa te podkladki :) Tak taku, czy Ty uzywasz kremu pod oczy?

A tak sie tylko pytam... Zastanawiam sie czy juz powinnam :)

Wiesz co kiedys probowalam ale zauwazylam ze odnosi to przeciwny efekt. Mialam wieksze wory pod oczami niz normalnie. Wiec sobie odpuscilam to czasochlonne wklepywanie.

Ok, jakos ze strachem podchodze do tego typu kremow. Mam ten zel z flosleku (chyba tak to sie pisze) i chyba zaczne wklepywac od dzisiaj, a na kremy to jeszcze poczekam :)

Julii ja mam do ciebie taka prosbe. U nas kladzie jakas wloska firma gazociag. I ci pracownicy maja takie fajne robotnicze buty wlasciwie kozaki. One sa z takiej naturalnej skory w naturalnym kolorze jak glina. No i wlasnie kompletnie nie wiem jak tego w internecie szukac, po niemeicku polsku i angielsku nic nie znalazlam. Mojemu F one sie juz dawno super podobaja no ale ja nawet nie wiem jak sie firma nazywa ktora je produkuje. Jedyne co dojrzalam u jednego z tych wlochow to ze te buty maja naszywke z napisem Orion Star ale to mi tez niestety nie pomoglo. Jak bedziesz miala chwilke moglabys zgooglowac mi to po wlosku? A moze twoj maz wie cos na ten temat :D

Gość AmbitnaOna123
ja pierdole, banda nierobów na utrzymaniu mężusiów.. dupy ruszcie do roboty a nie baju baju na kafe.. żal..:/

Zapierdalaj, zapierdalaj ambitna a jako jedyna nagrode kafeteria wieczorkiem. I co te wszytkie wiejskie potargance z tym "zal" skacza?

Tak tak dzieki za podpowiedz, zaraz sobie zerkne czy cos jest w necie A z masakra to to wspolnego , ze te cale przygotowania to takie niecodzienne czynnosci i caly ten ped ,za czyms. I to juz tak od jakiegos czasu ,tak wczesnie Tak poza tym to masakra,to moje ulubione slowo hihi na okazywanie emocji

Czesc laseczki ;) Jutro rano wpadam na kawe , bo mam do poludnia chwilkę wytchnienia :P Julka nie ogladam meczu, a zimno jest jak skurczybyk :O Wieje okropnie, sypie takim drobnym sniegiem. Jak tak bedzie do rana padac , to Wrocław stanie się miastem sparalizowanym totalnie i chyba nieprzejezdnym :O Ide zalegnąc teraz, bo dal mi dzisiejszy dzien wycisk ;) Buzki Dziewczyny , 🖐️ ;)

Gość AmbitnaOna123
to co mam , mam TYLKO dzięki sobie - a na kafe akurat wpadłam wyjątkowo, bo mąż pojechał z dziećmi do teściów.. banda nierobów !!

Witam! Od pewnego czasu czesto wchodzę sobie na to forum i czytuję i muszę przyznać że bardzo polubiłam osoby tworzące tą dyskusje lecz nie miałam odwagi się dołaczyć jednak widząc wpis AmbitnaOna123 chciałabym dodać kilka słow : droga forumowiczko jeżeli wydaje Ci się że osoby które pracuja w domu są nierobami to jesteś w wielkim błędzie i widać że nie wiesz nic o życiu więc daruj sobie takie komentarze. Podejrzewam że Twoja opinia podyktowana jest zazdrością !

Ambitna i po co tak się podniecasz ? Chcialas komus ublizyctym, ze ktos tu nie pracuje ? po 1 gdybys byla osobą inteligentna to nie wpieprzałałabys się w dyskusję , nie majac nic do powiedzenia.Po 2, ja nie pracuję , bo mnie stac na to, nie musze siedziec w robocie i patrzec na zegarek kiedy do domu i myslec co mam ugotowac , zrobic jak najszybciej, mam czas na przyjemnosci, zakupy , seks . Przede wszystkim nie wytwarzam w sobie tyle jadu co Ty, bo nie jestem przemęczona,ani sfrustrowaną kobietą, ktorą majac wolną chwilkę dla siebie zamiast siedziec w SPA to wylewa swoj jad w internecie :P Wiec daruj sobie wszelkie uwagi i grzecznie proszę "zamknij za soba drzwi ", a niegrzecznie to wypierdalaj.....mialam sobie podarowac to słowo, ale sądząc po Twoich wpisach , chyba inaczej byś zrozumiala :P A teraz Dzien dobry Dziewczyny ;) Lusi dzieki za wsparcie i dolaczaj do Nas. Nikt tu nie bije , nie gryzie , wiec smialo wpdadaj i pisz o sobie :) Zdjecia kuchni i wszystkich moich ozdóbek Wam powysylam. Spoko. Njapierw chce tylko wszystko pokonczyć . Troche plany mi się pozmienialy przez tesciowa . A w dodatku maila byc do jutra ale przez ta zima chyba zostanie na dłuzej. samochodem nie da sie do nich dojechac. Zasypalo w drodze miejscowosc i jest droga nieprzejezdna :O Troche plan dnia mi przy tym siadl, bo musze siedziec z tesciowa i prowadzic rozmowy na poziomie hihiii, ale przy tym własnie tworzę choinki i kule , i szydełkuje ;) Wszystko utrwale na zdjeciach i Wam powysylam ;) Co do kremow od oczy ...no tak Wy jestescie duzo młodsze, wiec moze faktycznie Wam jeszcze niepotrzeba.Ja zaczelam krem pod oczy uzywac jakies 3 lata temu .I tez nie stosuje go az tak regularnie. W ubiegym roku mialam ( wlasciwie caly czasy uzywam tego samego ) krem firmy Eveline . Sosowłam systematycznie po kazdyjm myciui widac bylo efekt po jakims czasie. Ja majac suchą cerę , skrore po oczami mialam dosc elastyczna i zmarszczki mimiczne byly duzo mniejsze :Palbo wcale . Tak wiec mysle ze zalzy to wszystko od cery . Ale jak jescze nie musicie to nie stosujcie ;) Sylvik przepisy teoche przejrzalam , wiec pewnie cos by się z nich wybralo. Tylko, ze ja na swieta nie lubie probowac przepisów, Wole robic to co mam wypróbowane ;) A moze jeszcze cos upiekę przed swietami ?....Zastanawiam się na ciastami typu piernik ;)

No!!! ....i ja tez nie gryze :D Pozazdroscic takiej meza jak wszytko ma dzieki sobie :D Kawa nieroby!! Zasypalo mnie az po posladki :)

witanko :) podaje kawusie u mnie strasznie zasypało i zawiało, drogi ledwo przejezdne, syn wczoraj złapał kapcia jak jechał po męża na pociąg, a potem wpadł do rowu jak jechał odebrać starszego z pracy, oczywiście rekwizyty - czyt łopata wozi ze sobą, ja spać nie mogłam dopiero jak wrócili to usnełam, oprócz tych jazd to zima mi się nadal podoba ;) co do kremów pod oczy to sporadycznie jak i Landrynka używam, ale więcej nieużywam nowe osoby które chcą pogadać o normalnym codziennym życiu zawsze są mile widziane :) zaraz biorę łopatę i idę odśnieżyć przejścia bo cała noc sypało i znowu zawaliło

Taktak nie gryziesz, ale czasami kąsasz :P :D Ja już po kawie. Sylvik popijasz kawę z ekspresu ? Jak smakuje? Wciąż jest pyszna ? ;)

Mrówka koniecznie odśniez , drogę odśniezona będziesz zawdzięczac tylko i wyłącznei sobie samej, ochh jaki to powód do dumy , prawda ? ;)

no tak wszystko co mam zawdzięczam sobie samej, ach jak to brzmi :))) co za przerośnięte ego, zapomnialam jeszcze napisać że upiekłam wczoraj trzy ogromne biszkopty bo w sobotę impreza - mikołajkowo urodzinowa ale jak tak dalej pójdzie to goście nie dojadą i sama będę musiała tego torta wpie....ć a potem będe chodzić i śpiewać - moje dupsko rośnie cudnie- rano wieczór i w południe :D :P

hihii Mróweczko, no nie poznaję Ciebie :) Ja na sobote chce zrobic tort bezowy ;) W ustach się rozpływa ;)

hmmmmmmmmm, ja robię tradycyjny ale potrzebuje pomysłu na sałatkę - tylko taką bez makaronów tuńczyka, jakąś inną moze pekinka, pomidor, feta i oliwki? co wy na takie połączenie, podrzućcie jakieś pomysły ,, no i teraz już naprawdę spadam ;) jak się odkopię to tu luknę na poprawkę z kawusi :D

Z takimi składnikami to nasuwa mi się na mysł, tzw salatka grecka. Tylko , ze ja zamiast pekinskiej daję lodową - tak poskubana , fetę , pomidory, ogórek zielony, oliwki , paprykę czerwoną - bo najsłodsza i mieszam to wszystko razem do kupy ;)