Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Tez duszno :O I wczoraj tez tak było. Myslałam ze jakas burza bedzie i troche przerzedzi atmosfere , ale wszystko przechodzi bokiem :O

U mnie tez własnie potrzebują statystow w roznym wieku. Zastnaowie sie, moze faktycznie pojde chociaz zobaczyc jak beda kolejne ogloszenia ;) Pije chlodne piwko z sokiem , któras chętna ?:)

Ja juz po piwku, brudna jak diabli :O ( od tych ksiązek ) . Własnie przetoczyla sie nad miastem u mnie burza. Troche pokropilo i dalej duszno :O

Heeej!! Poszlam wczoraj po piwo i wciagnelam nawet dwa. U nas tez wczoraj byla zapowiedz ostrej burzy ale byla tylko niezla ulewa i oczywiscie tez dalej bylo duszno. Dzis zdaje mi sie ze troche chlodniej i bez slonca. Chwila wytchnienia sie przyda. Teraz kawa a potem musze wstawic gulasz. Buzka!

Hejka . Widze TakTak, ze z pogodą u mnie jest prawie zawsze tak samo jak u Ciebie ;) Ale nawet sie ciesze, ze troche chlodniej bo jest czym oddychac. Moze byc gorrąco, byleby nie dusznooo :O Ja chyab tez zrobie dziś jakis gulasz, do tego sałatkę i np kalafior :) Teraz ide do mojego domowego SPA. Wczoraj mialam porobic sobie pare zabiegów :P,ale bylam zbyt zmęczona . Teraz mam spokój , ciszę wiec moge ten czas poświęcic tylko sobie ;)

Wczoraj zerwal sie nagle taki wiatr, ze otworzyly sie drzwi balkonowe, firanki lataly sobie na zewnatrz, a ja nie moglalm ich wciagnac....i do tego mocno padalo i ten deszcz mi do sypialni walil i musialalam z mopem paradowac. Normalnie pierwszy raz cos takiego widzialam, nagle sie jasno ztrobilo, ten wiatr i ulewa. Ale trwalo to moze 5 minut i potem juz bylo spokojnie, tylko padalo... Pogoda w ostatnich latach to prawdziwa zagadka. Tez musze cos wymyslec na kolacje....hm... Teraz kawka, a potem sie zobaczy :)

u mnie duszno parno i bez deszczu może coś popada, ja siedzę w truskawkach - dzis już ostatnie wekowanie :)

Julka Ty już myślisz o kolacji ? Ja tylko przez moment pomysłałam o obiedzie , a to za sprawa TakTaka ktora o tym wspomniała ;) Jestem chyba z 10 kilo lżejsza po tym Spa :P Teraz moge działać i cos robic ;) Mrówka a co robisz z tych truskawek ?

Przeciez wiesz, ze my jemy ciepla kolacje.... A obiadow dla siebie nie chce mi sie robic. Moj maz wraca z pracy ok.19...

Dobra ja mam juz gulasz fertig. Jak zjemy to ide sobie do ogrodniczego poogladac kwiatki. Moze cos ladnego wypatrze i kupie. Aaaa Landrii ja tez nie wiedzialam ze ty palisz!!

Ja tez juz pomału dobiegam do finału ;) Ale gulaszu jednak nie zrobiłam ;) Z tym paleniem to u mnie roznie, raz palę raz nie, chociaz ostatnio czesciej siegam po fajke :O Niestety jak nie pale to idzie mi to w tłuszcz :P :O Ja wiem Julka , ze u Ciebie sa kolacje ciepłe :D

Wymyslilam: beda szaszlyki i zielona fasolka. Mi sie tez ostatnio troche przytylo i nie czuje sie z tym dobrze. Dla mnie najlepsza dieta jest ruch i praca i nie ma bata.....kilogramy leca pieknie, ale bez tego to ani rusz. A fajek nigdy nie palilam i nie zamierzam :P Pogoda do dupy, chlodno i szaro i popaduje co chwilke, nawet na balkonie posiedziec nie mozna. Jedziemy dzis wieczorkiem popatrzec czy moze gdzies jest jakies mieszkanko do wynajecia, bo czas mija, a tu nic. Ostatnie, ktore bylismy obejrzec to w srodku nawet ok, ale na parterze i kilka krokow od silowni, muzyke slychac w calym mieszkaniu, na balkonie tez nie bardzo czlowiekowi siedziec by sie chcialo w takich warunkach i takie tam. W necie ogloszen mnostwo, ale jak widze te zdjecia to od razu odrzuca. Agencje cholerka biora sobie rownowartosc trzech czynszow :( Jeszcze jest troche czasu, no ale w polowie lipca juz powinnismy sie na cos zdecydowac.

ja chyba tez bym sie na fajki nie skusiła, w końcu nie po to wydaję kupę kasy na kremy żeby potem papierochami sobie psuć cerę ;) :P a truskawek zrobiłam soki i dżem a po południu byłam w mieście sa już lekkie przeceny letniego obuwia wiec sobie zakupiłam sandałki czarne takie do biegania na co dzień, spodnie rybaczki i dwie bluzeczki w ciemniej tonacji i to by było na tyle :) teraz lenistwo na tarasie :D

O jakie Wy wszystkie mądralińskie jesteście , bo nie palicie :P Ja tam lubie sobie od czasu do czasu pociagnąć dymka :P Julka pisz jak mieszkanko ......... ;)

Daj spokoj, bo mam normalnie nerwa :( Podjechalismy do jednej agencji, a tam w tej chwili nic co by nas interesowalo, zapytalismy o koszty to kurcze...2 miesieczne czynsze.... czyli 2 czynsze dla agencji, a mi takie wywalanie kasy nie pasuje. A ponad 70% (jak nie wiecej) ogloszen to propozycje agencji. Normalnie nie mam slow. dzis piatek, pijecie cos?

Widze ze duchota byla wszedzie. U nas oczywiscie ciagle pada. Biedny ten moj rower bo od srody tak go rzucam to tu to tam , dzis stoi na stacji, Juz nim nie wrocilam bo padalo,no i bylam z kumpela w banku po drugiej stronie. Ja tez sobie czasem na jakis czas puszczam dymek, szczegolnie teraz jakos ostatnio, nawet w poniedzialek to jakiegos z indii,waniliowego jaralam Kurcze siedze w domu zamiast sobie gdzies isc no ale nie ma za bardzo z kim. Przyjechala smarkata, bylam dzis na kawie i sciela mi znowu kupe wlosow ,na dlugosci z 5 cm no i cala gore wycieniowala,moze sie troszke podniosa. Musze jeszcze kolor polozyc,chcialabym cos bardziej po stronie blondu niz brazu. Juli ja chyba cos sobie otworze i lykne,no bo co tu robic. Spotkalam sie dzis tez z muzykiem, kurcz emowil mi ze pracuje nad swoja plyta juz 2 lata, od razu mi sie przypomnialo jak Julii tu pisalas jak to jest z krotka scenka. Mowi ze jak juz zostanie muzykiem to moze w koncu znajdzie sobie laske hihi Spiewa ladnie,ma fajny glos.

TakTak wołałam Cie na Fb smsem, bo jest impra , ale mam jzu chyab Twoj nieaktualny numer :/

Czesc Lasencje ;) I co tam, jak główki po tych dobrociach ?:P TakTak dopiero teraz widze, ze wysyłałam esa na numer chyba sprzed 2 lat ;) Za chwilke otrzymasz kolejnego esa, nie odpisuj tylko mi tu potwierdz czy go dostalas ;) Buzki, miłego dnia dla Wszystkich 🌻 :D

Landrii dostalam smsa ale nie kumam co to za impra. Do tego kompletnie nie moge sobie przypomniec zebym na FB podawala swoj numer telefonu :O

aj TakTak nie na fb podawałas numer tel, tylko mnie. A na fb wołać Cie chcialam , bo z Blingusiem i Julką sobie gadałysmy popijajac martni, wodeczkę , bacardi , nalewki itp :P Jak wyszłam rano tak teraz dopiero wrócilam ;) Musze ogarnac chałupę , bo załapac nie moge po powrocie :P Kupiłam sobie lody, ptasie mleczko i bede zajadac słodkosci ;)

Aaaa a ja tu caly dzien zachodzilam w glowe co to za impreza :P Milego dnia babeczki chociaz widze ze jeszcze spicie. Buzka :*

Dzien dobry wszystkim Mnie tam glowa nie bolala,i dzis tez nie boli. Jak zwykle musialo mi sie cos przydarzyc bo jak. Wczoraj od 14 do24 pilnowalam 6 latke,kolezanki z hotelu w ktorym pracowalam. W sumie to planowalam ze pojde na disco po wszystkim. Maz jej wrocil jakos tez kolo polnocy i zaszyl sie gdzies,. Nie spytali mnie czy gdzies mnie podrzucic,no i nie dostalam kasy. Zaj.... Powiedziala tylko gdzie mam sie keirowac na kolejke no i ze da mi znac bo w przyszlym tygodniu tez by chciala zebym przyszla. Zarabiscie oplacalny interes. Stracilam cala sobote. Nie mialam powrotu do domu po polnocy i w ogole. No ale udalo mi sie wlaczyc swojego gpsa w glowie i wyladowalam na stacji i na moje szczescie jeszcze cos tam jezdzilo. Smarkata byla ze swoim na disco,no i namawiala mnie zebym przyszla. Chociaz moje kochane nowe butki tak mnie optarly ze mialam tylko ochote poczekac na jakis nocny i zmyc sie do domku No ale poszlam na te cale balety. Juz bylo ladnie po 1, masa rodakow. Smialam sie ze zaplacilam za wstep zeby sobie potanczyc miedzy wejsciem na bar a toaleta meska. Scisk totalny. Brak kultury, ciagle ze stolika przy ktorym stalismy spadaly szklanki z piwem. O 3 juz sie stamtad zmylismy. Padlybyscie kto usilowal ze mna tanczyc. Ja w butach jakies 175 a kolo mnie sprytny,zwawy Wloch ,moze mial z 165. Haha ale wywijal. No i oczywiscie pytanie dotyczace meza,dzieci ,sklamalam ze posiadam, A on na to ze niE wazne, bardzo mu sie podobam i chce miec ze mna sexa. Lalam.Pojechalismy do smarkatej faceta i tam spalam od 5 do 8 30. Droga do domku zajela mi prawie 2 godzini,ale jestem. Wykapana,najedzona, odprezona ,bez butow,odpoczywam. Oczywiscie pada deszcz.

Ciuuuuuuu :) Bling...u Ciebie ostatnio imprezowo :) a ta kolezanka to myslala, ze za friko bedziesz mala pilnowala? Ja bede miala dzis ciezka niedziele...wczoraj tak zaszalalam, ze na nogach nie stalam, cos strasznego. :( :( :( Wybralismy sie na jakis koncercik, grali u nas na jakims ryneczku, a potem do pubu i tak sie urzadzilam. Nie wypilam duzo, ale mieszalam. Mam tylko nadzieje, ze ibuprom mi pomoze :(

Julii korzystam ze Adka nie ma,chociaz w sumie to ostatnio odkad smarkata przyjechala tutaj to zaczelam troszke wychodzic. Na pewno ostatni raz w nowych szpilach,zawsze sie pokusze. Oj biedactwo,wlasnei ja tez jak pomieszam to zdycham. Na szczescie wczoraj spokojnie bo tylko Walkera z Cola, chociaz taka dawke sobie zapodalam ,ze drink byl pzrezroczysty. Mama stwierdzila ze mam sobie nie zalowac,bawic sie bo zycie tylko jedno hihi Tylko tu na tych disco to tak goraco,albo ze mna cos nie tak ze ja ciagle chodze mokra.

Imprezowe Laski :P A ja dziś praktycznie to cały dzień przeleżałam , z małymi wyjątkami :) Chyba pogoda mnie powaliła z nóg, zimno, wietrznie i na zmianę słońce z deszczem.

A ja juz tylko dobronanoc powiem i spadam spac. Mialam dzisiaj jakis taki popierdolony dzien. Niby nic strasznego sie nie wydazylo a mimo wszystko jakos tak kurde dziwnie bylo. Do tego spadlam z drzewa i to nie tam z jednego metra ale so richtig chyba z 5. To bylo niesamowite doznanie :P Do jutra kochane.

Hej lasencje !!!! TakTak !!!! Głupia Cipkooo z 5 metrów ? Czy wszystko jest ok ? Przeciez to graniczylo z cudem , ze przezyłas taki upadek !!!! Cos Ty kurde na tym drzewie tam robila , i dlaczego spadłas ? Nie mogłas zwyczajnie zejsc ? Matko swieta ..... Zimnica jak cholera u mnie sie zrobila. Planuję we łbie długi weekend, ale jak pogoda bedzie taka jak teraz to guzik mi wyjdzie z niego :O Wstawać Babulce !!!!