Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Witam . Mała ja nie ogarniam tego o czym Ty piszesz :O Dla mnie to jakis matrix :O Faktycznie dzis pogoda beznadziejna, zreszta taka jak wczoraj :O Ja w przeciwieństwie do Malej spalam jak zabita ;) Julka jak u Ciebie takie piękne słonce , podrzuc pare promyków. Zrobilam przedwczoraj pranie , zawiesilam balkon, łazienkę i wszystko się "dusi", kisi . Nie dosc ze przez to mam ciemno w pokoju , to jeszcze w lazience wilgotno przez to pranie :O Chyba farelkę wlacze , bo bedezie mi to schnac do niedzieli. A ja musze jeszcze troche prania zrobic , bo w poniedzialek byc moze wyjade . Czat na FB ma jednak swoje zalety :P Nigdy go nie wlaczałam praktycznie, bo mailam tam jednego "adoratora" , ktory chyba czychal tylko na mnie i zasypywal mnie wiadomosciami durnej tresci :O Ale wczoraj kiedy mailam praktycznie caly dzien wlaczony zcat odezwal się do mnie znajomy z lat odległych :D I bedzie w Polsce za jakis czas i chcialby się ze mną zobaczyc ;) Nie widzielismy się ponad 20 lat ;) I mam mieszane uczucia czy się spotkac , czy znajomosc podrzytmywac tylko wirtualnie ?;) Ot taka refleksja moja na dzien dobry ;) Wstałyscie już ?

Wstalysmy i wybywamy. Najpierw na krotko a potem popoludniu do PL bo herbata sie skonczyla :P Odezwe sie pewnie za jakas godzinke ;)

Godzinka minęła :P A dlaczego jezdzisz po herbatę do PL ? Jakas specjalna , tansza czy co ?

Ciauuuu :D Sloneczko nadal swieci :) Landrii..Tobie to adoratorow nigdy nie brakowalo i nie brakuje ;) Koncze kawe i nie wiem co potem...zapowiada sie nudny piatek, wrrr.. Tak taku napisz co tam w Pl nakupowalas.. A Landrii...dzieki za maila, ciuszkow sporo, teraz nie mozesz narzekac, ze nie masz co ubrac :P

Nie drę się tylko nie lubie niepunktualnosci :P:P Julka w tym sęk, ze wiekszosc z tych rzeczy nie sa moje ;) Moja i to całkowicie moja jest tylko ta koszula niebieska , na pol z córka mam rozową z tiulu i biala z koronki i nic poza tym :O

hej :) Ja właśnie wróciłam z siostrą z zakupów na jutrzejsza imprezke urodzinową :) Teraz relax, kawa a potem sprzątanie :) Landrii ciuszki fajne mnie się najbardziej podobają właśnie te koszule niebieska i różowa ale pozostałe też są super :) Ja musze się w końcu zebrać i wysłać Wam te fotki sukienki :) Julka poprosze o kilka promieni słonecznych bo u mnie leje i leje i leje i nie mam nawet jak z psem wyjsc :( Mala współczuje naprawde i mocno wierze że w końcu wszystko się ułoży kochana Dla całej reszty buzki :)

Czesc dziewczyny. Kurcze zasnelam w ciuchach,czekalam w nocy na telefon od mojej randki no i zasnelam. Kolega zaprosil mnie na weekend do Hiszpanii czy co sobie wybiore, no ale odmowilam bo jestem przed @ Adek oznajmil mi ,ze dopoki mieszkamy razem jest o mnie zazdrosny,no coz...... No i poprosil zebym go chociaz informowala jelsi nie wracam na noc do odmu. U nas tez pada deszcz. W nocy lalo tak ze nic widac nie bylo. Wiec tylko pozazdroscic naszej Julii ze taka ladna pogode ma. Ponoc lato ma przyjsc od poniedzialku. Bylysmy w urzedzie pracy z Justi i jej Laura, w centrum same przeceny w Mango, w Noa Noa do 70% Wplacilam kase do banku i wracalam rowerem bo stal tam juz od wtorku i ktos mi moj super bidon ukradl buuuuuuu

Blinguś ja do Hiszpani pojechalabym nawet majac @ :P Maja no własnie , sprez się i wysylaj kieckę ;)

A co ma @ do wyjazdu? bo nie kumam? Ja tez bym pojechala, nawet za godzine :P

wysłałam na poczte fotki sukienki i butów na wesele a zapomnialam dodać ze do tej sukienki sa ramiaczka ale musze je doszyc

Maja do mnie jeszcze nic nie dotarlo ;) Ale bede czujna :) Oj Julka no jak facet proponuje randkę i to jeszcze na weekend , to @ moze pokrzyzowac wiele planów :P

Oj ale ja chodze zla jak osa, i jeszcze koledze by sie dostalo. No a zmiana klimatu niezbyt dobrze moze wplynac na przebieg @. Wolalabym leciec w komfortowej sytuacji. Ogladalyscie na pewno wiadomosci i wybuch ttuaj. Masakra gdybym byla w pracy to w tych godzinach bylabym na tej ulicy. Justi maz akurat wracal z pracy i udalo mu sie uciec bocznymi uliczkami.

Włąsnie słyszałam o tym wybuchu i pomyśłałam o Tobie Blinguś . Cale szczescie , ze Cie tam nie bylo. Ponoc mase ludzi jest rannych od wypadajacych okien :O Maja kiecka takiej szalonej , zwariowanej dziewczynki ;) Ładnie się wszystko komponuje . Fryz , odpowiedni makijaz i pewnie dobrze sie bedziesz bawic ;)

Przed chwila byl jakis zamach na zeglarzy,pelno erek slychac. facet przebrany za policjanta strzelal do ludzi. Prosza o pozostanie w domach. Helikopterow masa.....

heja :) właśnie wróciłam i tylko się witam :) po niedzieli reszta bo zaraz spadam do siostry - dziś ma otwarcie wielkie swojego spa ;) o Norwegi dowiedziałam się wczoraj w nocy, cała drogę jak wracałam to mówili o tym w radiu - straszne Ladrynka - podeślij mi wzor do tej serwetki jeśli mozesz - plissssssssssss :) miłego dnia

U mnie tez trąbią i prawde mowiac ta strzelanina to dla mnie jakas masakra , tyle niewinnych dzieci zginęlo, szok .... Mrowka już się robi :) Wysle dwa schematy;)

dzięi Landrynka - idę odsypiac dalej, wróciłam o czwartej nad ranem i niewiele spałam, zaliczyłam dziś tylko odwiedziny w gabinecie masazu mojej "siostry" ;) wrzuciłam tylko pare fotek na bloga i tyle :) do jutra :)

🖐️ Bling jak to mozliwe, ze przez ponad 1,5 godziny facet szalał z bronia na wyspie , strzelał do ludzi jak kaczek i nikt się nie pojawił w tym czasie , kto mogłby tą jatkę skonczyc ? :O:O

Mrówka, a dlaczego Ty mnie nie przyjęłaś do grona znajomych do tej pory ?:/ Już tak dawno Ci zaproszenie wysłałam...

tak? no nie kumam bo ja tam kiepsko sie poruszam, wyślij jeszcze raz moze zajarzę ;) póki co nauczyłam się tylko wklejać foty i pisać komentarze

Landri jest to niewiarygodne. Na wyspe mozna bylo sie dostac tylko lodziami lub helikopterami ,ktore slyszalam nad glowa. Wszystkie oddzialy policji, ambulanse skupione byly w centrum Oslo, facet wiedzial co robi.

No wlaśnie nie mogę jeszcze raz, bo mi cały czas wisi, że czeka na Twoją akceptację :P To się chyba pojawia w wiadomościach albo w zakładce znajomi po lewej stronie pod zdjęciem... sprawdź :) K W moje inicjały ;]

OOO dobra wysłałam jeszcze raz, anulowałam o stare :) teraz czekam na akceptację :)

Czesc, mnie zadziwia psychika ludzka, jest tak nieobliczalna, ze przeraza. Wystarczy spojrzec w przeszlosc.... na to, co w okol wciaz sie dzieje... Wczoraj zaczelam pakowac pierwsze kartony :) Powoli pokoj dzienny zamienia sie w magazyn ;) Ale im wiecej teraz porobie, tym latwiej i szybciej nam pojdzie "przeprowadzka". Takie lato w tym roku nieciekawe, ze tylko raz udalo sie nam wyskoczyc do acquaparku....w weekend znowu planowalismy i nic, slonca nie bylo. Dziwny jest ten swiat, wszystko sie zmienia. Mrowko, fotki swietne na blogu, wstaw je jeszcze na fb :) Milego dnia babeczki :)

Hej babeczki, Julii wniskuje ze skoro sie pakujesz z mieszkaniem wszystko ok?? Ponawiam wiec prosbe o opis nowych 4 katow :) Tak jak cala reszta mam juz dosyc tej zimnicy. Co to kurde za lato?? W piatek byla w PL. Kupilam tylko spozywke czyli standardowo zapas herbaty troche wedlin i owocow no i musowo Zubroweczke ktorej juz w sobote nie bylo bo mialam gosci na partyjce Triomino (wszyscy u nas szaleja na punkcie tej gry) :D Do tego jeszcze uzupelnilam zapasy Ziaji i sru do domku ;) Trzymajcie sie kochane.

Czesc Dziewczyny ;) Ja się pomłu pakuję . Jade sie wczasowac do tesciów.Mam nadzieje, ze bedzie pogoda i zamiast w chacie posiedze sobie w ogrodzie. Slonce dziś grzeje i jest cieplo :) Kontakt z Wami będe miec , bo biore laptopa . Za duzo bedzie ludziów , i moglabym się do tamtejszego kompa nie dopchac :) Tak wiec moze na porannej kawce mnie nie bedzie ;) Julka wspolczuje Ci tego pakowania, ale mysl, ze bedziesz na nowym, lepszym miejscu powinna Cie trzymać przy zyciu ;) :P

Dzewczyny, u mnie bylo lekkie trzesienie ziemi! ubralam buty i wybieglam z domu, kilka sasiadow zrobilo to samo...po ok.30 min. wrocilismy do domow :-S Leb mnie boli niemilosiernie...