Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debora dakota

chyba mam chora cewke moczowa...po wysiusianiu gdy zaloze majtki czuje ze mi...

Polecane posty

Gość debora dakota

... jeszcze cos ulecialo... i musze nosic podkladki caly czas, zmieniajac je 2 x dziennie lub 3 razy... to bardzo nieprzyjemne i klopotliwe. Masm tak juz od pol roku gdzies.... Nie wiem gdzie z tym isc, do jakiego lekarza? Naprawde nie wiem co z tym robic... Prosze o pomoc! Dodam ze nie czuje zadnego bolu ani pieczenia , nie jest to na pewno zadne zapalenie pecherza moczowego bo juz to mialam pare razy. Denerwuje mnie to, po wysikaniu, czuje dalej ze cos mi leci... i mam mokre majtki...Eh... prosze szczerze i bardzo o pomoc! dziekuje!

Gość lekarza nie unikniesz
możesz mieć niewydolność nerek, dlatego MUSISZ zrobić podstawowe badania pod tym kątem i nie lekceważ tego :)

na początek idź do swojego lekarza pierwszego kontaktu

Gość debora dakota
a czy te moje objawy sa naprawsde dolegliwoscia niewydolnosci nerek? ale co ja mam powiedziec lekarzowi... glupio mi to mowic.... ze jak sie wysikam i podetre i zxaloze majteczki i po chwili czuje ze sporo kropel mi wylecialo... a to takie uperdliwe! musze nosic podkladki, myje sie 2,3 x dziennie bo nie znosze tego "smrodku" .... miala ktoras z was tak? naprawde boje sie tego... :(

Gość debora dakota
aaa i jakie to sa podstawowe badania pod tym katem?? dzieki za odpo

Gość fanzlalka
Hej..mam ten sam problem..w sumie mam niewydolność nerek i uszkodzony układ moczowy..podstawowe badania to mocz...apotem krew

Gość fanzlalka
sorki ze sie wtracam ale twoje objawy niemowia zebys bys miala niewydolność nerek..chyba ze napiszeszcos wiecej na temat tych objawów

nie stawiam Ci diagnozy, chcę jedynie uświadomić, że to może byc poważny problem ale wcale tak byc nie musi. Dlatego wizyta u lekarza jest konieczna, i nie ma sie co wstydzić, naprawdę.

Gość debora dakota
ale ja nie powiedzialam ze mam niewydolnosc nerek! skoro masz taki sam problem, to doradz co mam robic! a wyniki niedawno robilam i wyszla mi anemia a mocz chyba ok, urobilinogen chyba 3,3 albo cos podobnego a reszta ok - chyba. jeszcze nie bylam u lekarza , takze na 100 % nie wiem. ale jak masz takie same objawy, ze sikasz a potem troszke dalej Ci leci - tak jak mi...:/:( , to napisz cos wiecej, jak sie leczysz itp! a bardzo sie wstydze do lek isc... mam samych takich...beee... a cos wiecej o dolegliwosciach? PISALAM CO MI JEST, WIECEJ CHYBA JUZ nic... takze czekam nawasze rady... zwłasszcza Twoja, soro masz to samo co ja.... tzn te dolegliwosci!

Gość fanzlalka
jeżeli niemasz białaka czy cukru i cięzar w moczu jest własciwy w moczu a w krwi masz dobry poziim( czyli w normie) kreatyniny,kwasu moczoweg i mocznika!!!!!!!! to wszystko ok ale w tym sensie ok ze niemasz zadnej powaznej choroby zwiazanej z nerkami i ukladem moczowym...niestety niumiem ci pomoc..bo masz tylko ten jeden objaw radze Ci isc do lekarza...i niewstydz sie