Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość Karola_40
Udało mi sie dzisiaj zrobić 2 serie huraaaaaaaaaaa :)

Gość eda79
ja własnie kupiłam leg master-zobaczymy co to takiego :)

Gość Karola_40
eda79 zycze powodzenia:)

Gość eda79
i jak Wam idą cwiczenia????? ja jesczze nie otrzymałam paczuszki ale juz sie nie moge doczekać :) p.s macie oryginalna płytke dvd do cwiczen leg megic????? jakie tam są cwiczenia? moze macie namiary gdzies na jakąś stronke? z góry dziekuje i pozdrawiam

Gość joasia81
hej ja własnie zamowilam sobie LM zobaczymy co z tego wyjdzie.. ale czytajac niektore komentarze to masakra ... chcialabym wazyc tyle co wy.. ja mam okolo 79 kg ;/ wiec jest co spalac ; D nie moge sie poddac moja waga mnie przeraza a to wszystko przez te ieczne odchudzanie i tablteki teraz postanowilam postawic na ruch. zawsze jak pracowalam fizycznie to mialam 60 kg ;/ a teraz poprostu zal... Juz nie moge sie doczekac kiedy przysla mi.. ;)

Gość Aneciol
A ja ide dodatkowo zapisac sie na fitnes..otwarli kolo mnie bardzo ekskluzywna silownie wiec czemu nie skorzystac?ale na LM bede dalej cwiczyla,nie potrafie juz sie bez niego obejsc:-)

Gość Annnnnusia
Dziewczyny mam Leg Magic od jakiegos miesiaca i schudlam juz 6 kg!!!! Jedka muysze przyznac ze cwicze regularnie partiami- juz tlumacze jak: Cwicze 10 razy dziennie po 500 ślizgów (nie wiem jak to inaczej nazwac) z czego trzy są bez trzymania z rekami na pasie. Od początku robilam to stopniowo, od razu nie dalam sobie takiego wycisku. Leg magic naprawde dziala trzeba tylko cwiczyc Pozdrawiam

Gość Karola_40
Anusia moje gratulacjeeeeeeeeee :)

Gość eda79
Annnnnusia to super-gratuluje wytrwałości!!!!!!!! mam nadzieje,ze i ja dam rady schudnąć chociaz z 5 kg :)

Gość Karola_40
Cześć dziewczyny, zabieram sie za chwilkę za ćwiczenia choć moje efekty nie są imponujące zaledwie 2 kg mniej, ładniejsz nogi i pupa no i deczko mnie w centymerach, to sie nie poddaję, mam nadzieję, że po miesiącu (a kończe ćwiczyć trzeci tydzień) efekty będą większe. Nie mam zamiaru się poddawać czego i Wam życzę :)

Gość Annnnnusia
hej Dziewczyny!!! Zapomniałam dodać ze jako tako nie stosuje żadnej diety. Staram sie nie jeść wieczorem no a jeśli mam ochotę na coś słodkiego to idę sobie kupić loda, teraz jest sezon i jest od wyboru do koloru. A i nie stosuje takie proste sztuczki o których już pewnie słyszałyście nie raz a mianowicie nie jadam ziemniaków, nie smaruje pieczywa, pije dożo wody i herbaty bez cukru (herbaty różnej nie tylko zielonej) i to by było na tyle. A i powiem Wam jeszcze coś na zachętę, jeśli macie możliwość sprawdzenia sobie ile kalorii spalacie na Leg magic to sprawdźcie. Ja mam licznik kalorii i sama jestem zdziwiona, że aż tyle sie na nim spala. Pozdrawiam i życze wytrwałości

Gość Misiasia882
Anuuuusiuu:) powiedz mi ile sie srednio spala na LM w ciagu minuty?:) bo sama jestem ciekaawa :)

Gość eda79
hej. od dziś zaczełam cwiczenia,zwazyłam sie i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie po miesiącu :) jak mam cwiczyc zeby miesni nie przeciazyc? jakie cwiczenia rbicie pomiedzy leg magic???????

Gość Karola_40
eda79 ja robie brzuszki to kilka stron, które podały mi dziweczyny może wybierzesz z tego coś dla siebie (ćwiczenia są rewelacyjne naprawde) http://pl.youtube.com/watch?v=RMWBLG4syRQ http://pl.youtube.com/watch?v=3vFu0_WtNx0 http://pl.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY http://pl.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs http://pl.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts

Gość eda79
Karola_40 dziękuje ślicznie-tego mi było trzema :)

Gość Annnnnusia
Powiem tak na 100 nie wiem bo tak tego nie licze, ale na tych 500 ślizgów (nadal nie wiem jak to inaczej i może mądrzej nazwać) spalam około 250 kalorii. Pragnę jeszcze dodać dla mnie najlepsze co robiłam na brzuch to "6 weidera". Po jednej serii a trwa ona 42 dni miałam 6 cm mniej w pasie. Pozdrawiam

Gość Misiasia
Dziekuje Annuuuuuuuuusiu za odpowiedz. Co do a6w to Cie podziwiam za wytrwalosc!! Ja tez to kiedys robilam ale monotonnia tych cwiczen nie pozwolila mi dotrwac do konca ale efekt mimo tego byl naprawde zadowowalajacy:) Obecnie na brzuszek cwicze 8min abs i okolo 40-60 min krece hula hopem i krece sie na twisterze:) i to mi w zupelnosci wystarcza:) Pozdrowionka Dziewczyyynki:)

Gość Karola_40
Anusia a cóz to jet to "6w...." na brzuszek możesz wyjaśnić?

Gość Karola_40
Dzięki wielkie :)

Gość Agulinka85
A ja mam jeszcze pytanko do Annnnusi,czy ja dobrze zrozumie,robisz 500 ślizgów 1 razy czyli łącznie 5000 ślizwów?? OMG! |Jak ty to robisz? ja ledwo w serii 40 wytrzymuje. I jeszcze jedno czy robisz same ślizgi bez płytki??? Pozdrawiam wszystkich

Gość Aneciol
co do A6W to takze to robilam i z 85 cm w pasie spadlo do 78 cm..dla mnie bylo to naprawde super,ale wymaga durzo sama zaparcia..potem zrzucilam kolejne cm robiac inne cwiczenia na brzuch.Co prawda brzuszek troszke jeszcze sterczy i nie ma kaloryfelka ale pracuje nad nim

Gość Annnnnusia
Witam Dziewczynki!!! Tak zgadza się teraz jestem na etapie po 5000 ślizgów na dzień. Jak to robie sama nie wiem, jednak jakoś mi sie udaje. Jednak za każdym razem jak skończę a zdarza mi się niekiedy połączyć kilka partii np, że za jednym zamachem robie po 1500-2000 bo gdzieś wychodzę i wiem ze nie zdążę się wyrobić na dzień, to gonię później moje serducho po mieszkaniu i obiecuje sobie, że już tak ćwiczyć nie będę a później znów wchodzę i ćwiczę. Z płytą nie ćwiczę, nawet nie wiem czemu. Sama sobie opracowałam system najpierw ćwiczę ślizgi do końca, później do połowy no a później mój ulubiony etap czyli z rękoma na pasie.Powtarzam jeszcze raz, że od początku tak nie było zaczęlam ćwiczyć stopniowo i teraz jestem na takiej ilości jednak ok poniedziałku dołożę sobie tysiąc bo wychodzę z założenia, że jak zrobię dodatkowo 500 to i zrobię tysiąc. Życzę wytrwałości i pozdrawiam serdecznie

Gość truska5
LM mam chyba z pół roku ale nie mogę się zmobilizowac aby na nim cwiczyc, za miesiac mam wesele wiec moze ono mnie troche zmotywowuje do cwiczen

Gość truska5
oczywiscie wesele mojej kolezanki :)

Gość stef-anka
A możecie powiedzieć po jakim czasie zauważyłyście pierwsze efekty?. Ćwiczę dwa tygodnie - pół godziny na LM, 15 minut na twisterze i około godziny na rowerku stacjonarnym z obciążnikami. Jak na razie czuję, że trochę mi się skóra zmieniła, już nie jest taka galaretowata, ale ani na wadze ani na obwodach żadnych zmian. trochę mnie to dołuje, bo nienawidzę ćwiczyć a liczyłam, że jeśli się zmobilizuję to będzie jakaś poprawa

Gość Aneciol
Stef-Anka nie martw sie ja tez z poczatku bylam zalamana tym ze moja waga nie spada ale uwierz mi ze jesli dalej brdziesz tak pracowac to efekty beda,pij durzo wody.Efekty zauwarzysz tak kolo miesiaca i pamietaj nie waz sie obsesyjnie ani nie mierz zrob sobie tabele i najlepiej co tydzien

Dziewczynnkkiii wróciłam na LM ;) wczoraj tylko minutka, a dziś już dwie :D Biodro prawie nie boli ;) W końcu mogę ćwiczyć :D

Gość eda79
co źle robie???????? zamiast chudnąć tyje po LM :((((((((

Gość Aneciol
eda 79 wszystko robisz tak jak trzeba wiec sie nie martw,ja tez i napewno prawie kazdy kto zaczal cwiczyc na LM mial przyrost wagi,ale t z czasem minie.To poprostu Twoje miesnie sie rozrastaja,potem zaczniesz tracic sadelko,ja zaczelam dopiero po okolo miesiacu,napoczatku tez przytylam tzn tak myslalam ale potem sadelko zniklo i pokazale sie ladne ksztalty..Glowa do gory bedzie dobrze