Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anemone

Sprawa małego biustu.Rzecz ostatnio dziwna na kafe.Moje spostrzeżenia........

Polecane posty

Gość Anemone

Zastanawiam się, dlaczego dziewczyny o biuście B lub wiekszym uważaja sie za deski. Tysiące prawdziwych desek wiele dałoby za choćby maleńkie B.Naprawde to boli, kiedy sama, mając biust AA (78 pod, 84 w biuście), czytam, że kobieta o nicku "jestem deską przegrałam życie" ma biust.... B!! Owszem, B to nie jest duży biust, ale nie jest to bius deski... Co o tym myślicie?

Gość kllonny
tez tak mysle jak ty:( choc sama mam f jak sie dzis dowiedzialam tutaj

Gość miszel
daj spokoj - te dziewczyny sią niepowazne...ja jestem totalnie płaska a B to moje marzenie! pozdrawiam

Ej, ale ja tez mam A. Tylko w H&Mie kupuje staniki B bo tam wszystko ma zawyżoną numerację:o Tam kupuję ubrania XS, a nie lubie obcisłych i w inych sklepach kupuję zwykle M. Jak kupuję w takich sklepach zmałymi rozmiarkami jak H&M czy Atlantic, to nosze 70B. Bo 70A to już robią takie malutkie zupełnie. I nie mam tego nicku, żeby kogoś dobijać, tylko dlatego, że pierwszy raz napisałam coś na forum w topiku, gdzie niejaki *Idealista z Marsa postulował, ze kobieta zaczyna się od D:) No więc stąd mój nick:) Nie martwcie się! I tak zostawił mnie chłopak, a pewnie znajdzie sobie jakąś z jeszcze mniejszym biustem:o 🌻

Gość Anemone
OK. Każdy niech poda swoją różnicę obwodu w i pod biustem i sie okaże, kto ma mały. Moja różnica to jakieś 6cm. Prawie nie mam biustu.

Gość wowowowow
8 cm roznicy :(

Gość Swan Lake
10 cm, biust 82, pod biustem 72, male A, pozdrawiam :)

nie chce mi sie mierzyc ale powiem tylko ze mam D. niestety grawitacja juz daje znac o sobie i zaczynam zalowac ze nie mam B. nie chce nikogo pocieszac na sile ale moge wam powiedziec jedno - dziewczyna z malym biustem bedzie miala chlopaka takiego ktory widzi w niej cos wiecej niz biust. nie widze powodu zeby sie zamartwiac ze ktorys facet olal was ze wzgledu na maly biust - prawdopodobnie mial niskie IQ i malego.... 🌻

Gość nonie21
pod biustem 75, w biuscie 84

Gość czy to mierzenie jest
wiarygodne ?? Przecież nie wszystkie mamy identycznie szerokie żebra. Jedne mają szeroko rozstawione żebra a inne są drobiutkie i nijak się to ma do wielkości miseczek.

Gość czy to mierzenie jest
acha głupek ze mnie. chodzi o różnicę pod biustem i w biuście :O

Gość pytanko male.
nonie mam tak samo.. ;( eh a moze wiesz jaka to numeracja ten nasz biust?

Gość ghjk
Desce wyszlo ostatnio 16 cm roznicy, rozmiar C Pamietasz deseczko ? Dalam nawet tabelke

Gość Idealista z Marsa na Mars
O! ;)

Gość mi wyszło ok
17 cm i jak dla mnie i moich biustonoszy to jest małe B, więc nie wiem czego to jest kwestia,biustonoszy,postrzegania,własnych wyobrażen.....ja uwważam że mam ciut za mały...jak prawie każda kobieta

Gość Oj mamo oj mamo ciagle w kolko
nie moglo ci wyjsc 17 i male B cos zle te cycki mierzycie ja mam 13 i mam pelne B

Gość a ja mam w
biuscie 78, ile pod biustem to nie wiem ale cycki mam mikroskpopijne, moze z 5cm :O:O:O:O

Gość mi wyszło ok
no sorry po biustem 75 w biuście 91-92 ,i jakoś tak rozłożone po klacie są...;)naprawde nie są duże,no jakoś bardzo małe też nie,ale nosze 75 B jak dobrze pójdzie i to push up

Ehco ja tu widzę?? ja mam C, ale z chęcią wymienię na B! Przecież taki biust dłużej cieszy jędrnościa krągłością i jest chyba bardziej\"sterczący\"!teraz chcecie C jak bedziecie miały z 30stkę to będziecie dumne z biustu patrząc na nasze C i więcej...

Gość erby
ja mam 65A, gacie 32 biodra mierzy sie w najszerszym miejscu dupy, a talie w najwezszym, a nie jak na tym obrazku ja osobiescie jestem zadowolona z malego biust, bardzo

Gość kolumb44
Widzę, że kobiety przejmują się wielkością biustu, podobnie jak faceci rozmiarem swojego penisa, ale i jedno i drugie nie jest takie ważne gdy znajdzie sie już swojego stałego partnera i jemu to co jest odpowiada, a pozostali se nie liczą. Głowa do góry dziewczyny z małym biustem ! liczy sie całość a nie tylko "cycki".

Nie rozumiem czemu ma służyć kolejny topik o kompleksach na tle biustu? Już nie raz próbuję komuś uświadomić, że piersi to najmniej ważna część kobiecego ciała. Liczy się ładna zgrabna sylwetka, śliczna buzia. Piersi na pierwszy rzut oka nie widać chyba, że dziewczyna ma dekolt do pępka. Mam piersi rozmiar C, ktoś powie, że mój biust jest idealny, ale tak może powiedzieć osoba, która mnie w życiu na oczy nie widziała. Moje piersi są malutkie i jest między nimi duży odstęp- nikt w życiu by mi nie uwierzył, że noszę miseczkę C. Jak ktoś nie jest atrakcyjny zewnętrznie, ma dużą nadwagę, nieładną buzię, to nawet piękne, duże piersi jej nie pomogą. Jak ktoś pisze: zostawił mnie chłopak, bo mam małe piersi, to dla mnie taka osoba nie jest wiarygodna. Tyle jest powodów do rozstań, z tylu przyczyn ludzie się rozchodzą, ale najłatwiej zwalić wszystko na niedociągnięcia w wyglądzie. Czasem mam wrażenie, że dla większości dziewczyn z tego forum, biust jest sprawo priorytetową, nie ma nic ważniejszego, o nic innego nie trzeba dbać, bo to biust czyni z nas atrakcyjną kobietę. Przykre......

Gość miseczkaE
taaa..male jest piekne, mozna chodzic bez biustonosza w lecie i nie wygladac wulgarnie..... wkurza mnie to ze faceci wola patrzyc w moj dekolt niz w moje piekne oczy i od razu maja nie za "cycata blondi" bo owszem cycuszki mam duze, co z tego ze ladnie wygladaja tylko w biustonoszu???? w dooopci mam ze faceci fantazjuja na ich temat, gdy sie rozbieram przed tym jedynym wolalabym miec na prawde mniejsze i mniej obwisle

Gość milennaa
E tam, ja mam mały biust 75A i nie mam z tego powodu żadnych kompleksów. Przeciwnie, cieszę się, że jest mały bo dzięki temu nie zdeformował się podczas ciąży i karmienia i nadal jest jędrny, a to chyba najważniejsze. Pozdrawiam wszystkie deski :)

Gość Asia_be
ja mam pod biustem 63 w biuście 78 i co?? i nic, bo nigdzie nie ma stanikow 60C czy 60D.... a jak są to za 200zł na co szkoda mi tyle pieniędzy... dlatego chodze w malym A, bo reszta mi odstaje w gorze.... :( przekleta filigranowość... :/