Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość Marzena_Łęczyca

Ostatnio poznałam tak mi sie wydawało fajnego chłopaka,troszke porozmawialiśmy poprzez gg,aż w końcu umówilismy się na zeszłą sobote do kina w manufakturze w Łodzi.Koles wydawał mi sie normalny,sympatyczny(tak wynikało z naszej rozmowy)moze niezbyt ładny ale to nienajwazniejsze!Pojechałam 40 km do Łodzi wystałam sie przed kinem a kolesia niema.Poprostu zadrwił sobie ze mnie.Zostałam upokorzona i niechodzi o te kilometry przejechane tylko o sam fakt postapienia z kobietą.Pózniej koleś sie tłumaczył.że byl na pogrzebie o 18 godzinie i prosil o jeszcze jedna sznsę.ja głupia sie zgodzilam a chciałam sie z nim spotkac jutro a on mi dzisiaj oznajmnił,ze nie moze jutro bo nie ma pieniedzy.przeciez to nienajważniejsze bo wcale nie musimy iść gdzies ekstra(on proponował jakies Opium w Łodzi).Niewiem co ten koles chce odemnie on chyba bawi sie kobietami,zwodzi je niby umawia sie a nastepnie nieprzychodzi.Najśmieszniejsze jest to,ze na poczatku jak sie chcaiłam z nim spotkac to stwierdził,ze sie ze mna nie spotka wczesniej niz w maju.....!!!!bo nie ma czasu a powod jaki podal to brak przednich zębow,ktore stracil podszas sylwestrowej zabawy! Ostrzegal internautki przed tym naciagaczem i oszustem matrymonialnym,a oto jego fotka; http://www.fotka.pl/profil/tomix212/

Gość daj sobie spokój z takim
dupkiem !!! zagraj mu na nosie ... a po drugie o pogrzebie jak już tez powinien cię poinformować wcześniej :O

Gość dsgbkf
ja znam tego oszusta!!!!!!! on wrobil moja kolezanke uwaga na niego. Jakbym byla taka brzydka jak on to bym sobie tak nie zartowala z kobiet ktore chca sie z nim spotkac

Gość pogoń to
badziewie w cholerę mała .....

Gość super fooota
powiesze na słupie na moim osiedlu :D no to koleś ma darmową antyreklamę .....

Gość truskawka23
ale gnojek,umow sie z nim i ttez go wystaw do wiatru

Gość Optymist
Nigdy nie jest tak źle zeby nie mogło byc gorzej. Zrobił Cię w jajo - nic przyjemnego, ale da się przeżyć. Gorzej by było jakby zrobił ci dziecko

Gość truskawka23
kate skate nie smiej sie, liczy sie wnetrze, skad ona mogla wiedziec ze to taki dupek!!!

Gość Optymist
Nigdy nie jest tak źle zeby nie mogło byc gorzej. Zrobił Cię w jajo - nic przyjemnego, ale da się przeżyć. Gorzej by było jakby zrobił ci dziecko

Gość Przecież ten koleś
Zakładał tu topik i sie pytał co sądzimy o jego wyglądzie czy cos takiego. Pamiętam te zdjęcia

Gość truskawka23
a to pewnie tutaj go poznalas???

rozwalił mnie tekst o tym ,że liczy się wnętrze ;) a najlepsze wnetrze obrazujące gostka to tez sufit ze steopianu ( styropianu ? ) :):):)

Gość zdarza się
każdego ktoś kiedyś zrobił w konia.

Gość Marzena_Łęczyca
Poznałam go przez gg,nawiazałam rozmowe bo miał fajny opis i byl z pobliskiej miejscowości. A podajcie link do tego tematu o nim? Dzisiaj stwierdzil w rozmowie,że juz kiedys ktos go obsmarował na necie za podobne swinstwo jakie mi zrobil a jak sie go spytałam o szczegóły to sie strasznie denerwował i rozłaczyl sie stwierdzaja,że idzie sie kapać!

Gość Marzena_Łęczyca
pewnie,ze go oleje tylko nie moge przeboleć,ze tak mnie wystawił do wiatru w zeszłą sobotę... Na marginesie dodam tylko,że gosciu ma problemy z ortografia i pisownia,prawie w każdym wyrazie z ,,ó", ,,u'', ,, rz'', ,,ż'', wali straszne byki,ze aż niemilo sie czyta te jego wypociny i zapewnienia,że się poprawi!

Gość Marzena_Łęczyca
I tak zrobię naszczęście nie dałam mu swojego numeru telefonu,mam tylko jego a ja mam numer zastrzeżony. tak mi sie wydaje,że ten koleś to straszny klamczuch i oszust,twierdził,że jest djejem i miksuje sobie w domu a na dyskotece w Protectorze gral na sali dance 4 lata temu,takie i inne puste kawałki wrzucal mi na gadulca!

Gość Marzena_Łęczyca
Jaki słynny Dj-ej?? Widzę,ze coniektórzy więcej o nim wiedza niż ja?

Gość buhahahahaha
niezły polew z niego tutaj mieliśmy....nie jestes pierwsza tak urzadzona przez słynnego Djeja ZIZIEGO,jedna laska nawet wkleiła tutaj rozmowe przez gg z nim,popłakałem sie ze śmiechu.

Gość ja bardzo chce
buhaha no tak właśnie jak zobaczyłam to zdjęcie to mnie oświeciło on juz kilka miesięcy po kafe buszuje z tą fotka i nie tylko nie pamietam gdzie ale chyba no uczuciowym też ta gębe widziął am a te bidule naiwne się z nim umawiają:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D blokuj go i zapomnij bo się z ciebie też bedziemy smiać:D:D:D:D:D

Gość martynka_ozw
Znam skąść tę gębę gościu chyba szukał tutaj laski na sylwestra bo robił jakiegos ekstra sylwka ze staropolskim jadłem czy cos takiego,ale chyba żadna na niego niepoleciała.

Gość kobieta23_z miasta
Dokładnie ten koles pytał się czy jest ładny czy ma szanse u kobiet,wiem,że dużo smiechu było w jego temacie...przypominam sobie,ze jest słynnym djejem i gra po klubach całej Polski...a to dziwne,ze nie ma pieniedzy dla Ciebie jeżeli jest z niego taki wielki djej!!! Zlej go dziewczyno,facetów jest wielu a z takim kretaczem szkoda sie zadawać!!

Gość kto dzwoni
opium w lodzi fajny klub

Gość Marzena_Łęczyca
Coraz więcej mogę sie dowiedzieć o tym człowieku co mnie upokorzył w zeszłą sobotę.Szkoda tylko,że nikt z was nie jest mi wstanie podać linka do tego tematu o nim? A dzisiaj nasz bohater zamiast się ze mna spotkać pojechał do babci....dorsły człowiek a jednak dzieciak!

Gość i dobrze ci tak.
Pewnie jestes naiwną blondynką,koles miał pewnie niezły ubaw z tego jak Cie wystawił do wiatru?

Gość vvvv22
znam tego kolesia z fotki,kiedyś było tutaj o nim bardzo głosno,tak jak ktoś wspomniał szukał laski na jakiegoś wystawnego Sylwestra.Z tego co sie orjetuję to ten gosciu ma dwa konta na fotce,drugie konto to zdjęcia z jakiejś imprezy gdzie jest zalany w trupa i jest w chełmie poniemieckim! Naprawdę,nie masz czego żałować,olej go i zapomnij o nim.

Gość skad wiecieze to naprawde
jego fotka? Skoro ciagle kreci i sciemnia...