Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość o fuj

Gość Weronika_21Dąbie
Witam i odrazu wchodząc na ten topic przezyłam ogromny wstrząs,to znowu ten okropny brzydal Tomix vel.Zizi naciągnął i przekręcil kolejna laskę.Mnie równiez oszukał i to dwa razy i tez umieściłam tu topic o tym zwyrodnialcu,jak go odnajdę to wkleję.Ale po koleju,ja równiez umówiłam sie z Tomixem przed dyskoteką w Uniejowie,niedosyć,że zmienial godziny spotkania to oczywiście nieprzyszedł,ja jak głupia wystałamj sie na zimnie(listopad)to ten jeszcze mnie zlał,zadzwonilam do niego a on wesolutki powiedział mi,że niemógł przyjść bo rodzinka do niego przyjechała!Totalna obłuda,drugim razem umówilismy się na dyskotece i tez nieprzyszedł ale juz wówszas miałam go w dupie i zlałam goscia zrobiłam mu pojazdówke na necie i sie odczepił.Za ten temat na forum powyzywal mnie na necie od najgorszej,zablokował mnie na gg i wogóle byl strasznie chamski.Chciałabym jeszcze dodać,że Tomix ma ogromne problemy z alkoholem,strasznie go nadużywa,praktycznie co imprezę jest totalnie pijane a przy okazji strasznie sie wydziera na dyskotekach,krzyczy ....,,amsterdam" ,,lecimy'' ,,jazda'i takie tam inne bzdury.Na dyskoteki chodzi regularnie i regularnie jest pijany,dopiuero po czasie go skojarzyłam i zaden z niego djej chyba pijak.Ostrzegam was przed nim o regularnie do kogos zarywa na necie a niejest na tyle odważny zeby sie spotkać(mi to nawet proponował seks,chociaż jak mówil nigdy tego nie robił).Widać,że jest niewyzytyu seksualni!

Gość Bum Boom
Żal Mi Ciebie to skurwiel jebany! Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale brzydki chujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Gość dziwecka litości
!!!!!!!!!!!!!!!! :O odpuść sobie ten durny link

Gość Marzena_Łęczyca
Wow kolejna poszkodowana,teraz wiem dlaczego tak sie denerwował jak sie go zapytałam czy ktos mu juz obrobił dupsko na necie.Przed chwilą chciałam zagadac do niego na necie a on głupa udaje,że mnie niezna,totalny pomyleniec,a jaki ma opis,,buziaki dla najwspanialszej dziewczyny Ani....''hihihihihihi

Gość mam konkretne pytanie
do was oszukane dziewczyny - czy na tej fotce jest opcja usuwania przez użytkownika opinii innych osób? może któraś z was która jest tam zalogowana powinna strzelić mu konkretny komentarz ostrzegający inne laseczki obserwuje ten topik już jakiś czas i oczom nie wierzę :D jak tu zgasić tego palanta? wiem że to rodzaj misji, ale może np. wysyłać dziewczynom które wpadają w jego sidła a podają mu swój gg link do tego forum? tylko to musi zrobić któraś oszukana żeby w razie czego móc konkretnie pogadać o palancie

Masz jego nr.gg?Wklej mu ten temat i niech sobie koleś poczyta co o nim ludzie myślą. Wyślij tylko z innego nr.gg by nie wiedzial,że to twoja robota:-)

Gość Marzena_Łęczyca
642686 to jego numer gg. Uwaga kobitki,własnie z nim gadam podając się za Klaudynke z Łodzi 16 lat jest na fotce,chce sie ze mna oczywiście spotkać ale dopiero w kwietniu bo wyjezdza do cioci do Katowic!Dzisiaj nie możże bo jedzie do znajomego w Uniejowie!I jest na rencie bo miał wypadek samochodowy,jadąc z kolega uderzyli w płot betonowy i ma cos z nogami!!!Co za kłamczuch wstretny każdej mówi coś innego!

Gość hahahaaaa
własnie go zagadałam i napisałam ze jest z niego niezła polewka na kafe...prosi zebym podała mi linka

Gość hahahaaaa
Cały czas prosi zeby podac linka, ale ja mu nie podaje:) Tylko mu pisze ze jest z niego polewka

Gość Marzena_Łęczyca
To dobrze przytrzymaj go troszkę;ze mna(klaudia przypominam) chce sie spotakac ale dopiero w kwietniu,w swieta niemoze bo ma osiemnastke siostry,na protector niemoże bo rzekomo dostał po pysku,stwierdzil,ze moze 10 albo 15 kwietnia sie ze mna spotka! tez zagaduje mnie o ten link.

Gość hahahaaaa
Nie napewno nie podam mu linka:) Niech sie martwi. On oczywiscie mowi ze to wqszystko to bzdury, bo on bardzo szanuje kobiety hahahha

Gość Marzena_Łęczyca
ja mu własnie podałam i powiedziałam mu,że to ja Marzena a nie Kladynka i narazie zamilk,miałam doś tych kłamstw z jego strony!

Gość Marzena_Łęczyca
Własnie przesłam mi wiadomość,cytuje....,,wypierdalać pizdy kurwa o sobie pisz cipo zajebana''

Gość Marzena_Łęczyca
Teraz napisał mi czemu takie bzdury o nim pisze,żebym się zastanowila co robie...teraz to załuje tego co zrobil.....hehehehhe,ma nauczke klamczuch jeden.

Gość Marzena_Łęczyca
Ale temat o nim,ale jazda,naprawde ma on nasrane we łbie! Uwaga,słynny Tomix usunął swoje fotki z konta.

Ja wczoraj powklejalam ten nasz adresik dziewczyna z fotki, ktore mu pisaly mile komentarze jednej nawet na gg bo mu tam podala

Gość buhahahahaha
Ale to przektetas,teraz ze wstydu sobie pewnie konto na fotce zmieni.Jak mozna tak klamac,jaki oszust z niego jest i ertoman gawedziaż w jednej osobie.

Gość Marzena_Łęczyca
Niezobaczysz go bo usunął swoje fotki ze swojego konta na Fotka.pl.Taki z niego cwaniak!

Gość ale jajaja
Zostawcie tego biednego chłopczyne,teraz zadna laska z nim sie niespotka i chłopaszek jeszcze zostanie pedałkiem!

Gość nnnnnnnnn
Witam:) Nie znam tematu tak "dogłębnie" :) ,ale przeczytalam sporo.Myśle ze moze niepotrzebnie oceniacie "jego " fotkę.Powinno sie tylko jego,fotka moze należeć do kogoś zupełnie innego,a on ma ubaw.Chłopak na zdjęciu moze o tym nie wiedzieć i mieć niewinnie przesrane:) pozdrawiam

Gość kobieta23_z miasta
Ten koles jest cały czas bardzo popularny na tym forum,kilkanaście tygodni temu próbował sprzedac kit o wytrawnym sylwestrze w staropolskim stylu(teraz widac jaki to byl sylwester jak stracil zęby...naprawde wytrawny(,o tym,że jest mlodym zdolnym gjejem,ze gra po klubach całej polski i wogóle a teraz po raz kolejny dowiadujemy się,że wystawił kobiete do wiatru,a jak powszechnie wiadomo kobiety tego nienawidzą i niedziwią mnie te wszystkie komentarze,dla takiego człowieka jak on nalezy sie surowa kara a za taka jest reklama na forum,teraz juz kobiety beda wiedziały,że maja do czynienia z naciagaczem matrymonialnym,ktory ma prawdopodobnie niezły ubaw z tych biednych kobiet co sie z nim umawiają.Ciekawa jestem ile jeszcze jest kobiet,które onzałatwil w ten sposób?

Gość Marzena_Łęczyca
http://www.fotka.pl/profil/zizi8660/ Tutaj macie jego fotki,jest na nich na imprezie i widać jakie z niego jest ziółko,niestety przed naszym zaplanowanym spotkaniem niewiedziałam nic o istnieniu tych fotek.

Gość Marzena_Łęczyca
No własnie jest to podejrzane tutaj jest troszeczke starszy,wysłałam mu linka do tej fotki ciekawe co odpisze?

pamietam goscia z tematu, w ktorym pytal czy jest taki brzydki hehe a to zasraniec jeden :-P