Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość eehhhhhh
Czy ty nie rozumiesz, ze nie wolno robic takich rzeczy? To jego sprawa co robi i jesli nie chcial sie z toba spotkac to juz rozumiem dlaczego.A to zdanie "kategorycznie zarządał usunięcia tego tematu" wzielabym sobie na twoim miejscu do serca... chyba ze chcesz miec bloka na tym forum po tym jak koles zglosi to gdzie trzeba.

Gość szperaczka z kafe
A ja uważam,że ten temat jest ostrzezeniem przed takim goścmi jak on,jak widzicie nie zrbil w konia tylko jednej osoby ale kilka i napewno teraz szuka kolejnych ofiar?

Gość eehhhhhh
"Nie jestem taka naiwna tylko jak juz wspomniałam urzekła mnie jego historia z wtpadkiem w piekarni" I wlasnie to pokazuje, ze jestes naiwna skoro wierzysz we wszystkie sciemy. A koles ma tylko mase smiechu z dziewczyn, ktore zgodza sie z nim umowic. Po prostu desperacko szukasz faceta i do niczego gorszego niz umawianie przez net nie moglas sie posunac. To po prostu zalosne i radze ci nie zakladac takich tematow na innych forach (innych niz kafeteria), bo ja tu trafilam z takiego, ktore kompletnie nie jest powiazane z tematyka... tak naprawde z forum, na ktorym wypowiadaja sie prawie sami faceci, wiec widze ze desperacja poprowadzila cie do wstukiwania w google "forum" i pisania o tym na kazdym znalezionym.

Gość szperaczka z kafe
z forum dla gejów???

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
ale jazda,ale czytając to należało mu się,niech zacznie szanować kobiety

Gość hydroittt
Niezły drań z niego,kara powinna być dotkliwa,jak sie umawiaq z kobietami to umowy nalezy dotrzymać.Swoją droga nierozumiem komentarzy broniących tego zwyrodniałego oszusta,chyba Ci, co za nim stoja maja takie same cechy charaktery jak on?

DO DZIEWCZYNY UMORALNIAJACEJ I \'\'OSTRZEGAJACEJ PRZED STRASZLIWA KARA Z NIEBA\'\';p Jesli nie pasuje Ci tematyka ani to, ze nasmiewamy sie z tego idioty to wyjdz z tad i nie czytaj. Wracaj na swoje \'\'meskie\'\' forum i tam udzielaj sie jako doradca prawny. Ta stronka bedzie tu do konca swiata a my nadal zamierzamy i bedziemy komentowac zachowania i paskudna gebe tego bezwstydnego frajera czy Ci sie to podoba czy nie. Jesli jestes przyjaciolka wszystkich chlopcow swiata to wczesniej masz podany jego nr gg. Zapisz go sobie w jednym z 10.000 komunikatorow, z ktorych korzystasz i podbuduj go psychicznie, lub poprostu sie z nim spotkaj;P Milej randki forumowiczko wszechczasow. Jest Twoj hahahaha

Gość Marzena_Łęczyca
Dokładnie ten temat załozyłam żeby ostrzec inne dziewczyny przed tym amatorem umawiania sie na randki.Dzieki temu tematowi dowiedziałam sie,ze nie jestem jedyną tak zrobiona do wiatru przez niego dziewczyną!A on teraz nasrał w portki,zlikwidował sobie fotke i szantazuje mnie żebym usuneła ten temat bo jacyś obcy wypisują mu różne rzeczy na gg!Tak sobie zasłuzył i tak ma.Miłego dnia zycze.

Gość mika19
Nie wiem o co chodzi tej osobie co sprzeciwia się krytyce tego imbecyla.ten temat w jakims tam stopniu poskutkował,gościu chyba sie zesrał bo usunął swojhą fotke żeby nie byc rozpoznawalny,zapewne juz założył sobie nową i wyszukuje nowe ofiary ale mam nadzieję,że juz niedługo będzie zdemaskowany.Tak czytając jego wpisy na fotce to nasunęła mi sie refleksja,że koles jest zwykłym erotomanem szukającym łatwych i tanich wrażeń,nawet zaryzykowałbym stwuerdzenie,ze dokonuje czynnów karalnych(chciał za wszelka cene spotkac się z 14-latką!!!).I co wy na to???

Gość sprawiedliwy wśród nas
Taka pojazdówka należała mu się,niech sie teraz wstydzi przed całym forum za to co zrobił.Jest to najmniejszy wymiar kary jaki go spotkał.

Gość buhahahahahaaaaaaaaaaaaaa
Poznaje tego paszczura,kiedys pytał sie tutaj czy jest ładny.Rzeczywiście fotke usunął ale to jest ten sam koleś co widnieje na tej drugiej fotce

Gość Weronika_21Dąbie
Właśnie próbuje z nim porozmawiać ale on milczy,widać na gg,że jest dostępny ale nieodpowiada-ciekawe czemu mnie nie zablokował?

Niech zmieni gg jak mu nie pasuje, ze zagaduja do niego inni;) a najlepiej torzsamosc od razu, bo szybko sie nie wywinie;p

Gość Marzena_Łęczyca
Trzeba za wszelką cene uprzykrzyć mu życie,on napewno juz założył nową fotke i zagaduje z tego konta do nowych lasek.Pewnie juz nastepna naciągną na swoje spotkanko.Trzeba jak najszeżej go promowac w necie.

Gość Weronika_21Dąbie
Już niedługo zrobimy mu wielka pojazdówkę,taka która na długo pozostanie mu w pamięci,taką żeby oduczył sie oszukiwać kobiety! Precz z oszustami matrymonialnymi!!

Gość buhahahahaha
pamiętam go ma takie odstające uszy a na jednym zdjęciu widac bylo wibrator na telewizorze.Zróbcie mu taką pojazdówke żeby koleś raz na zawsze oduczyl się oszukiwania kobiet.

Gość Weronika_21Dąbie
Właśnie napisał mi na gg,że mamy się od niego odpierdolić i zmienia sobie nr.gg.I oto chodzi i tak prędzej czy póżniej zostaniesz zdemaskowany?

Gość hohohohohohoho
zenujące to wszystko...koleś burak,owszem,ale spojrzcie dziewczyny też na siebie :/

Gość Weronika_21Dąbie
Spojrzałyśmy jakbyś był/a tak wystawiona przez niego tez bys próbowała w jakis sposób sobie to zrekompensować,więc chyba taka kara dla tego oszusta,który jednocześnie podbija do kilku lasek jest oczywista.Zreszta taka pojazdówka jest najmniejszą z mozliwych kar dla tego palanta.

Gość ale palant z niego
co mu to da,że sobie gg zmieni,tylko kwestia czasu żeby został ponownie wychwycony.Niedosyć,że brzydki to jeszcze głupi!

Gość Marzena_Łęczyca
I co z tego,że zmienił sobie numer gg,jak i tak go namierzę i to szybciej niż mu sie wydaje i ciężko tego pożałuje,bo przed wykiwanymi laskami nieucieknie,za grzechy musi zapłacić!

Gość Marzena_Łęczyca
7288531 tym razem ukrył się pod pseudonimem TOFIK.Jednak zapomniał o czymś takim jak IP. Trzeba troche mu nawrzucać na gg bo za pewnie się czuje zmieniając cochwilę numer.

Gość już do niego piszę

Gość Tofik22
Witam to ja Tofik vel.Tomix vel Zizi jedna z najbardziej popularnych i barwnych podtaci na tym forum.Wszystko co tutaj jest o mnie napisane to nieprawda,ja kocham i szanuje kobiety a,że są wsród was naiwne istoty to juz nie moja wina.

Gość hłehłe
wlasnie pisalam z tym chlopakiem co ma TOFIK w katalogu. twierdzi ze ma na imie marek ma 25 lat i jest z Łomzy,ale ja mu nie wierze. wypytal od kogo mam numer i wogle. nie wiem. jak sie odezwalam zmienil opis na jestes moim zyciem jestes moim snem (cos tam cos tam...).

Gość Marzena_Łęczyca
I to jest on,to jest Tomix teraz jako Tofik i jeszcze beszczelnie zaprzecza wszystkiemu,straszny kłamczuch

Gość Marzena_Łęczyca
jesteś moim życie,jesteś moim snem, ja o tobie myśle ja o tobie sniem-taki to własnie ma opis nasz kłamczuch-oszust.

Gość Marzena_Łęczyca
rytmicznie ślizgam się na knadze mojego upośledzonego brata Arkadiusza :)

Gość Matrymonialny dezerter
Ostrzegal internautki przed tym naciagaczem i oszustem matrymonialnym,a oto jego fotka..itd :O Tekst roku na kaffe :classic_cool: Przez dziewczyne wylałem pół kawy trzęsąc się jak popiepszony ze śmiechu:D

Gość buhahahahaha
Co za głupek wpisał sie powyżej