Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość Weronika_21Dąbie
http://www.fotka.pl/profil/zizi8660/ To jest dokładnie ten sam gościu co Tomix i ma 21 lat,to on włąsnie dwa razy wystawił mniie do wiatru i nie przyszedł na spotkanie a teraz wyzywa mnie przez gg od najgorszych.Na tej fotce jest widoczny na dyskotece w protectorze,zawsze tam tak wygląda,zawsze jest narabany jak meserschmit.

nie otwieraja mi sie zadne zdjecia na fotce-nie wiem dlaczego :-( ale pamietam go-jakis taki chudy i z wielkimi uszami... oj dziewczyny-szanowac sie a nie umawiac z oszustami i patalachami :-O

Gość Marzena_Łęczyca
Bo on usunął swoje zdjęcia z profilu Tomix212?Taki z niego przebiegły lisek?

Gość Marzena_Łęczyca
Mieszka w Poddębicach w woj.łódzkim tyle wiem to jakieś 25km od Łęczycy gdzie ja mieszkam.

Gość ej no ja tez
chce go zobaczyc a nie moge,cos mi wyskakuje nie tak

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
ŁUUUUUUUUUUUUU co za brzydal,jaki kiep i on jeszcze smie sobie pogrywac w kulki z laskami.Oklepcie mu te brzydka pryszczatą morde to bedzie mial nauczkę zasraniec jeden.

Gość rozsądna dziewczynka
Ile jeszcze naiwnych kobiet będzie sie żaliło na tym forum? Jak mozna sie umawiać 40km od domu z kims kogo się kompletnie niezna?I to z takim brzydalem jak on,jakbym go zobaczyła,że do mnie podchodzi to bym sie chyba pod ziemię zapadła,co za paskuctwo z niego ble...

Gość lusesittaa
Jak on wygląda,dziewczyna dajcie spokój tyle krzyku o takie brzydactwo,jejku chyba niezasnę po tym co zobaczyłam!!!!!!!!!!!!

Gość huhuhuhu
koles jest tragiczny napisalam mu na gg jakim jest walem i powiedzialam ze na forum jest z niego masakryczna zlewa to mi napisal zebym sie odpier....ila buahahahahhahahahahahaha robie mu wlasnie "reklame" do znajomych na swoim blogu i w jeszcze kliku miejscach :D

Gość ludzie co to za
co za paszczur masakrrrrra

Gość huhuhuhu
a jaki ma opis na gg chcesz miec cycki jak pamela pij codziennie actimela wow :D co za rymy lo matko skad sie takie waly biora ???????

Gość Marzena_Łęczyca
Mi też właśnie napisał żebym sie odpierdoliła.Takie opisy gg to u niego normalka,czasami pojawiają sie opisy z jakimis djejami,zespołami,imprezami techno,generalnie stwierdzam,że koleś jest niezle powykręcany. Podaj linka do tego bloga?

Gość Marzena_Łęczyca
Własnie przesłał mi wiadomość,że mnie zablokuje na gg,chyba,że usunę to wszystko co o nim napisałam w tym topicku???Śmieszny szantażysta z niego jest. Nawet usunął swój profil na fotce.Czy jest na fotce możliwość sprawdzenia najświeższych profili,które są dodawane?

Gość ahaaaaaaaaaaaaja
leje w pory przydupas :o

Gość zesrał się w gacie
zlikwidował fotke teraz prosi o usunięcie...mam nadzieję,że nie posłuchasz tego przekrętasa,niech ten topic słuzy jako nauczka dla innych łatwowiernych laseczek?

Gość ale jazda tutaj jest
uśmiuałyśmy sie do łeż z tego topicku...a swoja droga naiwnych kobiet ciagle nie brakuje wśród nas?

Gość sprytna lisica
O kurde ale przystojniaczek z niego i ma racje,ze przebiera w ofertach,widocznie mu sie niespodobałas i odrzucil Ciebie nieprzychodząc na spotkanie a ty nic niekumasz....żartuje oczywiscie,takiego brzydala w zyciu niewidziałam,najlepsze jest to zdjecie z oczym,normalnie katastrofa!

Gość buhahahaha
A to brzebiegły kłamczuszek usunął swój profil na fotce...nieładnie oj nieładnie.

Gość co za drań z niego.
miałam dzisiaj pokazać kumpela jego fotkę a on zlikwidował konto,zostały tylko tesmieszne zdjęcia ale czy to oby on na nich jest?

Gość Weronika_21Dąbie
Jak juz pisałam wcześniej mnie równiez zrobil w konia i to dwukrotnie,równiez na tym forum przedstawiłam naszą rozmowę na gg,byla to rozmowa nha poziomie gimnazjalistów,gościu odrazu chcial ze mna uprawiać seks,chociaż nigdy przedtem tego nie robił i nie mial pomysłu gdzie to zrobic bo nie miał do tego celu lokum. Pierwszy raz wystawil mnie w listopadowy wieczór na rogu przed dyskoteką w Uniejowie,wystałam sie blisko 45 minut a on nie przyszedł,zadzwoniłam a on wesoły jakby nigdy nic odpowiada mi,że niemógł ze mna sie spotkac bo rodzinka do niego przyjechała,bardzo mnie za to przeprasza i,że sie umowimy w innym terminie.ten inny termin ustalilismy na spotkanie w dyskotece,on rowniez nieprzyszedł chociaz wiedziałam,że nie przyjdzie bo bardzo kręcil z tym spotkaniem,wynajdywal mnóstwo problemów,ktore uniemozliwia mu przybycie na imprezę.Ja jednak zasiegnełam troche informacji o kolesiu z w miare wiarygodenego żródło.Znajomi chlopacy,którzy bardzo dobrze znali ów Tomixa vel.Dj-eja Ziziego powiedzieli mi o jego skłonnościach do picia alkoholu.Dopiero wówszas skojarzyłam fakty i uzmysłowilam sobie,że ja go kojarze,ten gosciu zawsze na dyskotekach byl kompletnie pijany,zawsze krzyczał,wydzieral sie w stylu djeja.wydawal okrzyki typu jazda,amstaerdam,lecimy,zawsze z koleżankami miałysmy z niego niezła polewkę gdyz wydzieral sie tak,że czasami przyguszał muzyke.Raz nawet widziałam go jak byl kompletnie pijany i kulku ochroniarzy ciagneło go za nogi po podłodze po przewrócil sie o schody.Pózniej opisałam go tutaj na forum a on zaczął mi przesyłac wulgaryzmy przez gg,wyzywał mnie od najgorszej aż w końcu zablokował mnie na gg.Na zdjęciach na foptce o nazwie Zizi jest on,to sa jego zdjecia z imprezy,tak własnie wygląda i to robi p[o spozyciu alkoholu.Jak dla mnie jest on wyrzutkiem społecznym i jestem w stanie sie załozyc o każde pieniądze,że nie jest na tyle odważny żeby przybyc na jakiekolwiek spotkanie z dziewczynom,jest on poprostu zwykłym smierdzacym tchórzem,napinaczem internetowym,cwanym przez komunikator a w rzeczywistości cienkim bolkiem.Mimo wszystko ostrzegam Was przed nim bo napewno niedługo załozy sobie nowe konto na fotce i znowu bedzie podbijal do innych lasek!

Gość ale jazda tutaj jest
Cchciał się bzykać chociaz nigdy jeszcze tego nie robił...zawsze musi byc ten pierwszy raz!

Gość to znowu ten brzydal
kiedys pytal sie czy jest brzydki,pózniej opowiadal jaki to z niego wielki djej a teraz ukrywa swój wizerunek przed swiatem bo zrobil jedna naiwna lasencje w chuja....dobry koles z niego.

Gość Marzena_Łęczyca
Oczywiście,że nieusunę tego tematu niech ma nauczkę.Nie jestem taka naiwna tylko jak juz wspomniałam urzekła mnie jego historia z wtpadkiem w piekarni i to,że kuleje troche na jedna nogą ale pewnie to jest kolejne kłamstwo z jego strony bo gdy podałam sie na niejaka klaudunę z Łodzi to powiedzial mi,że miał wypadek samochodowy,uderzyl w płot i teraz troszke wolniej chodzi!Totalny pajac,aż brakuje słów na wytłumaczenie jego postępowania!

Gość szperaczka z kafe
Chcesz mieć cycki jak Pamela-pij codziennie actimela-taki ma w tej chwili opis!!!

Gość Marzena_Łęczyca
Własnie zablokował mnie na gg i strasznie zbluzgał oraz kategorycznie zarządał usunięcia tego tematu!Imbecyl do kwadratu z niego jest!

Gość Marzena_Łęczyca
Sprzedam silnik od motorynki z widokiem na morzez-taki ma ten duren opis!!!

Gość s.k.s.
Pasztet z niego niezły i do tego głupi

Gość od razu mowie
ze przeczytalam tylko 1 post i... temat na forum, ktore chcialas tym zaspamowac. Obwiniac mozesz tylko siebie za naiwnosc, jesli tak desperacko szukasz faceta. I radze ci na innych forach o nim nie pisac i nie pokazywac zdjecia, bo mimo ze wnioski nasuwaja sie jedne, nie znasz prawdy i nie masz prawa w calej Polsce pokazywac jego zdjecia i pisac bzdur.