Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość kobietkiii uwaga na niego
Ładny z niego przekretas,umawia się a nie przychodzi ale nie masz czego załowac bo jeszcze bys sie przestraszyła w tym kinie takiego smoka jak on! Na marginesie taki wibrator by mi sie przydal,ciekawe po co mu takie cacko?

Gość Marzena_Łęczyca
Uwaga,ten oszust matrymonialny chce sie ze mna spotkać,tylko uwaga kiedy......POD KONIEC MARCA!!!!!

Gość J23ah
heheeh co za beznadziejny typ,na koniec marca i ty pewnie sie zgodziłaś?

Gość beznadziejny ten tomix
Niewyobrażam sobie jak on może wygladać bez zębów,na tych zdjęciach wyglada okropnie,wychudzony,odstające uszy,kanciaty zarys głowy a gościu jeszcze sobie pozwala na takie numery.Widać,że dziewczyna o miekim sercu ulitowała sie nad jego niby kalectwem bo do końca niewiadomo czy jest on kaleka czy tylko blefuje,umawia sie a on nieprzyjeżdza na spotkanie tłumacząc się jakims tam pogrzebem,a na dodatek teraz jeszcze proponuje spotkanie pod koniec marca!!!On chyba naiwnogłupiej szuka ale takiej chyba tutaj nieznajdzie.Poczytajcie sobie jak on do lasek na fotce startuje,z jakimi tekstami do nich wyjezdza,totalna poracha,jakbym go spotkała to bym mu tak po pysku nawaliła żeby go matka niepoznała,nietoleruje takich ludzi jak on,tacy beznadziejni prawiczkowie powoduja u mnie wzrost cisnienia i podnoszą mi adrenalinę!!!

Gość Marzena_Łęczyca
Oczywiście,że sie z nim nie spotkam,nie warto zadawać się z tak zakłamanym człowiekiem.

Gość ribitwa 23
ten gościu to totalna porażka,beszczelna swinia,gardze takimi frajerami jak on.

Gość buhahahahahaaaaaaaaaaaaaa
I do każdej laski wyskakuje z tym samym tekstem-ładna jesteś,masz bardzoładne oczy,podobasz mi się,może sie spotkamy?Odpowiedz jest z góry wiadoma-niespotkamy się bo niemasz na tyle odwagi a po drugie to jestes zabrzydki na te wszystkie laski do których startujesz!CHŁOPCZE SPÓJRZ W LUSTERKO???

Gość wrocek.
www.wp.pl

Gość fajna laska17
Ale gosciu ma zabawę,do każdej startuje,że chce sie z nia poznać. A co do jego wygladu to sie niebędę wypowiadała bo brakuje mi skali aby ocenic jego brzydote!!!

Widze, ze ten idiota nawet bez pokazywania paszczy odrzuca tekstami, ktore sa jak z kawalow o Masztalskim.To klasyczny przyklad imbecyla z komedii amerykanskiej, koniobijcy, z ktorego wszyscy sie smieja.Chcialabym, zeby zobaczyl wypowiedzi na swoj temat i zorientowal, ze furore robi jedynie na liscie ewenementow spolecznych.Powinien isc do idola i zaspiewac piosenke turystyczna albo jakis inny hicior-w takiej roli bylby idealny;p

Gość Marzena_Łęczyca
Dzisiaj przesłałam mu linka do tego topicku,on raczył odpisać mi,że jestem strasznie chamska i niechce mnie znać!!!Co za strata,taki przystojniak przeszedł mi koło nosa.Chyba się zastrzelę!

Gość ccc84
Co za wieśniak,jak on wyglada na tych zdjęciach,to z komóra i z wibratorem w tle jest najmocniejsze,widać,że koleś ze wsi jest a nie jak pisze z małego miasteczka,to jest chyba duza wies i duzy wiesniak z niego a na dodatek cham i kłamczuch a takich my kobiety nietolerujemy.Wstydz sie za to co zrobiłes chamie ze wsi.

Gość huhuhuhu
wlasnie z nim gadam na gg polewka na maxa kolo jest iezle powalony :D

Gość huhuhuhu
zaraz wkleje ta rozmowe a jaki ma opis na gg Buziaki dla najwspanialszej dziewczyny ani!!!!!!!!!!!! :D buahahahahahhahahahahahahahaha

Gość huhuhuhu
kobietki facet jest podszyty zajecza skorka zadeklarowal sie ze was przeprosi i zlikwiduje konta na fotka pl zobaczymy czy se wywiaze jak nie ma prxewalone obiecuhe wam

Gość Marzena_Łęczyca
Jakoś niewidac tych przeprosin. dzisiaj przesłał mi ponownie wiadomość,że nie chce mnie znac za to co mu zrobiłam? Wklej tutaj te rozmowe z nim?

hahahah to wspaniale, ze jest obrazony.Niech przyzwycza4i sie, ze codziennie bedzie mogl tutaj poczytac cos fajnego na swoj niesamowity temat.

Gość Marzena_Łęczyca
Mam nadzieję,że codzaiennie ktos tutaj cos wrzuci na tego zakłamanego lovelasa? Szkoda,że nieopublikowano tej dzisiejszej rozmowy z nim?

Ja na pewno bede tu pisala rozne rzeczy na temat tego frajera;)

Gość Marzena_Łęczyca
A gadałaś z nim na gg?

Gość heeheheh
matko kochana!!!!skad on sie wzial??co za pedal straszny paszczur ze az mnie oczy bola:/na jego miejscu dawno bym sie unicestwila by nie straszyc ludzi czy to przypadkiem karalne nie jest??i jeszcze smie bezczelny byc!!daremnosc daremnosc!!!brak zebow po sylwestrze??zaj**sta impra musiala byc-pozim brawo dla tego pana!!!ale to juz nieuleczalny przypadek do odstrzalu sie nadajacy jedynie a najpierw tortury bardzo wymyslne mu sie naleza za caloksztalt tworczosci i za pysk przewstretny i uszka oczywiscie:D niech sie lepiej w pokoju zamknie i nie naraza nas na straty moralne spowodowane ogladaniem jego mordy!!!!!!!!!zgnoic i olac jedyna rada

Gość szkoda gadac
ktos sobie robi jaja z tego biedaka i szydzi z niego a wy w to lykacie.dorosli ludzie ech.przeciez to prowokacja...ale naiwni

Gość Marzena_Łęczyca
Żadna prowokacja,jak chcesz to moge tutaj wkleic rozmowy na gg z tym oszustem matrymonialnym,zobacz sobie jego konto na Fotce to uswiadomisz sobie jaki on naprawdę jest?

Jasne, ze nie prowokacja a wielka szkoda bo naprawde ten osiol wzbudza litosc swoim wygladem i gadka!Ten topik jest wspanialy i ja bede w dalszym ciagu szydzic z jego pyska bo jest wstretny.Te wszystkie obelgi to powinien byc balsam dla jego oczu, bo zasluguje na o wiele gorsze slowa;p My tylko sie z niego smiejemy a nie obrazamy go.

powklejalam link do tej stronki w komentarzach dziewczyna z fotki ktore mial u siebie;p;p nie wsyztskim ale czesci;) na penwo sie ucieszy na taka reklame ;)

Gość mam swoje lata
a bym na niego w życiu nie chciała spojrzeć dziewczyny szanujcie swoją godność