Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość vvvv22
No własnie Marzeno a przedtawił Ci sie,może on wysyła fotke jakiegos przypadkowego gościa i nabija się ze wszystkich?

Gość nuyjmi
widzialam tego paszteta juz na fotce hehehehheheheehe

Gość Tomasz Iwański.
Nie mam z tym nic wspulnego

Gość ejjeje
a ty skad wiesz czy on jest tomasz czy nie

Gość bleblaaa
Juz kiedys go ktos tu pokazywal i robil sobie z niego jaja, pewnie sie mscisz na chlopaku ;)

Gość Marzena_Łęczyca
Ja się mszcze ale za zeszłą sobotę,ciekawe jakbyście się czuli jadąc 40 km na umówione spotkanie i bezodpowiedzi do spotkania by niedoszło,bo koles wymyslił sobie pogrzeb kolego babci!!!A wczoraj jak sie chciałam z nim spotkac to stwierdził,ze nie ma pieniedzy bo zapłacił ratę za kino domowe Philipsa i jedzie do babci.Ma na imię Tomasz ale jak sie nazywa niemam pojęcia,a co do zdjecia,które mi przesłał to chyba jest autentyczne?

Gość szperaczka z kafe
http://www.fotka.pl/profil/zizi8660/ A tutaj jego drugie konto na fotce,tylko dane troche inne ale ten sam koleś,widac jaki jest napruty hehehehe.I odrazu nasuwa sie wniosek,że gościu niezły przekret jest,taki typowy pies na baby!

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Faceci mają instynk zdobywcy,dziwie Ci sie ze wogóle pojechałaś.Jeśli wogóle spotkania to w TWOIM miejscu zamieszkania,w jakimś zaludnionym miescu.Widać ze to dziwny chłopak,daj sobie z nim spokój a na przyszłość nie lataj za facetem,bo niestety potem tak traktują.

Gość Marzena_Łęczyca
Nie pisałam mu komentarzy na fotce bo tę całą Fotkę pl. traktuje mało powaznie.A delatego chciałam sie z nim spotkać bo urzekła mnie jego historia a mianowicie koleś powiedział mi,że jest rencistą bo podszas pracy w piekarni(jest ponoć piekarzem)spadły mu rury na nogi i od tej pory kuleje i ma na to rente.jak tłumaczył mi zalewali jakis strop i były tam rury,które usunęły mu sie na nogi!Tylko trochę dziwne,że tutaj piekli chleb a tu strop zalewali cos tutaj kręci? A ta druga fotka to masakra,jakie on tam miny strzela,jaki on brzydki i te zęby,których ponoć teraz niema,jejku z kim ja się chciałam spotkać..........!!!

Gość Marzena_Łęczyca
No i do tego mnie okłamał mówiąc,że nikogo nie oszukał a jak sie okazuje to on to umawianie i nieprzychodzenie na spotkania ma we kwi albo traktuje jak swoiste hobby,co pokazuje topic Weroniki.Poprostu poraz kolejny mnie okłamał,ja mu jeszcze niemówiłam,że założe taki topic teraz niewiem czy mam mu przesłać linka do tego tematu???

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tak:)

bosz jaki paskudny :O Na twoim miejscu specjalnie bym nie ubolewała nad tym, że nie przyszedł :D

Gość o ranyyy boskie.....
Ale on brzydki i to zdjęcie z komóra i w czarnych okularach,odrazu widać,że koleś ze wsi zabitej dechami jest a miasto widzi raz w tygodniu na targowisku,a neta mu pewno założyli z unijnych funduszy przeznaczonych na cywilizowanie polskiej wsi?

Gość szperaczka z kafe
Zopbaczcie na jego kontakty na Fotce,do wiekszosci dziewczyn z okolic Łodzi koleś zagaduje,wali im komplementy,chce porozmawiac przez gg,nawiazac blizszy kontakt!Widac,że gosciu jest jakis niwyzyty albo zboczek z każda by chcial sie blizej poznac!!!makabra!!!

Gość szperaczka z kafe
To już podchodzi pod pedofilje,nalezy bacznie przyjzeć sie dalszej działalności tego typka spod ciemnej gwiazdy?

Boze swiety co to za paszczor jakis ????? dziewczyno czy Ty oszalalas???? trzeba byc jakims walnietym zbey sie z takim ochydem sumowic a nawet rozmawiac...jeszcze ubolewac ze nei rpzyszedl.Powinnas sie cieszyc ze uniknelas zenujacego spotkania z tym czyms.Siara na calego.Ja bym go kijem nie tknela nawet jakby sam jeden na swiecie zostal.fujjjjjjjjj nie moge uwierzyc ze na tego wiesniaka ktos leci w ogole.Japierdole;)

Gość piekna lusesita
o bosze....zablokujce to swinstwo , niech dziec nie patrza:)

Gość szperaczka z kafe
Proponuje zrobic akcje wpisywania komentarzy na jego profilu Fotki,ze jest oszust,że brzydal,ze powinien sie wstydzic za swoje zachowanie.Ciekawe co wówszas zrobi? Marzeno czy powiedziałaś juz mu o tym temacie na kafe?

Gość olimpia s.
ochydny gościu nigdy bym się z nim niespotkała,chyba żadna normalnie i trzeżwo mysląca laska niezgodziła by sie spotkac z tak ochydnym i zakłamanych gościem.

Gość bardzo fajnie wygląda w tym
kasku na głowie i z tymi oczodołami na wierzchu! Super facet chyba sie z nim umówie?

Gość asiaaaa23456
blahhaha jaki gacek!! uszy to on ma

Gość Załóż czapkę

Gość Marzena_Łęczyca
Jeszcze mu nic niepowiedziałam bo dzisiaj cały dzień był niedostępny.A swoja droga niezły typek z niego jest tutaj do mnie ściemnia,choc mnie wcale niezna to wypisuje mi,ze mnie kocha i wogóle a tu okazuję się,że w tym samym czasie jednoczesnie podbija do innych dziewczyn z Fotki chcąc się z nimi umówić,bliżej poznać i prawiąc komplementy typu,,ładna jesteś maleńka'',, masz piękne oczy'' itp. Proponuje nie tylko bombardować mu jego profil na Fotce poprzez dodawanie komentarzy ale równiez walenie samych 1 oraz bombardowanie jego numeru gg-642686.

Gość hiszpańska muszka
Tak czytam sobie na jego Fotce opis jaki on jest i stwierdzam,że jest on idealny i ma wszechstronne zainteresowania oraz jest strasznie rozrywkowy,lubi imprezy,knajpy jedzenie w restauracjach pubach ale i fast fooda nie przepuści,słuch wszystkiego co sie da od disco polo po hause i trance,jest troskliwy,kochajacy a zarazem opiekujczy poprostu chłopaszek do rany przyłóż-i tak Cie zrobił w karolka-jak dla mnie to niezły przekretas z niego i takich ludzi jak on nalezy sie bezwzględnie wystyrzegać bo niewiadomo co takimu do głowy może strzelić!

Gość gość xyz
A najbardziej podoba mi sie jego zdjęcie w okularach z komóra przy uchu i wibratorem doodbytniczym na ruskim telewizorze,jest takie podniecające i gejowskie.

Ten zezowaty dramat jest tak ochydny, ze nawet nie wiem co napisac;);) Brzydal z Pierwszej Milosci o imieniu Andrzejek jest niczym w porownaniu z tym wiochem.FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Wstydu nie ma palant

I wszystkie jego ujecia wbijaja mnie w ziemie.Jak cos takiego smie w ogole wybrzydzac i przebierac w dziewczynach.On bedzie mial szczescie jak kiedykolwiek przestanie byc prawiczkiem koniobijca hahahahah

Gość nikita jaworska
Straszny koleś i do tego jeszcze oszust,on chyba do końca swoich dni będzie walił gruche!

Gość ale on brzydki jest
Ciekawe po co mu ten wibrator na telewizorze???