Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Łęczyca

Chłopak zrobił mnie w ...........

Polecane posty

Gość wiedzma_wroc
ja wstydziłabym sie w ogole przyznac,ze umowiłam sie z kimś takim.Musicie byc wyjatkowo zdesperowane...smutne to.może lepiej zajac się czymś ciekawszym ,znaleźć sobie jakieś hobby?inne niz pisanie na gg do jakiegos tragicznego kolesia.Mogłybyście mieć trochę szacunku dla siebie i honoru i dać juz spokoj,a nie zniżać się do jego poziomu,chyba że reprezentujecie sobą tyle,co i on

Gość buhahahahaha
pije sperme :)

Gość Marzena_Łęczyca
Dość tych żartów ze strony małoletnich niedorozwiniętych forumowiczów.My tutaj mamy poważny problem a im tylko głupstwa w głowie.zachowujecie sie podobnie jhak bohater tego Topicku!

Gość Marzena_Łęczyca
wiedzma my to robimy żeby ostrzec inne kobiety i żeby troszke uprzykszyc mu serfowanie po internecie.Może i jestem troszke zdesperowana?

Gość abrakadabra532
Ach te znajomości internetowe ;) jak masz tendencję do angażowania się w znajomości internetowe z nadzieją na jakiś związek to masz problem. Rozwiązaniem jest zaprzestanie myślenia o facecie na gg jako o potencjalnym partnerze. Wtedy uwierz mi, że samo przyjdzie. Miłości nie da się kupić, zdobyć, fakt, można ją znaleźć, ale zazwyczaj to ona znajduje nas. Taka jest kolej rzeczy. Dałaś się nabrać na głupi żart? Trudno, ryzyko wkalkulowane procederu, który praktykujesz, ale nie ma co z tego robić afery. Ludzie napiszą, że współczują, podumają, zobaczą zdjęcie i zapomną. Plusem jest to, że chcesz ostrzec dziewczyny przed oszustem, którego zdjęcia ja osobiście i tak zobaczyć nie mogę - żądają hasła ;) wpisałem "stolec" ale nie działa ;) w każdym razie przykro mi, że spotkał Cię zawód w relacji damsko męskiej. Pocieszę Cię - nie pierwszy, nie ostatni, ale ten właściwy jedyny na pewno kiedyś do Ciebie przyjdzie i wtedy zapomnisz, że na świecie istnieją takie debile jak ten, który Cię wystawił. Powodzenia

Gość tomix vel zizi vel tofik
zyskał zdaje się dzięki kafeterii coś zbliżonego do nieśmiertelności :D

Gość tomix22
Odpierdolcie sie odemnie,ja szanuje i kocham kobiety i nigdy ich nieskrzywdziłem!

Gość Weronika_21Dąbie
I co zdemasko0wałyśmy tego palanta Tomixa,który teraz ukrywa sie pod pseudonimem Tofik!!!

Gość obwr
czy to jest o tym słynnym Djeju co pytał się czy jest brzydki?

Gość tofik22
Jeszcze raz odpierwiastkujcie sie odemnie,powtarzam poraz setny ja szanuje wszystkie kobiety,a te dwa przypadki ujawnione na tym forum to nieporozumienia.

Gość szperaczka z kafe
No pięknie koles zmienia sobie co chwilę fotki,wiek,miejsce zamieszkania a najciekawsze są komentarze,poczytajcie sobie to ze smiechu padniecie.I on śmie twierdzić,że szanuje kobiety,zwykły podrywacz z niego albo erotoman szukający internetowych wrażeń!

Gość Marzena_Łęczyca
No pięknie,ciekawe ile jeszcze ten oszust ma fotek,widać,że zawszelka cenę chce znależć sobie dziewczyne i próbuje to na róznych frontach i wszelkimi sposobami.Uważajcie na tę osobę teraz zwątpiłam jak on ma na imię i skąd jest?

Gość Wowowww
Ale on brzydki ale trza przyznać,że mimo swej brzydkości startuje do lasek,zakłada sobie coróż nowe fotki,nowe gg widać,że niezły casanowa z jego jest/

Gość tofik22
bo ja jestem jak kameleon uwielbiam sie przeistaczać.Kocham was kobiety wszystkie,czy brzydkie czy ładne,zawsze z checia sobie z wami pogaworze.

Gość szperaczka z kafe
nasz bohater właśnie usunął swoje zdjęcie z profilu.Widać,ze ciezkie ma zycie z nami w tym wirtualnym swiecie?

Gość kupa smiechu z tego tematu

Gość O zesz
Tofik Ty wygladasz zupelnie jak moj kuzyn....tylko on jest ciut ladniejszy.Ale jestes tak zjechany przez alkohol i papierochy jak on. Z zebow nic mu nie zostalo tak jak Tobie, paluchy od papierochow zolte jak Twoje, jestes typowym przylkadem alkoholika. A Ty Marzena az sie dziwie ze Ty sie chcialas z nim umawiac??? Czy Ty tez tak wygladasz???

Gość Marzena_Łęczyca
No cośty zdziwiłabyś sie jak wyglądam....ja niepiję i niepalę a z tego co tofik mówił to niema zębów przednich bo w Sylwestra po pijaku przewrócił sie na schodach i sobie wybił!

No wlasnie, Marzena, dlaczego chcialas sie w ogole spotkac z takim wiesniakiem?

Gość Marzena_Łęczyca
Na zdjęciach,które mi przysłał wyglądał sympatycznie a pozatym urzekła mnie jego historia z wypadkiem w pracy,ja jestem taka mięka i lituje sie na takimi skrzywdzonymi przez los.Dopiero po fakcie obejrzałam w necie te inne zdjęcia i poczytałam co nieco o nim i oczywiście dowiedziałam się całej prawdy o Tomixie vel Zizivel Tofiku!

Gość taka jest prawda...
desperacja...

Gość Marzena_Łęczyca
To niebyła żadna desperacja,nieumawiałam się z nim bo nikt mnie nie chce,poprostu wydawał mi sie interesującym chłopakiem i tyle,ale rzeczywistość okazała sie brutalna,okazał się najzwyklejszym oszustem matrymonialnym wykorzystującym naiwność i łatwowierność kobiet!

Gość dżizassssssssssss
okazał sie interesujacym chłopakiem ????????????????????????????????????? nie mam więcej pytań :/

Gość Marzena_Łęczyca
Interesującym w trakcie naszej rozmowy poprzez gg,przypominam,że niewiele wówszas o nim wiedziałam,jedynie podstawowe informacje.Niezrozumcie mnie żle?

Gość gość z daleka
Jak ktos taki jak on mógł byc interesującym facetem???

Ja tez nie rozumiem czym on Cie urzekl? z tego co czytalam wczesniej, to do powiedzenia tez nic nie mial.Mysle, ze troche wyolbrzymiasz jego mozliwosci mowiac, ze to jest oszust matrymonialny itp itd, dlatego ze taki frajer nie ma warunkow do bycia nawet czyms takim.Jest poprostu paskudny i tepy;)

Gość Marzena_Łęczyca
Paskudny i tępy to on rzeczywiście jest,ale taki paskud i tępak wyrolował juz conajmniej dwie laski i pewnie kręci teraz z nastepnymi nieświadomymi laskami!Urzekła mnie jego historia z wypadkiem,bardzo mu współczułam i chciałam poznac go blizej(jak sie okazało to każdej lasce opowiada cos innego o swoich girach i do końca niewiadomo co z nimi jest)?

Gość greendevil24
dziewczyno,chyba niewiele trzeba ,zeby Ci zaimponować.Wystarczy tylko nosić spodnie.Po co swoje brudy tu wyciagasz?az tak jesteś sfrustrowana?

Gość greendevil24
w ogóle cały ten temat jest żenujacy.Proponuję autorce zamknać go i spuscic na to wszystko zasłonę milczenia,zamiast dalej sie ośmieszać...